Περσίας maniacs

Μη λετε στριγγλα τη φιλη μου την Καντυ,ζηλευετε επειδη εσεις δεν ειστε γατια με ισχυρη προσωπικοτητα σαν εμας!Αστα Περση,τα εμαθα και τα δικα σου τα καθεκαστα,τι σοι γατος εισαι εσυ που τους καθεσαι με την πρωτη;Κι εχω και τη μανα μου μεσα στις γλυκες,ο Περσουλης απο δω,κι ο Περσουλης απο 'κει...Ναλα δεν του μαθαινεις τιποτα του βουτυρου;Βαλε του να δει τον Mr Tinkles να μαθει!
Σειριος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη λετε στριγγλα τη φιλη μου την Καντυ,ζηλευετε επειδη εσεις δεν ειστε γατια με ισχυρη προσωπικοτητα σαν εμας!Αστα Περση,τα εμαθα και τα δικα σου τα καθεκαστα,τι σοι γατος εισαι εσυ που τους καθεσαι με την πρωτη;Κι εχω και τη μανα μου μεσα στις γλυκες,ο Περσουλης απο δω,κι ο Περσουλης απο 'κει...Ναλα δεν του μαθαινεις τιποτα του βουτυρου;Βαλε του να δει τον Mr Tinkles να μαθει!
Σειριος
Ποιος Mr Tinkles αγαπητε..? Για εσας ισχυει το εξεις : "Τυφλα να 'χει ο Hannibal !!!!" Εσεις ειστε επιπεδου "Παρασκευη και 13" και ανω...
:P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο εχω να πω μονο.

Αυτο εχω να πω μονο.
Ε βεβαια... Οταν μας ταπωνουν δεν ξερουμε τι να πουμε....:P:P:P:P:P
:lol::lol:

Ξερουμε τι να πουμε,αλλα δε θελουμε να θυμωσουμε τη συμπεθερα και να βγαλει τα απλυτα της μικρης αδερφης στη φορα...:lol:

Ξερουμε τι να πουμε,αλλα δε θελουμε να θυμωσουμε τη συμπεθερα και να βγαλει τα απλυτα της μικρης αδερφης στη φορα...:lol:
Ετσι ετσι....:lol::lol::P

Τη μαμά μου την έδεσα κ την κλείδωσα στην ντουλάπα
Κάντυ

Αγαπητέ Πέρση αποφάσησε αν με μισείς ή με αγαπάς, Πρώτα λες ότι είμαι κουκλάρα κ μετά με λες ασημί καθίκι:hmm: Όσο για τον σοκολατοχαλβά που έχουμε σπίτι τι φταίω εγώ όλο σλουρπ, σλουρπ κ χουρ χουρ είναι, λες και είναι σκύλος. ΑΙΣΧΟΣ!!!
Ξαδέρφη Νάλα εγώ δεν είμαι ρατσίστρια σε όλους μοιράζω σφαλιάρες, άλλωστε εσύ πρέπει να με καταλαβαίνεις ;)
Κάντυ
Αγαπητή Κάντυ θα σε τακτοποιήσω το βράδυ όταν θα μ΄αφήσει η μαμα να γράψω στον υπολογιστή γιατι τωρα φεύγει και τον κλείνει. Θα σου απαντήσω τι εννοώ όταν λέω ότι είσαι κούκλα αλλα και στρίγγλα.:lol::lol:
Πέρσης
Για να δούμε για να δούμε Πέρση τι θα μου πεις το βράδυ, αν κ μεταξύ μας όλες οι ωραίες γυναίκες είναι λίγο στριγγλίτσες ;)
Σειριος
Α! Ισχυρή προσωπικότητα είναι αυτό που έχω γιατί η μαμά μου το είπε αλλιώς :mad:
Ποιος Mr Tinkles αγαπητε..? Για εσας ισχυει το εξεις : "Τυφλα να 'χει ο Hannibal !!!!" Εσεις ειστε επιπεδου "Παρασκευη και 13" και ανω...
:P:lol::lol:
Γουστάρω!!!! εγω θα είμαι ο Φρέντυ κ εσύ το παιδάκι;):D

Α! Ισχυρή προσωπικότητα είναι αυτό που έχω γιατί η μαμά μου το είπε αλλιώς :mad:
Ναι Καντυ μου ισχυρη προσωπικοτητα ειναι,κι εμενα η μαμα μου το λεει αλλιως αλλα δε μας νοιαζει.

Γουστάρω!!!! εγω θα είμαι ο Φρέντυ κ εσύ το παιδάκι;):D
Οοοοοχι μωρε Καντυ,δε θελω να κανω το παιδακι...Θες να κανουμε το Ψυχω που μ'αρεσει;Θα κανεις εσυ την κυρια στο μπανιο μια και το εχεις συνηθισει κι εγω εχω κανει ηδη προβες με τη μαμα για τον δικο μου ρολο.

Οοοοοχι μωρε Καντυ,δε θελω να κανω το παιδακι...Θες να κανουμε το Ψυχω που μ'αρεσει;Θα κανεις εσυ την κυρια στο μπανιο μια και το εχεις συνηθισει κι εγω εχω κανει ηδη προβες με τη μαμα για τον δικο μου ρολο.
Το έλεγα για την Βασιλική αλλά αν θες παίζω κ ψυχω σε καινούρια βέρσιον όμως θα είναι η πρώτη φορά που το αίμα θα τρέχει έξω από τη μπανιέρα :D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Mονο που φανταζομαι το Σειριο με τα αστραφτερα του νυχια και δοντια,με το χαιρεκακο βλεμμα πισω απο την κουρτινα του μπανιου ... Με το κουζινομαχαιρο στο χερι και τη ξανθια περουκα... Πεθαινω στα γελεια...:lol::lol::lol::lol:

Αν θελετε να ξερετε το παιδι αληθεια ειναι φαν του Χιτσκοκ,καθε φορα που κανω ντους ερχεται εξω απο την κουρτινα και πηδαει επανω της σε ανυποπτη στιγμη.Δε χρειαζομεθα κουζινομαχαιρο κυρα συμπεθερα,τι τις εχουμε τις νυχαρες;
Δωρα-Λωρα
Καντυ μ'αρεσει η ιδεα σου,αμα θες κανουμε τη σκηνη στο μπανιο,αμα θες κανεις και τη μανα.Θα σου πηγαινει!
Σειριος

Της Ναλας παντως θα της πηγαινε υπεροχα η σκηνη του μπανιου(μετα απο χτενισμα...)... Θα επαιρνε και οσκαρ και χρυση σφαιρα γυναικειου ρολου....!!
:lol::lol::lol::lol::lol:

Της Ναλας παντως θα της πηγαινε υπεροχα η σκηνη του μπανιου(μετα απο χτενισμα...)... Θα επαιρνε και οσκαρ και χρυση σφαιρα γυναικειου ρολου....!!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Εκεινη ηταν ανυποψιαστη,οχι δαιμονισμενη!:lol::lol::lol:

Εκεινη ηταν ανυποψιαστη,οχι δαιμονισμενη!:lol::lol::lol:
Αγαπητη συμπεθερα δεν με πιανεις....Δεν με πιανεις...!:P Εγω δεν εννοουσα η Ναλα να κανει την ανυποψιαστη κυρια στο μπανιο...;) Εννοουσα να κανει τον ψυχοπαθη δολοφονο...

Αγαπητη συμπεθερα δεν με πιανεις....Δεν με πιανεις...!:P Εγω δεν εννοουσα η Ναλα να κανει την ανυποψιαστη κυρια στο μπανιο...;) Εννοουσα να κανει τον ψυχοπαθη δολοφονο...
:lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν έχουμε πρόβλημα έχουμε μαζευτοί όλοι έξω από την κουρτίνα κ κανείς δεν είναι μέσα:lol::lol:

Λοιπόν έχουμε πρόβλημα έχουμε μαζευτοί όλοι έξω από την κουρτίνα κ κανείς δεν είναι μέσα:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εχεις δικιο...Ποιον να βαλουμε μεσα....???:hmm::hmm:

Να μπω εγω που εχω περασει και την οντισιον του Σειριου και την εχω κανει και σε μαθημα στη σχολη την ταινια;

Ο,τι να 'ναι:lol::lol::lol:
Α οκ... Θελετε να βαλουμε τη μαμα?? Ειναι και φοβητσιαρα.. Θα βγαλει καλη τσιριδα....Θα ειναι καλη παραγωγη...:lol::lol:
(Και μετα σου λενε κανε παιδι να δεις καλο...:lol::lol::lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back