Περσίας maniacs

Το περσουλάκι που το λένε και Σάλι, το πήρε η Αντωνία!!!:up::up:
Ευχομαι να ζήσουν μαζί για πολλά χρόνια και να μοιραστουν την ευτυχία που τους αρμόζει. Και... θα την δω λείαν συντόμως.... ζουλέψτε!!!!!!!!!!!!!!!!
:up::up::P;)
τυχερούλα και εγώ θέλω να την δω...:(να σου πω την αλήθεια αν και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να πάρω άλλο γατάκι το συγκεκριμένο μου άρεσε πάρα πολυ άνετα το έπαιρνα για παρέα στον Φοίβο αλλά μας προλάβανε...δεν πειράζει όμως και εκεί μια χαρά παρεούλα θα έχει η μικρή,ήταν τυχερούλα μέσα στην ατυχία της βρήκε καλό σπίτι.Α..και να της ανοίξει θεματάκι με πολλές πολλές φωτό για να τη βλέπουμε και εμείς;):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω δεί περσάκια με πλακουτσωτή μύτη και άλλα που είναι λίγο προς τα έξω.Τι διαφορά έχουν αυτά?
Η δικιά μου πώς θα γινει όταν μεγαλώσει?
νάτη:
0588.jpg

0594.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω δεί περσάκια με πλακουτσωτή μύτη και άλλα που είναι λίγο προς τα έξω.Τι διαφορά έχουν αυτά?
Υπάρχουν τα extreme που έχουν πιο πλακουτσωτή φατσούλα
BFKBABNQ7ATKS8U5GJ.jpg

και τα dollface που είναι σαν το δικό μου.
persian-kitten-cristalline-2.jpg

Η δικιά σου απ'οτι βλέπω έχει πλακουτωτή φατσούλα οπότε μεγαλώνοντας θα γίνει κάπως έτσι:
persian-cat-white.jpg

Εντάξει δέν είναι και τόσο πολύ πλακουτσωτή όμως!
Ενδιάμεση μου φαίνεται!
Ενωώ οτι δέν έχει "μαξιλαράκι" στην μύτη της. μου μοιάζει κάτι αναμεσα σε αυτές που μου έδειξες. κάτι τέτοιο ίσως? Βλέπεις τη διαφορά στη μυτούλα τους?
Όταν γίνει μεγάλη κοπέλα η δικιά μου δέν θα έιναι έτσι?
traditional-persian-cat-cristalline.jpg

Tony_01.jpg

persian_cat_white.jpg

Εντάξει δέν είναι και τόσο πολύ πλακουτσωτή όμως!
Ενδιάμεση μου φαίνεται!
Ενωώ οτι δέν έχει "μαξιλαράκι" στην μύτη της. μου μοιάζει κάτι αναμεσα σε αυτές που μου έδειξες. κάτι τέτοιο ίσως? Βλέπεις τη διαφορά στη μυτούλα τους?
Όταν γίνει μεγάλη κοπέλα η δικιά μου δέν θα έιναι έτσι?
traditional-persian-cat-cristalline.jpg

Tony_01.jpg

persian_cat_white.jpg
η 2η είναι τσιντσιλά περσική οπότε το αποκλείουμε να γίνει έτσι είσαι κάπου ανάμεσα στην 1η και στην 3η πιστέυω ούτε το ένα ούτε το άλλο,κάτι ενδιάμεσο.Όμορφη θα είναι όπως και να γίνει,βάλε καμιά φωτογραφία να τη δούμε...και καθάρισές της τις τσιμπλίτσες γιατί δεν είναι όμορφα με τα δάκρυα αλλά είναι αναγκαίο κακό των περσικών.Θέλουν συνέχεια καθάρισμα

είχα βάλει δυο φωτογραφίες της λίγο πιο πάνω αλλα δέν είναι πάρα πολύ καθαρές γιατι τις πήρα απο το κινητό

Kοριτσια το πηρα το μωρο αλλα η ατιμη ειναι τοσο ενεργητικη που για να την πετυχω σε καλη ποζα πρεπει να βγαλω 10 φωτο!!! Θα βαλω και αλλες φωτο συντομα στο θεμα της Καρμεν και του Χαρη!!:D

πέρα από της εξτρίμ και τις ντόλ φέις υπάρχουν και οι περσικές με την ενδιάμεση μύτη.... :) δεν έχω πρόχειρες φωτογραφίες στη δουλειά αλλά έχω μία εξτρίμ γατούλα έναν γάτο με ενδιάμεση μύτη και έναν ντολ φέις Τρέλα είναι....

περιτό να αναφέρω τα ντόλ φέις δεν δακρύζουν, δεν ροχαλίζουν και δεν εμφανίζουν τόσα προβλήματα με τη μύτη τους....

Kοριτσια το πηρα το μωρο αλλα η ατιμη ειναι τοσο ενεργητικη που για να την πετυχω σε καλη ποζα πρεπει να βγαλω 10 φωτο!!! Θα βαλω και αλλες φωτο συντομα στο θεμα της Καρμεν και του Χαρη!!:D
Α όχι το μωρό δικαιούται δικό του θεματάκι...:up::up:

πέρα από της εξτρίμ και τις ντόλ φέις υπάρχουν και οι περσικές με την ενδιάμεση μύτη.... :) δεν έχω πρόχειρες φωτογραφίες στη δουλειά αλλά έχω μία εξτρίμ γατούλα έναν γάτο με ενδιάμεση μύτη και έναν ντολ φέις Τρέλα είναι....

περιτό να αναφέρω τα ντόλ φέις δεν δακρύζουν, δεν ροχαλίζουν και δεν εμφανίζουν τόσα προβλήματα με τη μύτη τους....
Είναι πράγματι τρέλα οι γάτες σου:up:Όσο αφορά τα ντολ φεις δεν δακρύζουν σχεδόν καθόλου και είναι πολύ βολικό:Dδεν ήξερα οτι τα άλλα ροχαλίζουν...τα καημένα:confused:

Ανέβασέ τις να τις δούμε!:P

επειδή το ζητήσατε!!!

ξεκινάμε πρώτα πρώτα με την εξτρίμ βρώμικη ρέινά μας... η μπουμπού μας.....

008.jpg

Εν συνεχεία ο ενδιάμεσης μύτης πρίνς μου... το μωρό μου....

tzaaaekatsa.jpg

και τέλος ο παρούλης μας.. είναι ντολ φεις

010.jpg

και άλλη μία δώρο από τις αστείες του πρίνς...

DSC00039.jpg

περισσότερες έχω στο γκάλερι μας

Καλά είναι φοβερός!!
χαχαχα πολύ τυπάς!

την πήρε την μικρή...είναι σπίτι της έχει βάλει και φωτογραφίες της στο νέο της σπιτάκι,πολύ τυχερή η Αντωνία που πήρε αυτό το μωρό,δεν σου χαρίζονται κάθε μέρα τόσο όμορφα περσάκια!
Πολύ πολύ χαίρομαι που την πήρε κ τώρα το γατουλάκι θα είναι σε καλά χέρια, είμαι σίγουρη ότι η Αντωνία θα το λατρέψει το γατάκι κ αυτό θα δεχτεί πιο καλά την αλλαγή σπιτιού
Το περσουλάκι που το λένε και Σάλι, το πήρε η Αντωνία!!!:up::up:
Ευχομαι να ζήσουν μαζί για πολλά χρόνια και να μοιραστουν την ευτυχία που τους αρμόζει. Και... θα την δω λείαν συντόμως.... ζουλέψτε!!!!!!!!!!!!!!!!
:up::up::P;)
ζουλέβουμεεεεεεεεεεεεεεεε τυχερούλα:up: θέλουμε φωτό όταν πας, για να μην πω να κλέψεις κ την Σάλυ (άλλωστε τη το χρωστάμε;) )

Αντωνιαααααα θέλουμε να μας κεράσεις για το νέο σου παιδάκι. Να το χαίρεσαιιιιιιι:up:

moonbaby1cp.gif

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]You have a Beautiful new star in your family![/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Congratulations on the Adoption! [/FONT]

Καλημερα μαλλιαδες!
Σημερα ηρθα με εναν πολυ ιδιαιτερο σκοπο,μολις χωρισα επισημως με την Χιονατη και ηρθα να ζητησω το κακιασμενο πατουσι της Κάντυ.Καντυ Καντυ θα μου κανειες την τιμη να γινεις το νεο μου ταιρι;Ταιριαζουμε στη μοχθηρια και την υστεροβουλια,και μαζι θα γατακτησουμε τον κοσμο.Εχω ηδη μιλησει στη μαμα σου,(γιατι ειμαι και παλαιων αρχων τυπος) και συμφωνησε.Τι λες,σου αρεσω;
P4030028.jpg

Δεν πιστευω να πρεπει να σε ζητησω κι απο τον βουτυρομπεμπε τον αδερφο σου,μια δυναμικη γατιτσα σαν εσενα δεν εχει νομιζω τετοιους ενδιασμους.Περιμενω απαντηση σου εναγωνιως.
Σειριος

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

S4200091.jpg

Χιονατη ....................

Χιονατη μη μου χαλας το κονε!:mad:

Τελικά έκανε και η Ρεηνα τέλειο τρίχωμα!:inlove::inlove::inlove: Θυμάμαι όταν την είχες πρώτο πάρει πόσο ταλαιπωρημένη ήταν η γούνα της. Μα τι τα ταΐζεις τέλος πάντων?

Καλημερα μαλλιαδες!
Σημερα ηρθα με εναν πολυ ιδιαιτερο σκοπο,μολις χωρισα επισημως με την Χιονατη και ηρθα να ζητησω το κακιασμενο πατουσι της Κάντυ.Καντυ Καντυ θα μου κανειες την τιμη να γινεις το νεο μου ταιρι;Ταιριαζουμε στη μοχθηρια και την υστεροβουλια,και μαζι θα γατακτησουμε τον κοσμο.Εχω ηδη μιλησει στη μαμα σου,(γιατι ειμαι και παλαιων αρχων τυπος) και συμφωνησε.Τι λες,σου αρεσω;
P4030028.jpg

Δεν πιστευω να πρεπει να σε ζητησω κι απο τον βουτυρομπεμπε τον αδερφο σου,μια δυναμικη γατιτσα σαν εσενα δεν εχει νομιζω τετοιους ενδιασμους.Περιμενω απαντηση σου εναγωνιως.
Σειριος

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
S4200091.jpg

Χιονατη ....................
Θα το σκεφτώ μετά από τέτοια κακή συμπεριφορά κ. Σείριε, άλλωστε δεν θέλω να έχω κ αισθηματικά δράματα γιατί όπως ξέρεις έχω πολύ κόσμο εδω στο σπίτι που πρέπει να δείρω, τι να πρωτοπρολάβω η γάτα
παρ' όλα αυτά πάρε μία φωτογραφία μου προς το παρόν να με θαυμάζεις από μακριά;):D

Συνημμένα

• IMG747.jpg
    IMG747.jpg
    153,1 KB · Εμφανίσεις: 27
Καντυ μου, συγγνωμη απο μενα δε θα εχεις προβλημα....
Απλα θαυμασα την ομορφια του Στεφανου και βρηκε αφορμη ο Σειριος να με χωρισει....
Εγω ομως τον αγαπαω ακομη και δε θελω να του δημιουργησω προβλημα...Αν τον αγαπας, εγω δεν εχω προβλημα...με στεναχωρησε αλλα δεν πειραζει....
Χιονατη....:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back