Περσίας maniacs

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
nom-nom-nom.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ζήσεις Περσουλη
και χρόνια πολλά

μεγάλος να γίνεις με ακόμα πιο φουντωτά μαλλιά
να παίρνεις βραβεία κ να σε γλυκός
και όλοι να λένε να
ένας Θεός
attachment.php
Αγαπημένη μας θεία Ελενα και νονά σ΄ευχαριστουμεεεε!!!! Να με χαίρεσαι και να με ζουλάς!:up::up:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
nom-nom-nom.jpg
Σ΄ευχαριστουμε καλό μου!!! Κι ο γατουλης ο λαιμαργουλης είναι πανέμορφος στις φωτο που μας αφιέρωσες!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτή η φωτογραφία μου θυμίζει Τίμυ εν δράση.. και ένα άμοιρο γλυκό που φαγώθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα....

Σ΄ευχαριστουμε καλό μου!!! Κι ο γατουλης ο λαιμαργουλης είναι πανέμορφος στις φωτο που μας αφιέρωσες!!
Παρακαλώ:D:D!Την φωτογραφία την βρήκα στη γκαλερι, την είχε πάρει καιρό το μάτι μου;):redface::D.
αυτή η φωτογραφία μου θυμίζει Τίμυ εν δράση.. και ένα άμοιρο γλυκό που φαγώθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα....
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπερδεύεσαι μήπως με τη Λούση? :up:Το Τιμάκι μου δεν είναι λαίμαργο καθόλου!!!:up: Παλιά ήταν όσο ήταν πολύ μικρουλης!:P;)

Να ζήσεις Περσάκο και Χρόνια Πολλά,
μεγάλος να γείνεις με μουστάκια μακριάαααααααα!!!:D

2_years_old_21redo.JPG

Θα μας βάλετε κανένα Πέρση μπεμπέ στα Kitty-maniacs;:redface:

Να ζήσεις Περσάκο και Χρόνια Πολλά,
μεγάλος να γείνεις με μουστάκια μακριάαααααααα!!!:D

2_years_old_21redo.JPG
Σ΄ευχαριστώ καλό μου για τις όμορφες ευχουλες σου!!! :up:
Καλά έχω μείνει με την φωτό!!! Τι ομοιοτητα είναι αυτη του γατουλη με τον Πέρση μου! Μπραβο και πάλι σ΄ευχαριστώ πολύ.!!!!!!!!:up:

Ναι ναι να το δω το θεματάκι και να βάλω. Δεν το είχα προσέξει. :rolleyes:

Αναστασία έχει ΥΠΕΡΟΧΟ άβαταρ σήμερα:up::up::up:
Ναι αμέ θα σας βάλουμε αρκετα μπεμπε που είναι κ πανέμορφα:up: Μου άρεσε πολύ το περσάκι με τον Μπομπ τον σφουγγαράκι:lol:

Αναστασία έχει ΥΠΕΡΟΧΟ άβαταρ σήμερα:up::up::up:

Ναι αμέ θα σας βάλουμε αρκετα μπεμπε που είναι κ πανέμορφα:up: Μου άρεσε πολύ το περσάκι με τον Μπομπ τον σφουγγαράκι:lol:
Τιμής ένεκεν!!! Καλά δεν έκανα??? Ηθελα να φαίνεται το ζουζουνάκι μου μωράκι σήμερα που γιορτάζει.:up:

Σ΄ευχαριστώ καλό μου για τις όμορφες ευχουλες σου!!! :up:
Καλά έχω μείνει με την φωτό!!! Τι ομοιοτητα είναι αυτη του γατουλη με τον Πέρση μου! Μπραβο και πάλι σ΄ευχαριστώ πολύ.!!!!!!!!:up:
Ναι,κι εγώ τη βρήκα και λέω,that's the one!:up:
Ναι ναι να το δω το θεματάκι και να βάλω. Δεν το είχα προσέξει. :rolleyes:
Eυχαλιθτούμε μέθα από την πιπίλα μαθ!!! :lol::lol::lol::up:

Ωραία,περιμένουμε!:happy:
Ναι,η φωτογραφία είναι πρωτότυπη!:up:(βέβαια δεν ξέρουμε τί απέγινε το καπέλο-Μπομπ στα νυχάκια του κούκλου,μετά τη λήψη!:lol:)

Τιμής ένεκεν!!! Καλά δεν έκανα??? Ηθελα να φαίνεται το ζουζουνάκι μου μωράκι σήμερα που γιορτάζει.:up:
Μόνο καλά έκανες τρίκαλα:lol: ;) Εγώ λέω να το κρατήσεις κ μετά πάντως μωράκι ήταν για δάγκωμα το περσουλίνι (ενώ τώρα είναι για ρούφηγμα) ;) Θέλουμε να μας βάλεις τη φωτογραφία αυτή κ σε μεγάλη κ να την βάλεις κ στα μπεμπε μανιακ τον κοριτσιών νομίζω ότι θα είναι το πιο όμορφο μωράκι:up::up:

Μόνο καλά έκανες τρίκαλα:lol: ;) Εγώ λέω να το κρατήσεις κ μετά πάντως μωράκι ήταν για δάγκωμα το περσουλίνι (ενώ τώρα είναι για ρούφηγμα) ;) Θέλουμε να μας βάλεις τη φωτογραφία αυτή κ σε μεγάλη κ να την βάλεις κ στα μπεμπε μανιακ τον κοριτσιών νομίζω ότι θα είναι το πιο όμορφο μωράκι:up::up:
Σ ευχαριστώ Ελενάκι για τα καλά σου λόγια αλλα ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μέσα σ΄αυτά, και το Περσόνι μου!:D:D

Σ ευχαριστώ Ελενάκι για τα καλά σου λόγια αλλα ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μέσα σ΄αυτά, και το Περσόνι μου!:D:D
Λιιιιιγο παραπάνω το περσόνι :rolleyes:

ΚΑΙ Βεβαια θα γίνει κούκλος και φουντωτός!!! Ειναι πανέμορφος κ θα μοιάζουν κι εγώ πιστεύω.
Οσο για την κοιλίτσα που λες. Ναι μεν μπορει να φαίνεται έτσι γιατι ειναι κουρεμένο το ζωάκι με τη μηχανή, αλλα ίσως αν όπως λες ήταν κι απο πριν λίγες οι τριχουλες στην κοιλιά, να έχει εξασθενίσει εκει το τρίχωμα επειδη ήταν σε αυλή και ταλαιπωρήθηκε το ζώο. Κανονικά είναι πλούσιο το τρίχωμα και στην κοιλιά. Απλά κατσρώνει πιο πολύ εκει. Και θέλει καθημερινώς βουρτσισμα μην το ξεχνας για να μην κομπιάζει.:)

Μαλλον λογω ταλαιπωριας ειναι γιατι και πριν το κουρεμα σχεδον γυμνη ηταν η κοιλιτσα του.

Επισης λιγο καθυστερημενα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ ΠΕΡΣΟΥΛΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!:up:

Eχει γιορτη σημερα η Sli8erinή κανω λαθος???

Ναι Νονικά μου γιορτάζω σήμερα. Σ ευχαριστώ που με θυμήθηκες :up:

Να σε χαιρονται τα γατονια σου!!!:P ;) :up:

γει σας! λατρευω και εγω τουσ περσικουσ. εχω ενα ονοματι τουφας, για 2 λογους. πρωτον γιατι ειναι φουντωτουλης( τωρα βεβαια ειναι κουρεμενος) και δευτερον γιατι ολη μερα τουφιαζει- κοιμαται. αν και τωρα τελευταια εχει ξυπνησει λιγο γιατι εχω βρει και μια αλλη, οχι περσικη, μικρη, που ολη μερα τον κυνηγαει για να παιξουνε.του αρεσει κατα βαθος νομιζω!

Καωσηρθες κι απο εδω Τούφα!Θελουμε φωτοοοοοο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back