Περσίας maniacs

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:up:
Να τα χιλιάσεις. Να σε χαιρόμαστε και να σε χαίρεται κι ο Περσουλης σου!:up::up:
Ο Περσουλης σου αφιερώνει με πολλή αγάπη το φατσάκι του και σου εύχεται να συνεχίσεις να είσαι χαρουμενη, γλυκια, με το αστείρευτο χιουμορ που σε διακρίνει. :up:

DSC01760-1-1.gif

CIMG3286.jpg
Σ ευχαριστώ κ από εδώ Αναστασία μου όσο για τον γλυκό μου το κούκλο τον Περσούλη μια κ εχω γενέθλια δεν μου τον βάζεις μία κορδελίτσα να τον πάρω για δωράκι:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενεθλια?Χρονια πολλααα!!!Να τα εκατοστησεις,και τα χρονια και τα γατονια!;)

Stanman πιστευω πως κι ο δικος μου οταν...μαλλιασει:lol: θα μοιαζει πολυ στον Περσουλη σου,ειναι κι ο δικος μου πιτσιλωτος αλλα λευκος με μπεζ βουλιτσες και μια μπεζ μουτζουρα στο σαγονι κ την μυτουλα!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ' ευχαριστώ πολύ Νόνικα κ για τις δύο ευχές γιατί η αλήθεια είναι ότι τα χρόνια λέω να τα περάσω τα χίλια αλλα για τα γατάκια λέω να σταματήσω εκεί στα 1000:lol:

Μια χαρα σε βρισκω,πανω απο 1000 θα ηταν υπερβολη;) :P :D

Μια χαρα σε βρισκω,πανω απο 1000 θα ηταν υπερβολη;) :P :D
Ναι ε; Ε καλά όχι κ υπερβολή αλλά πιστεύω ότι θα ήταν συμπαθητικούτσικα κ λέω να σταματήσω εκεί :hmm:

Ναι μωρε,κι εγω εκει λεω να σταματησω,δεν ξερεις ομως ποτε;)!
Απορια:ειναι φυσιολογικο η κοιλιτσα του περση να ειναι σχεδον γυμνη???

Ναι μωρε,κι εγω εκει λεω να σταματησω,δεν ξερεις ομως ποτε;)!
Απορια:ειναι φυσιολογικο η κοιλιτσα του περση να ειναι σχεδον γυμνη???
Αν την κούρεψαν ναι και εμένα όταν τα κουρεύει ο γιατρός έτσι φαίνονται σαν να έκαναν χαλάουα για την παραλία:lol:

χρονια πολλα ελενα να τα εκατοστησεις!!!!! πολλες ευχες κι απο εμας
και ευχομαι να μακρυνει η μουρη του γατιου σου:lol::lol::lol::lol::lol:

Και να βγάλει κ μυτη το ξέχασες αυτό:lol::lol::lol:
Σ ευχαριστώ πολύ Βικάκι για τις ευχές όταν έρθω Αθήνα σας χρωστάω όλες ένα κέρασμα;)

Αν την κούρεψαν ναι και εμένα όταν τα κουρεύει ο γιατρός έτσι φαίνονται σαν να έκαναν χαλάουα για την παραλία:lol:

Ακριβως ετσι,ηταν ηδη ομως αραιωμενες οι τριχες,τωρα ειναι ντιπ γυμνουλι:lol:

Καλοοοοοοο:lol::lol::lol::lol::lol:

Σ ευχαριστώ κ από εδώ Αναστασία μου όσο για τον γλυκό μου το κούκλο τον Περσούλη μια κ εχω γενέθλια δεν μου τον βάζεις μία κορδελίτσα να τον πάρω για δωράκι:rolleyes:
Εεεε όχι και να τον πάρεις για δωράκι και με κορδελίτσα κιόλας:lol::lol::lol:Ειπαμε φιλάκια, ζουληγματάκια, και τα ρέστα. Αλλα ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:lol::lol::lol::lol::lol:

Stanman πιστευω πως κι ο δικος μου οταν...μαλλιασει:lol: θα μοιαζει πολυ στον Περσουλη σου,ειναι κι ο δικος μου πιτσιλωτος αλλα λευκος με μπεζ βουλιτσες και μια μπεζ μουτζουρα στο σαγονι κ την μυτουλα!:P
ΚΑΙ Βεβαια θα γίνει κούκλος και φουντωτός!!! Ειναι πανέμορφος κ θα μοιάζουν κι εγώ πιστεύω.
Οσο για την κοιλίτσα που λες. Ναι μεν μπορει να φαίνεται έτσι γιατι ειναι κουρεμένο το ζωάκι με τη μηχανή, αλλα ίσως αν όπως λες ήταν κι απο πριν λίγες οι τριχουλες στην κοιλιά, να έχει εξασθενίσει εκει το τρίχωμα επειδη ήταν σε αυλή και ταλαιπωρήθηκε το ζώο. Κανονικά είναι πλούσιο το τρίχωμα και στην κοιλιά. Απλά κατσρώνει πιο πολύ εκει. Και θέλει καθημερινώς βουρτσισμα μην το ξεχνας για να μην κομπιάζει.:)

Αναστασια το αβαταρ ειναι τελειο...:inlove::inlove::inlove:

Δωράκι μου σ΄ευχαριστώ.!:)
Ειναι τιμης ένεκεν για τη σημερινή ημέρα!:) (Ειναι ο Περσης μου μωράκι)
Ετσι τον είδα και τον ερωτευτηκα!
Εχει γενέθλια σήμερα, και κλείνει τα 3 χρόνια του.!:D

"Γιορτάζει ο Περσουλης μου.
ΓΙορτάζει η χαρά μου!
Ο θησαυρός αυτός που βρέθηκε αγκαλιά μου!"

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ!
:up:

Μήπως υπάρχει κανείς εδώ που να ενδιαφέρεται;

Ψάχνω για σπίτι… (Γάτος Περσίας)
Αν ψάχνεις για καλή παρέα και έχεις μια γωνία στο σπίτι σου για μένα μπορείς να με υιοθετήσεις. Την αγάπη που θα μου δώσεις θα σου την επιστρέψω με το παραπάνω. Είμαι γάτος Περσίας (καλός χαρακτήρας και με καλούς τρόπους) με βρήκαν πριν λίγο καιρό άρρωστο και πεινασμένο, τώρα είμαι καλύτερα, και κοντά σου θα είμαι τέλεια!
Περιμένω τηλέφωνο στο 2242027329 ή στο 6976559523 ή e-mail στο giosifidis@sch.gr
(Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις)

Ευχομαι σ΄αυτον τον γατουλη να βρει το σπιτάκι που του αξίζει. Να το πουμε σε όλους όσους ίσως θέλουν γατουλη περσίας. Με το καλό να βρει τη νέα του οικογενεια.!!!:)

Να σου ζησει Αναστασια μου!Να τον χαιρεσαι το θησαυρο σου!

Να σου ζησει Αναστασια μου!Να τον χαιρεσαι το θησαυρο σου!
Σ΄ευχαριστώ πολυ Δωρακι!
Παω απ΄το θεματάκι σας να δω τι κάνετε σήμερα!!!!:)

!!! χρονια πολλά κύριε Πέρση!!! να τα χιλιάσεις... χαρά και ευτιχία να βρείς από τη μαμά σου.. :):):) ρίξε και καμιά φάπα σήμερα, το επιβάλει η μέρα

Καλημέρα παιδιά! καλώς σας βρήσκω όλους και όλες πρωί πρωί. Καλά είστε; εμείς το παλεύουμε, μπαίνουμε σιγά σιγά σε πρόγραμμα με τόσες γάτες πάλι. άντε....

Δωράκι γεννήσατε; έρχομαι να διαβάσω..
Αναστασία μου καλός πολίτης ο μεγάλος σου γιος και καλά να γράψει ο μικρός σήμερα. τι γράφει το παιδί;

Τον κακομοίρη τον περσούλη ποιος ποια θα τον πάρει; έλα μια βοήθεια όλοι μαζί....

!!! χρονια πολλά κύριε Πέρση!!! να τα χιλιάσεις... χαρά και ευτιχία να βρείς από τη μαμά σου.. :):):) ρίξε και καμιά φάπα σήμερα, το επιβάλει η μέρα

Καλημέρα παιδιά! καλώς σας βρήσκω όλους και όλες πρωί πρωί. Καλά είστε; εμείς το παλεύουμε, μπαίνουμε σιγά σιγά σε πρόγραμμα με τόσες γάτες πάλι. άντε....

Δωράκι γεννήσατε; έρχομαι να διαβάσω..
Αναστασία μου καλός πολίτης ο μεγάλος σου γιος και καλά να γράψει ο μικρός σήμερα. τι γράφει το παιδί;

Τον κακομοίρη τον περσούλη ποιος ποια θα τον πάρει; έλα μια βοήθεια όλοι μαζί....
Καλημέρα Σταυρουλα μου!!! Χαιρομαι με τα νέα σας!:D
Σ΄ευχαριστώ για όοολες τις ευχές. Για το τετράποδο και τα δίποδα παιδάκια μου!!!:)

Ο μικρός μου γιος γράφει σήμερα μαθηματικά κατευθυνσης..!

Να ζήσεις Περσουλη
και χρόνια πολλά

μεγάλος να γίνεις με ακόμα πιο φουντωτά μαλλιά
να παίρνεις βραβεία κ να σε γλυκός
και όλοι να λένε να
ένας Θεός
attachment.php

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back