Περσίας maniacs

Καντυ μου, συγγνωμη απο μενα δε θα εχεις προβλημα....
Απλα θαυμασα την ομορφια του Στεφανου και βρηκε αφορμη ο Σειριος να με χωρισει....
Εγω ομως τον αγαπαω ακομη και δε θελω να του δημιουργησω προβλημα...Αν τον αγαπας, εγω δεν εχω προβλημα...με στεναχωρησε αλλα δεν πειραζει....
Χιονατη....:(
Καλέ Χιονάτη φαίνομαι από τις γυναίκες που κολλάω με έναν άντρα; έχω πιο μεγάλα σχέδια εγώ. Καταρχήν γυμνάζω τους καρπούς μου χτυπώντας τα θετά μου αδέλφια, μετά βασανίζω τους άτριχους του σπιτιού μετά πρέπει να σκεφτώ πως θα κάνω τη ζωή όλων αυτών μαζί δύσκολη πως να αποφύγω το χτένισμα το μπάνιο το χάιδεμα, άσε σου λέω περνάω ένα δράμα, άλλωστε μεταξύ μας ποτέ δεν υπήρξα ρομαντικός τύπος:rolleyes: οι γάτοι είναι καλοί για ένα μόνο πράγμα να τους ρίχνεις σφαλιάρες όταν έχεις τα νεύρα σου (ήταν κ για ένα ακόμα αλλά μου διαφεύγει μετά τη στείρωση:hmm: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα το σκεφτώ μετά από τέτοια κακή συμπεριφορά κ. Σείριε, άλλωστε δεν θέλω να έχω κ αισθηματικά δράματα γιατί όπως ξέρεις έχω πολύ κόσμο εδω στο σπίτι που πρέπει να δείρω, τι να πρωτοπρολάβω η γάτα
παρ' όλα αυτά πάρε μία φωτογραφία μου προς το παρόν να με θαυμάζεις από μακριά;):D
Καντυ μου δε φταιω,αυτη πηγε κι εκανε κοπλιμεντα σε αλλους γατους,και η μανα της δε με θελει για γαμπρο.Δηλαδη τι,ενας γατος του βεληνεκους μου και της κακιας μου να την αφηνε να αλωνιζει;Εσυ νομιζα οτι εψαχνες ενα γατο με χαρακτηρα.Εξαλλου η κακη συμπεριφορα θα επρεπε να αποτελει συν για ενα ζευγαρι σαν εμας.;)
Σε ευχαριστω για τη φωτογραφια,την κρεμασα στη γατοπολυκατοικια μου κι ελπιζω να δεχτεις να βγουμε ενα ραντεβου να γνωριστουμε καλυτερα.:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καντυ μου δε φταιω,αυτη πηγε κι εκανε κοπλιμεντα σε αλλους γατους,και η μανα της δε με θελει για γαμπρο.Δηλαδη τι,ενας γατος του βεληνεκους μου και της κακιας μου να την αφηνε να αλωνιζει;Εσυ νομιζα οτι εψαχνες ενα γατο με χαρακτηρα.Εξαλλου η κακη συμπεριφορα θα επρεπε να αποτελει συν για ενα ζευγαρι σαν εμας.;)
Σε ευχαριστω για τη φωτογραφια,την κρεμασα στη γατοπολυκατοικια μου κι ελπιζω να δεχτεις να βγουμε ενα ραντεβου να γνωριστουμε καλυτερα.:happy:
Αυτό που είπες με κέρδισε:lol: όσο για το ραντεβού θα το κανονίσουμε να δούμε αν είσαι αρκετά καλός βρωμοχαρακτήρας;)

Παντως εγω τη γνωρισα τη μαμα σου και την καλοπιασα κιολας,ελπιζω να σε αφησει να βγεις και να ερθεις στο Βολο το καλοκαιρακι.Θα ειναι και η χαζοβιολα η αδερφη μου αλλα δε θα μας ενοχλει.Τωρα που το σκεφτομαι,εχει τα ιδια χρωματα με τον βουτυρομπεμπε σας,λες να φταιει το σοκολατι τους;Να χαλαει το χαρακτηρα;:hmm:

Ναι μάλλον έχεις δίκιο:hmm: αυτό το σοκολατί είναι πολύ φλωρικο αλλιώς δεν εξηγείται, οπότε θα αφήσουμε τους σοκολατοβιόλιδες να κάνουν παρέα μαζί κ εμείς θα καταστρώνουμε τα βρώμικα σχέδιά μας:D:D

Ναι μάλλον έχεις δίκιο:hmm: αυτό το σοκολατί είναι πολύ φλωρικο αλλιώς δεν εξηγείται, οπότε θα αφήσουμε τους σοκολατοβιόλιδες να κάνουν παρέα μαζί κ εμείς θα καταστρώνουμε τα βρώμικα σχέδιά μας:D:D
Ω ναι,θα μενουν απασχολημενοι ο ενας με τον αλλο και εμεις θα γατακτησουμε τον κοσμο...:up:

Παντως εγω τη γνωρισα τη μαμα σου και την καλοπιασα κιολας,ελπιζω να σε αφησει να βγεις και να ερθεις στο Βολο το καλοκαιρακι.Θα ειναι και η χαζοβιολα η αδερφη μου αλλα δε θα μας ενοχλει.Τωρα που το σκεφτομαι,εχει τα ιδια χρωματα με τον βουτυρομπεμπε σας,λες να φταιει το σοκολατι τους;Να χαλαει το χαρακτηρα;:hmm:

Ω ναι,θα μενουν απασχολημενοι ο ενας με τον αλλο και εμεις θα γατακτησουμε τον κοσμο...:up:
Δεν ντρεπεστε να μιλατε ετσι για τα σοκολατακια....!!! Και ειδικα για την συντροφο μου Μοϊρα!!! Φτου σας και παλι φτου σας! Ντροπη σας... Κριμα και εχω γνωρισει και τις μαμαδες σας και ειναι πολυ καλες κυριες και σωστες οχι σαν και εσας! Ακουσε εκει να μας λετε φλωρους... Τωρα θα δειτε θα σας κανω βουκινο σε ολα τα σιαμεζακι και θα σας τακτοποιησουμε....Χεχε... Και θα τα πω και ολα στις μαμαδες σας να σας βαλουν τιμωρια....Μα που ειναι και αυτες? Κα Ελενα! Κα Δωρα ελατε να δειτε τι κανουν τα καμαρια σας.....!!! Θα σας φτιξω εγω... Θα πειτε τα σοκολατακια, σοκολατουλια....
Σιμπα.
:lol::lol::lol::lol::lol:

Σιμπα αγορι μου πρεπει να παραδεχτεις οτι η κορη ειναι κομματακι...κουζουλη.Δεν τη λες και την πιο εξυπνη κοπελουδα ε;Ενταξει δε συμφωνω μαζι τους φυσικα,αλλα ενα βλεμματακι της αγελαδας το εχετε αγορι μου,και η μαμα σου το λεει...:lol:

Πολύ πολύ χαίρομαι που την πήρε κ τώρα το γατουλάκι θα είναι σε καλά χέρια, είμαι σίγουρη ότι η Αντωνία θα το λατρέψει το γατάκι κ αυτό θα δεχτεί πιο καλά την αλλαγή σπιτιού

ζουλέβουμεεεεεεεεεεεεεεεε τυχερούλα θέλουμε φωτό όταν πας, για να μην πω να κλέψεις κ την Σάλυ (άλλωστε τη το χρωστάμε )

Αντωνιαααααα θέλουμε να μας κεράσεις για το νέο σου παιδάκι. Να το χαίρεσαιιιιιιι

moonbaby1cp.gif

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]You have a Beautiful new star in your family![/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Congratulations on the Adoption! [/FONT]
Παιδιάααα πήγα χθες στην Αντωνία και κάναμε μπανάκι τη Σάλυ.!!! :PΘα γράψω στο θεματάκι της τα σχετικά. Εδώ δεν σας λέω τίποτα.:P Αν θέτε λεπτομέρειες ελατε στο οικογενειακό θεμα της Κάρμεν και του Χάρη. Αυτά για να έχετε αγωνία.:lol:
Ελενάκι μου πράγματι η Αντωνία είναι μια υπέροχη γατομανουλα για τη Σαλυ.

Καλημερα μαλλιαδες!
Σημερα ηρθα με εναν πολυ ιδιαιτερο σκοπο,μολις χωρισα επισημως με την Χιονατη και ηρθα να ζητησω το κακιασμενο πατουσι της Κάντυ.Καντυ Καντυ θα μου κανειες την τιμη να γινεις το νεο μου ταιρι;Ταιριαζουμε στη μοχθηρια και την υστεροβουλια,και μαζι θα γατακτησουμε τον κοσμο.Εχω ηδη μιλησει στη μαμα σου,(γιατι ειμαι και παλαιων αρχων τυπος) και συμφωνησε.Τι λες,σου αρεσω;
P4030028.jpg

Δεν πιστευω να πρεπει να σε ζητησω κι απο τον βουτυρομπεμπε τον αδερφο σου,μια δυναμικη γατιτσα σαν εσενα δεν εχει νομιζω τετοιους ενδιασμους.Περιμενω απαντηση σου εναγωνιως.
Σειριος
Αγοράκλα μου είσαι ένας κούκλος γατογκόμενος!!!:up: Κι έτσι τεντωμένος που είσαι με τις ποδάρες σου τέλειος σου λέω.!!! αλλα γιατί καλέ ΄χωρισες έτσι ξαφνικά? ΤΙ να πει ο καημένος ο ξάδερφός μου τοτε ο Σίμπα που η αδερφή σου όσο ήταν μακριά του έπαιρνε και ραβασάκια εξ Αιγύπτου την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και χαλβάδιαζε με άλλους και το.... έκανε... χμχμ η ανώμαλη με εσένα τον ανίκανο!!!;)
ΝΑΛΙΤΑ ΚΟΠΕΛΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΙΤΑ ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΑ:P

:cry:

S4200091.jpg

Χιονατη ....................
Χιονάτη μου γράψε τον στα πατουσια σου και μάλιστα όταν είναι λερωμένα απο την άμμο που μόλις έχεις.... βγει. :lol:Να για να μάθει ο παλιομοδίτης γάτος. Ορίστε μας. Θέλεις να γίνουμε φίλοι εμεις?
Πέρσης Περσουλης, Περσουλίνος:):redface:

Θα το σκεφτώ μετά από τέτοια κακή συμπεριφορά κ. Σείριε, άλλωστε δεν θέλω να έχω κ αισθηματικά δράματα γιατί όπως ξέρεις έχω πολύ κόσμο εδω στο σπίτι που πρέπει να δείρω, τι να πρωτοπρολάβω η γάτα
παρ' όλα αυτά πάρε μία φωτογραφία μου προς το παρόν να με θαυμάζεις από μακριά
Καλέ τι πανέμορφη φωτογραφία είναι αυτή κουκλάρα μου!!!! :up::up:
Είσαι και πολυ κουκλάρα και έχεις τόσο εκφραστικά ματάκια και γλωσσάκι ροζ!!! Φιλάκια ζουζουνα μου γλυκεια και όμορφη.
Πέρσης!:D
Και καλά κανεις να ρίχνεις φάπες και να μην τους αφηνεις να σε κάνουν ότι θέλουν. Αλλα όχι στον Μπατουλίνο που είναι αγγελουδι. Στο πικατσουλίνι μάλλον καλλίτερα και στα δίποδα. Οπως ρίχνω κι εγώ όταν με χτενίζουν!

Νάλα

Καλέ Χιονάτη φαίνομαι από τις γυναίκες που κολλάω με έναν άντρα; έχω πιο μεγάλα σχέδια εγώ. Καταρχήν γυμνάζω τους καρπούς μου χτυπώντας τα θετά μου αδέλφια, μετά βασανίζω τους άτριχους του σπιτιού μετά πρέπει να σκεφτώ πως θα κάνω τη ζωή όλων αυτών μαζί δύσκολη πως να αποφύγω το χτένισμα το μπάνιο το χάιδεμα, άσε σου λέω περνάω ένα δράμα, άλλωστε μεταξύ μας ποτέ δεν υπήρξα ρομαντικός τύπος:rolleyes: οι γάτοι είναι καλοί για ένα μόνο πράγμα να τους ρίχνεις σφαλιάρες όταν έχεις τα νεύρα σου (ήταν κ για ένα ακόμα αλλά μου διαφεύγει μετά τη στείρωση )
Ωπα ώπα. Ηρέμησε Κάντυ μου.!! Δεν είναι σωστο να χρησιμοποιείς τους γατουληδες! Και να τους σφαλιαρίζεις όποτε έχεις νεύρα!! Εγώ μόνον όταν με χτενίζουν και δεν το γουστάρω καθόλου, τότε μόνον ρίχνω φάπες κι στα δίποδα και στη Λούση που με κυνηγά να με μαλώσει επειδή τσιρίζω. Νάλα:)
Ναι μάλλον έχεις δίκιο αυτό το σοκολατί είναι πολύ φλωρικο αλλιώς δεν εξηγείται, οπότε θα αφήσουμε τους σοκολατοβιόλιδες να κάνουν παρέα μαζί κ εμείς θα καταστρώνουμε τα βρώμικα σχέδιά μας
Ντροπή και αίσχος να κατηγορείτε το σοκολατί χρώμα. Κοιτάξτε τα χάλια σας παλιο ασημί μπλε καθίκια!!! Αντε μπράβο άντε μπράβο. Γλωσσάδες και κακίστροι του γατολεκανοπεδίου.!!! Πέρσης.:P

Ζητησε κανεις φωτογραφια μου;;;
Εδω ειμαι μετα το μπανιο που μου εκανε η θεια Αναστασια δεν ειμαι και πολυ γκομενα?:D
Και επειδη δινουν και παιρνουν τα αισθηματικα Περσηηηηηηηηηη μπορει να ειμαι μικρη αλλα θελω να γινουμε ζευγαρι!!:redface:
100_1589.jpg

Ωραία τότε. Απλά να την καθαρίζεις συνέχεια για να μην σκληρύνει το δάκρυ και να είναι στεγνή η περιοχή γύρω απο τα ματάκια. Δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά που της καθαρίζεις τα ματακια να βάζεις και υγρο. Μπορεις να το κανεις κ με στεγνο απαλό χαρτομαντηλάκι ή βαμβακάκι όπως σου είπα. Οσο για το μπάνιο, καλό στέγνωμα οπωσδήποτε για να μην μείνει καθόλου υγρό το τρίχωμα. Ειναι ευαίσθητα σε κρυώματα και μύκητες αν παραμείνουν υγρά.
Καλή επιτυχία στο μπανάκι σας!!! Δώσε της και ενα γατοφιλάκι απο την παρέα μας.:up:
Καλησπέρα κι από μένα! Κι εμένα το περσάκι μου φτερνίζεται 3-4 φορές τη μέρα αλλά η κτηνίατρος μου είπε οτί τόσο ειναι φυσιολογικό. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Ενώ κατά τη διάρκεια του μπάνιου κάθεται φρόνιμος, δεν ξέρω τι να κάνω μετά για να το στεγνωσω καλά. Το σκουπίζω όσο μπορώ με την πετσέτα, βάζω αερόθερμο στο δωμάτιο αλλά πάλι δε γίνεται δουλειά. Δοκιμασα μια φορα να το στεγνώσω με το πιστολάκι από απόσταση για να μη τρομάξει απο τον θόρυβο αλλά δεν κάθισε με αποτέλεσμα να μένει υγρός για αρκετές ώρες. Εχετε να μου προτείνετε κάτι;

Δέν πρέπει να μένει υγρός ποτέ γιατί θα κρυώσει!
εγώ μετά τον μπάνιο την σκούπησα και την κρατούσα ενώ ενας φίλος μου την στέγνωνε με το πιστολάκι.καλό έιναι όταν θα τη στεγνώσεις να έχεις αλλο ένα άτομο να σε βοηθάει τώρα στην αρχή μέχρι να το μάθει και να κάθεται.Και όταν θα την κρατάς να την χτενίζεις κιόλας με μια βούρτσα.Σίγουρα θα της αρέσει απλά είναι η πρώτη εμπειρία που είναι δύσκολη και πρέπει να έιναι καλή.
Μόνο να προσέχεις την θερμοκρασία,και να κουνάς συνέχεια το πιστολάκι για να μήν την κάψεις.

Τελικά την δικιά μου την πήγα στον γιατρό και μου είπε πως έχει φράξει ο ρινογαστρικός σωλίνας που αναπνέει και έχει και επιπευκίτιδα!
Της δίνω αντιβίωση και της βάζω κολλύριο.ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά η κοπέλα μας και να μήν χρειαστεί περεταίρω θεραπεία!Ευτυχός είναι μωρό ακόμα και το προλάβαμε!:)

n1209362665_30404627_1259333.jpg

Εδω ειμαι μετα το μπανιο που μου εκανε η θεια Αναστασια δεν ειμαι και πολυ γκομενα?:D
Και επειδη δινουν και παιρνουν τα αισθηματικα Περσηηηηηηηηηη μπορει να ειμαι μικρη αλλα θελω να γινουμε ζευγαρι!!:redface:
100_1589.jpg
Αγαπημένη μου Σάλι!!! :DΚαι βέβαια θέλω να γίνουμε ζευγάρι. Θα είμαστε το πιο καλοκάγαθο γατοζευγαράκι νομίζω.... Δεν είσαι μικρή... Η διαφορά μας είναι ότι πρέπει. Θα σε διδάξω εγώ σαν πιο μεγάλος να είσαι υπομονετική και πρόσχαρη με όλα τα ζωάκια και ... να ανέχεσαι και τη μαμα σου όταν σου καθαρίζει τα ματάκια. Εμαθα οτι η μαμα μου σε έκανε μπάνιο και κάθισες μια κουκλίτσα ήσυχη στην αγκαλιά της μετά για το στέγνωμα έ? Κι εγω έτσι κάθομαι.
Σου στέλνω τα φιλάκια μου και την αγάπη μου καλή μου αγαπημένη...:up::rolleyes::redface: Πέρσης

Καλησπέρα κι από μένα! Κι εμένα το περσάκι μου φτερνίζεται 3-4 φορές τη μέρα αλλά η κτηνίατρος μου είπε οτί τόσο ειναι φυσιολογικό. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Ενώ κατά τη διάρκεια του μπάνιου κάθεται φρόνιμος, δεν ξέρω τι να κάνω μετά για να το στεγνωσω καλά. Το σκουπίζω όσο μπορώ με την πετσέτα, βάζω αερόθερμο στο δωμάτιο αλλά πάλι δε γίνεται δουλειά. Δοκιμασα μια φορα να το στεγνώσω με το πιστολάκι από απόσταση για να μη τρομάξει απο τον θόρυβο αλλά δεν κάθισε με αποτέλεσμα να μένει υγρός για αρκετές ώρες. Εχετε να μου προτείνετε κάτι;
Πρεπει οπωσδήποτε να το στεγνώνεις πάντα πολύ καλά και να μην μένει καθόλου υγρο. Να το παίρνεις στην αγκαλιά σου και αφου το σκουπίσεις πολύ καλά με δυο πετσέτες στην αρχή να πάρουν τα πολλά νερα, μετά θα βάλεις μακρια το σεσουάρ και θα το έχεις συνέχεια αγκαλιά. Θα πέφτει ο αέρας και στους δυο σας για να μην φοβάται θα το χαϊδεύεις διαρκώς κ θα του μιλάς ενω συγχρόνως με τα δάχτυλά σου θα του ανοίγεις το τρίχωμα παντου να στεγνώνει και θα χρησιμοποιεις και την χτένα του παράλληλα να το χτενίζεις...Δεν θα κουνάς το γατάκι προς το πιστολάκι αλλα θα πλησιάζεις πιο κοντα εσύ με το γατί στην αγκαλιά πάντα και θα το γυρίζεις στην αγκαλιά σου απ΄όλες τις πλευρές. Ετσι και δεν θα φοβάται και δεν θα σε βλέπει εσένα να του ρίχνεις επάνω του τον αέρα. Δεν έχεις ανάγκη να είναι κι άλλος μαζί σου αν το κάνεις όπως σου λέω. Το σεσουάρ να το σταθεροποιήσεις σε πιο μακρινό σημείο απο εσένα και επίσης ένας καλός τρόπος είναι να το ανοίξεις να δουλεύει λίγη ώρα πριν το στέγνωμα να ακουει τον θόρυβο να συνηθίζει. Και όταν εσύ στεγώνεις τα μαλλιά σου γενικώς να το κάνεις κοντά του για να συνηθίζει στον ήχο.:)

Δέν πρέπει να μένει υγρός ποτέ γιατί θα κρυώσει!
Και όταν θα την κρατάς να την χτενίζεις κιόλας με μια βούρτσα.Σίγουρα θα της αρέσει απλά είναι η πρώτη εμπειρία που είναι δύσκολη και πρέπει να έιναι καλή.
Μόνο να προσέχεις την θερμοκρασία,και να κουνάς συνέχεια το πιστολάκι για να μήν την κάψεις.

Τελικά την δικιά μου την πήγα στον γιατρό και μου είπε πως έχει φράξει ο ρινογαστρικός σωλίνας που αναπνέει και έχει και επιπευκίτιδα!
Της δίνω αντιβίωση και της βάζω κολλύριο.ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά η κοπέλα μας και να μήν χρειαστεί περεταίρω θεραπεία!Ευτυχός είναι μωρό ακόμα και το προλάβαμε!:)

n1209362665_30404627_1259333.jpg
Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι...

Περαστικά της κουκλίτσας σου. Με το καλό να γίνει καλά και ευτυχώς το πρόλαβες τωρα που είναι αρχή.!!! Είναι πραγματικά μια κουκλάρα! Να την χαίρεσαι.:up:

Αυτο το βιντεο ειναι αφιερωμενο στη μαμα μου...
Γιατι ξερω ποσο πολυ αγαπα και φροντιζει τα γατουλια μας...:)
https://www.dailymotion.com/user/vassiliki1986/video/x8w7f9_nalita_animals

Σχετικά με το μπάνιο...https://www.youtube.com/watch?v=lNR5n88DJ2A

μολις μιλουσα με τη μανουλα..."τρεχει" να το δει:up:...αλλα λεει ειναι διαθεσιμο σε λιγο...:hmm:
Βασιλικουλα....να ξερεις οτι εχεις μια υπεροχη μητερα που σε λατρευει:)

:up:Πολυ ενημερωτικο το βιντεακι και η γατουλα πραγματι το απολαμβανει ,αλλα μαλλον θα εχει συνειθισει απο μικρη.Ποιος το κανει αυτο στη δικια μου τη λιονταρινα 15 μηνων ,που την εκανα οταν ηταν μικρη μονο στο πωπακι της ,γιατι λερωνοταν,και τα σημαδια απο τα νυχια της τα εχω ακομα;:hmm:

Βασιλικάκι μου με συγκίνησες με το βιντεάκι σου!!! :redface:Το Ναλόνι μας τώρα κάθεται δίπλα μου και καμαρώνει. Και ο αδερφός σου λέει ότι επιφυλάσσεται να φτιάξει μετα τις πανελλήνιες κι αυτος ένα παρόμοιο και για όλα τα άλλα γατόνια!!!:up:

Κα Ελενα! Κα Δωρα ελατε να δειτε τι κανουν τα καμαρια σας.....!!! Θα σας φτιξω εγω... Θα πειτε τα σοκολατακια, σοκολατουλια....
Σιμπα.
Τη μαμά μου την έδεσα κ την κλείδωσα στην ντουλάπα
Κάντυ
Παιδιάααα πήγα χθες στην Αντωνία και κάναμε μπανάκι τη Σάλυ.!!! Θα γράψω στο θεματάκι της τα σχετικά. Εδώ δεν σας λέω τίποτα. Αν θέτε λεπτομέρειες ελατε στο οικογενειακό θεμα της Κάρμεν και του Χάρη. Αυτά για να έχετε αγωνία.
Ελενάκι μου πράγματι η Αντωνία είναι μια υπέροχη γατομανουλα για τη Σαλυ.

Αγοράκλα μου είσαι ένας κούκλος γατογκόμενος!!!:up: Κι έτσι τεντωμένος που είσαι με τις ποδάρες σου τέλειος σου λέω.!!! αλλα γιατί καλέ ΄χωρισες έτσι ξαφνικά? ΤΙ να πει ο καημένος ο ξάδερφός μου τοτε ο Σίμπα που η αδερφή σου όσο ήταν μακριά του έπαιρνε και ραβασάκια εξ Αιγύπτου την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και χαλβάδιαζε με άλλους και το.... έκανε... χμχμ η ανώμαλη με εσένα τον ανίκανο!!!;)
ΝΑΛΙΤΑ ΚΟΠΕΛΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΙΤΑ ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΑ:P

Χιονάτη μου γράψε τον στα πατουσια σου και μάλιστα όταν είναι λερωμένα απο την άμμο που μόλις έχεις.... βγει. :lol:Να για να μάθει ο παλιομοδίτης γάτος. Ορίστε μας. Θέλεις να γίνουμε φίλοι εμεις?
Πέρσης Περσουλης, Περσουλίνος:)

Καλέ τι πανέμορφη φωτογραφία είναι αυτή κουκλάρα μου!!!! :up:
Είσαι και πολυ κουκλάρα και έχεις τόσο εκφραστικά ματάκια και γλωσσάκι ροζ!!! Φιλάκια ζουζουνα μου γλυκεια και όμορφη.
Πέρσης!
Και καλά κανεις να ρίχνεις φάπες και να μην τους αφηνεις να σε κάνουν ότι θέλουν. Αλλα όχι στον Μπατουλίνο που είναι αγγελουδι. Στο πικατσουλίνι μάλλον καλλίτερα και στα δίποδα. Οπως ρίχνω κι εγώ όταν με χτενίζουν!

Νάλα
Ντροπή και αίσχος να κατηγορείτε το σοκολατί χρώμα. Κοιτάξτε τα χάλια σας παλιο ασημί μπλε καθίκια!!! Αντε μπράβο άντε μπράβο. Γλωσσάδες και κακίστροι του γατολεκανοπεδίου.!!! Πέρσης.
Αγαπητέ Πέρση αποφάσησε αν με μισείς ή με αγαπάς, Πρώτα λες ότι είμαι κουκλάρα κ μετά με λες ασημί καθίκι:hmm: Όσο για τον σοκολατοχαλβά που έχουμε σπίτι τι φταίω εγώ όλο σλουρπ, σλουρπ κ χουρ χουρ είναι, λες και είναι σκύλος. ΑΙΣΧΟΣ!!!
Ξαδέρφη Νάλα εγώ δεν είμαι ρατσίστρια σε όλους μοιράζω σφαλιάρες, άλλωστε εσύ πρέπει να με καταλαβαίνεις ;)
Κάντυ
100_1589.jpg
Μικρή ζουζούνα είσαι γλύκα :inlove:
Δυστηχώς πρέπει να μάθει το σεσουαρ γιατί το να μένει βρεγμένο μετά το μπάνιο είναι πολύ επικύνδυνο γιατι μπορεί να πάθει πνευμονία, αλλά κ γιατί αν δεν στεγνώσει εντελώς μετά το μπάνιο τότε θα κάνει κόμπους το τρίχωμα
Βασιλικούλα μου είναι πολύ τρυφερό κ συγκινητηκό κ το βιντεάκι αλλά κ η αφιέρωση στη μανούλα σου:up:

Τη μαμά μου την έδεσα κ την κλείδωσα στην ντουλάπα
Κάντυ

Αγαπητέ Πέρση αποφάσησε αν με μισείς ή με αγαπάς, Πρώτα λες ότι είμαι κουκλάρα κ μετά με λες ασημί καθίκι:hmm: Όσο για τον σοκολατοχαλβά που έχουμε σπίτι τι φταίω εγώ όλο σλουρπ, σλουρπ κ χουρ χουρ είναι, λες και είναι σκύλος. ΑΙΣΧΟΣ!!!
Ξαδέρφη Νάλα εγώ δεν είμαι ρατσίστρια σε όλους μοιράζω σφαλιάρες, άλλωστε εσύ πρέπει να με καταλαβαίνεις ;)
Κάντυ
Αγαπητή Κάντυ θα σε τακτοποιήσω το βράδυ όταν θα μ΄αφήσει η μαμα να γράψω στον υπολογιστή γιατι τωρα φεύγει και τον κλείνει. Θα σου απαντήσω τι εννοώ όταν λέω ότι είσαι κούκλα αλλα και στρίγγλα.:lol::lol:
Πέρσης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back