Περσίας maniacs

Σ ευχαριστούμε Αναστασία μου. Προς το παρών φίλησα μονο τον Μπατουλίνο γιατί η Κάντυ έχει ένα δολοφονικό βλέμμα γιατί πριν από λίγο την χτένισα κ το Πίκατσου είναι πάλι μέσα στην τρέλα κ φοβάμαι ότι αν την φιλήσω θα μου φάει τα χείλια σαν τον Χάνιμπαλ:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Απαιχτο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω να πω οτι η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα που εχω δει,νομιζω οτι μαζι με την Σεμελιτσα ειναι τα πιο εκρηκτικα θηλυκα του φορουμ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:Ειναι βολικη αυτη η χτενα;δεν τραβαει τις τριχες ωστε να δια μαρτυρεται το ζωντανο;ειχα μια παρομοια,με την ιδια διαταξη των δοντιων εννοω,για το σκυλι μου,κολει ηταν.Δεν εμπαινε καν μεσα στην τριχα της ουτε οταν ηταν βρεγμενη απο μπανιο ,ποσο μαλλον στεγνη.Γι αυτο ρωταω ,αν ειναι καταλληλη για τα περσακια τα τριχωτουλια.Αν δεν παρουσιαζει κατι τετοιο ,πες αν την πηρες απο καποιο πετ σοπ η την παρηγγειλες ,να δουμε τι θα κανουμε κι εμεις.:)
Καλή μου όταν είναι βρεγμένες οι τρίχες είναι πολύ δύσκολο να μπει η βούρτσα μέσα και να τις ξεμπερδέψει. Εγώ την ώρα που τα στεγνωνω κ πεφτει επανω ο θερμός αέρας, εκεινη την ώρα ξεμπερδεύω το τρίχωμα πρώτα με τα δαχτυλά μου κ μετά με τις χτένες. Για να λυθεί κι ο παραμικρός κόμπος. Αλλα όπως σου είπε κ η Έλενα βασική προϋπόθεση είναι να συνεργάζονται κι αυτα.Κι ο Πέρσης μου συνεργάζεται άψογα. Δεν θα το έλεγα αυτο και για τη Ναλα...:hmm::hmm:

Εχω να πω οτι η Ναλα ειναι η πιο ομορφη περσιδα που εχω δει,νομιζω οτι μαζι με την Σεμελιτσα ειναι τα πιο εκρηκτικα θηλυκα του φορουμ!

Πολλα "ευχαριστώ" απο τη Ναλίτα μας!!! Ανταποδίδουμε και για τις δικές σας ομορφιές. Η κουκλίτσα η τελευταία τι κάνει? Συνήλθε το μωράκι μου απο την ταλαιπωρία??:)

Ποιά θα κάνουμε προξενιό στο Χαρίτο μου?!

2903_1146828390104_1209362665_30429730_5895877_n.jpg

Αν εννοεις τον περσουλη(αγορακι ειναι)ειναι πολυ καλυτερα,αργοτερα θα μπουν κ φωτο να τον δειτε:D

Ποιά θα κάνουμε προξενιό στο Χαρίτο μου?!

2903_1146828390104_1209362665_30429730_5895877_n.jpg
Κουκλάκι μου!!! Πανέμορφε γατουλη !!!! Να τον χαίρεσαι. :up::up::up:Τα ματάκια του είναι τέλεια που είναι δυο χρώματα.!

Εμεις είμαστε μία (κοριτσάκι μοναδικό οι άλλοι είναι αγοράκια) ,αγαπητέ στην γατοοικογένεια μας και είμαστε και στειρωμένες προσωπικά.
Νάλα

Αν εννοεις τον περσουλη(αγορακι ειναι)ειναι πολυ καλυτερα,αργοτερα θα μπουν κ φωτο να τον δειτε:D
Ναι βρε Νόνικα, λόγω κεκτημένης ταχύτητας μίλησα σε θηλυκο γένος αφου το ξέρω καλά το αγοράκι μας τον Κύρο μας!!! Να μου τον φιλήσεις. Δεν είναι τέλειος ο χαρακτήρας του? Οχι πες μου ... δεν είναι ψυχουλες? Ολα τα ζωάκια είναι ψυχούλες αλλα δεν σου φέρνει θλίψη το αθωο βλεμμα του και η καρτερικότητά του?:(

Οντως τωρα καταλαβαινω την διαφορα των περσικων με τα υπολοιπα,μονο τωρα που γνωριζω προσωπικα ενα γατι περσιας μπορω να πιστεψω οσα λεγονται για τον χαρακτηρα τους,πριν δεν τα πολυπιστευα να σας πω την αληθεια.Τετοιο ηρεμο κ ευγενικο γατι δεν εχω ξαναδει,εχουν οντως αλλου ειδους προσωπικοτητα,καταλαβαινω οσους τα προτιμουν.Χαιρομαι που τον εχω με την Μπιζου γιατι ειναι εκ διαμετρου αντιθετοι χαρακτηρες κ συμπληρωνει το ενα το αλλο,νομιζω ειναι το τελειο ζευγαρι!

Νομίζω ότι κανείς μας δεν το πιστεύει στην αρχή, τουλάχιστον όσοι είχαμε επαφή με άλλες ράτσες γάτας, το τι καταπληκτικοί χαρακτήρες είναι τα περσικά κ πόσο εξαρτημένα είναι από τον άνθρωπο που ταυιοθετεί, είναι σα να έχεις παιδιά κ όχι γατιά στο σπίτι (κ μάλιστα παιδιά καλού χαρακτήρα:lol: )

Παραείναι εξαρτημένα όμως,ακόμα και στο μπάνιο να παω που λέει ο λόγος καθεται απ'έξω και κλαίει...:redface::lol::lol:τι θα κάνει αν χρειαστεί να μείνει μόνος του 1-2 μερούλες;;Θα αυτοκτονήσει;;Έχω αγχωθεί λίγο:hmm:

Καλε αν δεν κλεισω την πορτα του μπανιου μπαινει κ ερχεται στα ποδια ,ουτε να....δεν μπορω!!!Ασε που οπου κ να παω ερχεται απο πισω κ ακολουθει κ η Μπιζου,ολοκληρο καραβανι σερνω απο πισω!

Ο Μπατμαν σε μας έχει θέμα με την τουαλέτα αν μπει κάποιος μέσα είτε για μπάνιο είτε για οτιδήποτε άλλο πρέπει να μπει μέσα αλλιώς γρατζουνάει την πόρτα με νεύρα κ κλαίει. Έτσι λοιπόν το δεχτήκαμε ως φετιχ κ κάθε φορά που μπαίνουμε μέσα έρχεται κ αυτός:lol::lol:

Γεια σας!:P
persianginger.jpg

3469523482_31151334fc.jpg

Κορίτσια(και όχι μόνο)σας έχω μια ερωτησούλα-quiz:
τι ράτσα είναι αυτή η γατούλα;Εγώ την ξέρω την απάντηση αλλά θα την μάθετε αφού απαντήσετε,δώστε προσοχή γιατί είναι ο κλώνος του Φοίβου!!

Περσικό λευκό ντολ φέις;
Πατσουκάκι ευχαριστούμε για την φωτογραφία είναι πολύ όμορφο το μωράκι:up:

Κυρια Κυρια να ΠΩ?????????????/:P:D

Δεν ειναι περσικη;:hmm:

Αυτο ειναι κουιζ που μονο η Μουκελις μπορει να λυσει !!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back