Περσίας maniacs

εγώ δεν κούρεψα ποτέ τον πρίνς. αν θες μια συμβουλή προμηθεύσου γάντια μιας χρήσης (είτε από σουπερ μάρκετ είτε από φαρμακειο) και μωρομάντηλα. αύτό έκανα εγώ. μου τον χαρίσανε μικρό και δεν ήξερε να πλυθεί μοναχός του. οπότε κάθε φορά μετά την τουαλέτα αναλάμβανα δράση. το γάντι το είχα για να μην σιχαίνομαι. τον σκούπιζα καλά καλά με το μωρομάντηλο και έλαμπε. χμ μετά από λίγο καιρό έμαθε ότι για να αποφεύγει το μωρομάντηλο πρέπει να πλενεται αμέσως μόλις βγαίνει απότην άμμο.

λεπτομέρεια δεν ξέρω τι τρωφή του δίνεις. εγώ υπέφερά από τις τροφές αμφιβόλου ποιότητας. ότι κίττεν κι αν έτρωγε έκανε νερουλά κακάκια και λερώνονταν. ειδικά όταν έτρωγε και φακελάκια mmm... απελπισία...
μέχρι που έδωσα την ειδική για τα περσικά τροφή. μαχαίρι τα νερουλά κακάκια..... και λίγο μετά ησύχασα και απο μωρο μάντηλα.

πάντως το μωρό μου δεν το κούρεψα ποτέ πίσω. από ότι θυμάμαι μόνο μία φορά έφαγε του σκασμού και το πείραξε και αναγκάστηκα να το κάνω το μισό μπανάκι για να ξεβρωμίσει...

όσο για τα μωρομάντηλα διάλεξε ένα να σου μυρίζει όμορφα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναί τα μωρομάντηλα είναι μια καλή ιδέα!
Τα κακάκια της είναι μια χαρά σκληρά και μυροδάτα!
Αλλα καμια φορά κολλάνε στη γούνα της.όπως και να έχει θα την καθαρίζω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναί τα μωρομάντηλα είναι μια καλή ιδέα!
Τα κακάκια της είναι μια χαρά σκληρά και μυροδάτα!
Αλλα καμια φορά κολλάνε στη γούνα της.όπως και να έχει θα την καθαρίζω!

Ε ιναι πολυ κουκλι το ασπρουλι σου.Τα μωρομαντηλα ειναι μια πολυ καλη λυση ,αλλα οχι οταν τα κακακια ειναι νερουλα.Μυριζει χειροτερα τοτε. Θελει τοπικο πλυσιμο σ'αυτη τηνπεριπτωση.Οσο για τα δακρυα,τα περσικα το εχουν παντα αυτο .Η δικια μου που ειναι 14 μηνων τωρα ,ειναι μονιμα μ'ενα δακρυ στα ματακια της.Οταν δε εχουμε εντονο φωτισμο ,τα εχει μισοκλειστα ,προφανως γιατι την ενοχλει και δακρυζει περισσοτερο.

αν δεν έχει μάθει μόνη της να πλένετε μόνη της θα πρέπει να την εκπαιδεύσεις.... καλό κουράγιο.. το μωρομάντηλο μάλλον τα τσούζει λίγο για αυτό και αμέσως μετά γλύφονται μόνα τους μέχρι που γλύφονται αμέσως μετά την άμμο..

αχ βαχ εμένα η θηλυκιά μου δεν έμαθε στην προηγούμενη κυρία που την είχε και εγώ την πήρα μεγάλη.... δεν έμαθε ποτέ... αλλά βρήκε την λύση όλο και αρσενικός την καθαρίζει....

αν δεν έχει μάθει μόνη της να πλένετε μόνη της θα πρέπει να την εκπαιδεύσεις.... καλό κουράγιο.. το μωρομάντηλο μάλλον τα τσούζει λίγο για αυτό και αμέσως μετά γλύφονται μόνα τους μέχρι που γλύφονται αμέσως μετά την άμμο..

αχ βαχ εμένα η θηλυκιά μου δεν έμαθε στην προηγούμενη κυρία που την είχε και εγώ την πήρα μεγάλη.... δεν έμαθε ποτέ... αλλά βρήκε την λύση όλο και αρσενικός την καθαρίζει....

:up::up::up: Πολυ προχω τη βρισκω τη γατα σου.:up::up::up:

[
ATTACH]13314[/ATTACH]
Προσπαθησα ναβαλω εικονα.δεν ξερω αν τα καταφερα.

Συνημμένα

• Εικόνα006.jpg
    Εικόνα006.jpg
    204,3 KB · Εμφανίσεις: 29
[
ATTACH]13314[/ATTACH]

επιτελους τα καταφερα .Αυτη ειναι η γατουλα μου η Μπριζιτ.

Την πρώτη φορά τα κατάφερες αλλά ξαναπάτησες πάλι το ίδιο μνμ κ στη δεύτερη δεν φαίνεται η φωτογραφία. Πάντως είναι κούκλα η γατούλα σου.:up::up::up: Πόσο είναι; Φαινεται μικρούλα

Στη φωτογραφια ειναι 5 μηνων περιπου. Σημερα ειναι 15 μηνων.Γεννηθηκε Γεναρη 2008.Οταν κατεβαζω φωτογραφια ,στο μηνυμα μετα που παω να γραψω δε φαινεται ,γιαυτο μπερδευομαι και γραφω παρακατω.Που θα μου παει ομως ,θα το μαθω .

κουκλάρα είναι!!!
Πείτε μου ένα μυστικό να τις βάζω κολλήριο!
Δέν τις αρέσει και φεύγει οταν πάω να τις βάλω:(

Εγω τις εβαζα φυσιολογικο ορο οσο ηταν μικρουλα.Τωρα πλενεται μονη της και αραια και που τις τα καθαριζω εξωτερικα με βαμβακι βρεγμενο απο ορο.Υπαρχει σε αμπουλες και σε μεγαλο δοχειο καποιων γραμμαριων οχι ακριβο στο φαρμακειο.:cool:

Στη φωτογραφια ειναι 5 μηνων περιπου. Σημερα ειναι 15 μηνων.Γεννηθηκε Γεναρη 2008.Οταν κατεβαζω φωτογραφια ,στο μηνυμα μετα που παω να γραψω δε φαινεται ,γιαυτο μπερδευομαι και γραφω παρακατω.Που θα μου παει ομως ,θα το μαθω .
Με ποιον τρόπο ανεβάζεις τις φωτογραφίες; καλύτερα να τις ανεβάζεις από την επιλογή "συνημμένα αρχεία" είναι το κουμπάκι με τον συνδετήρα που βγαίνει στο παράθυρο της απάντησης είναι πιο εύκολο έτσι κ πετυχαίνει πάντα;)
κουκλάρα είναι!!!
Πείτε μου ένα μυστικό να τις βάζω κολλήριο!
Δέν τις αρέσει και φεύγει οταν πάω να τις βάλω:(
Να σου πω σε κανένα γατάκι δεν αρέσει να του βάζουν κολλύριο:(, για πόσο διάστημα πρέπει να του βάζεις;

ΑΝΤΩΝΙΑΑΑΑΑ!!! που είσαι; το πήρες το γατάκι τελικά:hmm:

Με ποιον τρόπο ανεβάζεις τις φωτογραφίες; καλύτερα να τις ανεβάζεις από την επιλογή "συνημμένα αρχεία" είναι το κουμπάκι με τον συνδετήρα που βγαίνει στο παράθυρο της απάντησης είναι πιο εύκολο έτσι κ πετυχαίνει πάντα;)

Να σου πω σε κανένα γατάκι δεν αρέσει να του βάζουν κολλύριο:(, για πόσο διάστημα πρέπει να του βάζεις;

Απο κει το παλευω ,νομιζω οτι το καταφερνω.Απλα καποιες φωτογραφιες ειναι μεγαλες και δεν τις κατεβαζει.Σ 'ευχαριστω παντως για την βοηθεια σου.

Ε δέν ξέρω για πόσο καιρό θα πρέπει να του βάζω. όχι κάθε μέρα αλλα κάθε 2 μέρες της βάζω γιατι τα ματάκια της είναι χάλια,ειδικά το πρωί που ξυπνάει!

να χεις υπόψην σου ότι δεν κάνει συχνά. εγώ που έχω πρόβλημα με τη μπουμπού μου (και ο πρίνς μου έχει δάκρυα άλλα όχι σε τραγικό βαθμό) την περνάω τρεί φορές τουλάχιστον με χαρτομάντηλο βρεγμενο με φυσιολογικό ορό. και μετά τη στεγνώνω. άλλο χαρτομάντηλο για κάθε μάτι. κολύριο να ξέρεις επειδή έχει κορτιζόνη δεν κάνει συνέχεια.

Ε δέν ξέρω για πόσο καιρό θα πρέπει να του βάζω. όχι κάθε μέρα αλλα κάθε 2 μέρες της βάζω γιατι τα ματάκια της είναι χάλια,ειδικά το πρωί που ξυπνάει!
Το πολύ να το χρησιμοποιήσεις για 10 μέρες όχι παραπάνω
κολύριο να ξέρεις επειδή έχει κορτιζόνη δεν κάνει συνέχεια.
Σταυρούλα μου δεν βάζει κολλύριο με κορτιζόνη γιατί απαγορεύεται, βάζει το tobrex

την πήρε την μικρή...είναι σπίτι της έχει βάλει και φωτογραφίες της στο νέο της σπιτάκι,πολύ τυχερή η Αντωνία που πήρε αυτό το μωρό,δεν σου χαρίζονται κάθε μέρα τόσο όμορφα περσάκια!

[
ATTACH]13314[/ATTACH]
Ειναι ενα κουκλί πάντως πραγματικά.!

Το περσουλάκι που το λένε και Σάλι, το πήρε η Αντωνία!!!:up::up:
Ευχομαι να ζήσουν μαζί για πολλά χρόνια και να μοιραστουν την ευτυχία που τους αρμόζει. Και... θα την δω λείαν συντόμως.... ζουλέψτε!!!!!!!!!!!!!!!!
:up::up::P;)

Μπορεις να της βαζεις και κομπρεσες χαμομηλιου το πρωι που ειναι χαλια τα ματακια της.Προσεχε μονο να μην καιει το χαμομηλι.Χλιαρο προς το κρυο,και μετα να της τα σκουπιζεις με ενα στεγνο χαρτομαντηλο.Οσο για τον φυσιολογικο ορο μην τον φοβασαι καθολου.Το κολλυριο να το αποφευγεις .Να θυμασαι οτι τα περσακια παντα εχουν προβλημα με τα ματακια τους ειδικα οσο ειναι ακομα μικρουλια.Μεγαλωνοντας μειωνεται αυτο το φαινομενο αλλα δεν εκλειπει.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back