Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter toufakos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
δεν ξερω αν μας βλεπετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 20-10-07 t 002.jpg
    20-10-07 t 002.jpg
    147,8 KB · Εμφανίσεις: 30
Ωωωωωω ναι,σας βλεπουμε!:up:
Πολυ ωραιος γατος!Πως τον απεκτησες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειχα μια ασπρη θηλυκια , οχι περσικη, που την εχασα σε ηλικια 16 χρονων απο γερατια.ενα χρονο μετα λοιπον που ειχε πεθανει η πρωτη, αποφασιζω να παρω μια ασπρη θηλυκη περσικη,παντα μου αρεσαν. εψαχνα λοιπον σε διαφορα πετ σοπ. μπαινω μεσα λοιπον σε ενα, βλεπω τον τουφακο , τον παιρνω αγκαλια και ετσι γεννηθηκε αυτος ο ερωτας. βεβαια δεν ηταν ουτε ασπρος, ουτε θηλυκο, αλλα τον λατρεψα. τον εχω 4 χρονια τωρα. πριν 9 μηνες μου εφερε ο αντρας μου ενα μεσημερι κατακαλοκαιρο με 40 βαθμους, ενα γατακι κατασπρο, αρρωστο τοτε, ενος μηνα, κοριτσακι, που το ειχε βρει στον κηπο μας. μας εμεινε και αυτη. ειναι κουφη, λογω χρωματος. αν και μας ζαλιζει ιλη μερα, την λατρευουμε και οι 3!!!!!!!

και τα δικα σου ειναι πανεμορφα. τα μικρουλια καλα? δεν ξερεις πως σε ζηλευω!!!!!!!!!η μπρινα τι ρατσα ειναι?

Mουρλια ο Τουφακος,τρελαινομαι για ασπρομαυροφατσονια!

Ναι τα μικρα μας ειναι μια χαρα,αν και ειχαμε πολυ δυσκολο τοκετο.Η Μπρίνα είναι Νορβηγικού Δάσους.

Μαλλον λογω ταλαιπωριας ειναι γιατι και πριν το κουρεμα σχεδον γυμνη ηταν η κοιλιτσα του.

Επισης λιγο καθυστερημενα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ ΠΕΡΣΟΥΛΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!:up:

Eχει γιορτη σημερα η Sli8erinή κανω λαθος???
Σ΄ευχαριστούμε Νόνικα!!! Φιλάκια πολλά και σε εσάς!! Να είστε καλά όλοι και ναι η Έλενα έχει σήμερα την γιορτή της!!!!:)

γει σας! λατρευω και εγω τουσ περσικουσ. εχω ενα ονοματι τουφας, για 2 λογους. πρωτον γιατι ειναι φουντωτουλης( τωρα βεβαια ειναι κουρεμενος) και δευτερον γιατι ολη μερα τουφιαζει- κοιμαται. αν και τωρα τελευταια εχει ξυπνησει λιγο γιατι εχω βρει και μια αλλη, οχι περσικη, μικρη, που ολη μερα τον κυνηγαει για να παιξουνε.του αρεσει κατα βαθος νομιζω!

δεν ξερω αν μας βλεπετε?
Aν σας βλέπουμε λέει!!! Τι ΟΜΟΡΦΙΕΣ είναι αυτές!! Να τον χαίρεσαι είναι ένας κούκλος μοναδικός!!! Και το άλλο το γατόνι σου να χαίρεσαι επίσης! Καλώς μας ήρθες!:up::D:D

Γειά σας Γατόνια!!!!
Μπορεί να μήν γράφω συχνά αλλα δέν σας ξεχνάω!!
Φιλάκια και απο το Χαρίτο !!!!:P

4687_1164132662700_1209362665_30484740_1211385_n.jpg

Γειά σας Γατόνια!!!!
Μπορεί να μήν γράφω συχνά αλλα δέν σας ξεχνάω!!
Φιλάκια και απο το Χαρίτο !!!!:P

4687_1164132662700_1209362665_30484740_1211385_n.jpg
Γεια σου Χαρίτο μας κούκλε!!! Φιλάκια απ΄τον Περσουλη!:)

Kαλημερες σε ολους!!!:D
Φιλακια πολλα ιδιαιτερα στον Περσουλη.. τον κρυφο μου ερωτα..:redface:
Σαλι:rolleyes:
100_1762.jpg

Kαλημερες σε ολους!!!:D
Φιλακια πολλα ιδιαιτερα στον Περσουλη.. τον κρυφο μου ερωτα..:redface:
Σαλι:rolleyes:
100_1762.jpg
Αγαπημένη μου Σάλυ!!!:)
Κοκκίνησα μωράκι μου απο την ντροπή μου!!!:redface:
Μου το΄ριξες αποτομα και ζαλίστηκα.:rolleyes: Ως τώρα καμμιά γυναίκα γατα δεν μου έχει εκφράσει έτσι ανοιχτά τον έρωτά της!!!:redface: Τα φτιάχνουμε δηλαδή? Να υποθέσω πως μ΄αγαπάς και να σου αφιερώνω φωτο και τα ρέστα? ;)
Σ΄ευχαριστώ και εγώ σε θαυμάζω.!:up: Εισαι μια ΚΟΥΚΛΑ μοναδική και τρυφερή και γλυκια σαν καραμελα!:up:

Ο ερωτευμένος Πέρσης!

τι φατσακι ρε φιλεναδα ειναι αυτος ο Περσης...τι πλασμα:inlove::inlove::inlove:

τι φατσακι ρε φιλεναδα ειναι αυτος ο Περσης...τι πλασμα:inlove::inlove::inlove:
E μα λογικα δεν τον ερωτευτηκε η κορουλα μου;;; Ε Γιουλη δεν ταιριαζει το ζευγαρακι μας;;
Περσουλη μου που να με δεις και τωρα που εχω μεγαλωσει και εχω γινει ολοκληρη κοπελα!!Αφου χθες η μαμα με μπερδεψε με τον κουραδο οπως με ειδε απο πισω..:)
Φιλακια αγαπημενε μου. Παντα δικη σου Σαλι.

καλημέρα γατογονείς... δύο μέρες έκανα να μπώ και τσούπ καινούριος γάτος... μα τι γάτος όμως. θεϊκός... γεία σου βρε τούφα μας και από μας...

πώς τα περνάτε; εμείς τρέχουμε πίσω από γάτες μέσα στο σπίτι... ούτε μισή ώρα δεν το αφήνουν τακτοποιημένο... όλη την ώρα κυνηγιούνται και μπερδεύονται στα πόδια μας, ανεβοκατεβαίνουν πράγματα... πανικός....

Έλενά μου χτες τρέχαμε με φροντηστίρια κλπ δεν έκατσα καθόλου. Συγνώμη Χρόνια σου ΠΟλλά....

αγαπητε PRINCE ευχαριστουμε πολυ και τα δικα σου ειναι πανεμορφα.:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

E μα λογικα δεν τον ερωτευτηκε η κορουλα μου;;; Ε Γιουλη δεν ταιριαζει το ζευγαρακι μας;;
Περσουλη μου που να με δεις και τωρα που εχω μεγαλωσει και εχω γινει ολοκληρη κοπελα!!Αφου χθες η μαμα με μπερδεψε με τον κουραδο οπως με ειδε απο πισω..:)
Φιλακια αγαπημενε μου. Παντα δικη σου Σαλι.
Ναι Αντωνία μου. Ταιριάζει τρελά το ζευγαράκι και στα χρώματα και στον χαρακτήρα απ΄ότι την έχω δει την Σάλυ μας.!:)
Και πόσο μεγάλωσε!!! Ευχαριστουμε θεία Γιουλη για τα καλά σας λόγια. Αλλα νομίζω :hmm:λέω νομίζω :hmm:πως μπερδεψατε τον Περσουλη με την Σάλυ σ΄αυτην την τελευταία φωτο για δειτε καλλίτερα. Που αφιέρωσε το μουτράκι της στον αγαπημένο της Πέρση.
:)

καλημέρα γατογονείς... δύο μέρες έκανα να μπώ και τσούπ καινούριος γάτος... μα τι γάτος όμως. θεϊκός... γεία σου βρε τούφα μας και από μας...

πώς τα περνάτε; εμείς τρέχουμε πίσω από γάτες μέσα στο σπίτι... ούτε μισή ώρα δεν το αφήνουν τακτοποιημένο... όλη την ώρα κυνηγιούνται και μπερδεύονται στα πόδια μας, ανεβοκατεβαίνουν πράγματα... πανικός....

Έλενά μου χτες τρέχαμε με φροντηστίρια κλπ δεν έκατσα καθόλου. Συγνώμη Χρόνια σου ΠΟλλά....
Καλημερα Σταυρουλα μου!!! Βλέπω είστε όλοι καλά. Ετσι να έχει ζωή το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλάκια σε όλους σας:up::up::up::up::up:

Ναι Αντωνία μου. Ταιριάζει τρελά το ζευγαράκι και στα χρώματα και στον χαρακτήρα απ΄ότι την έχω δει την Σάλυ μας.!:)
Και πόσο μεγάλωσε!!! Ευχαριστουμε θεία Γιουλη για τα καλά σας λόγια. Αλλα νομίζω :hmm:λέω νομίζω :hmm:πως μπερδεψατε τον Περσουλη με την Σάλυ σ΄αυτην την τελευταία φωτο για δειτε καλλίτερα. Που αφιέρωσε το μουτράκι της στον αγαπημένο της Πέρση.:)
οντως νομιζα οτι ειναι ο Περσης:redface::redface:
Αντωνια μου, η Σαλυ ειναι μια κουκλιτσα....:inlove::inlove::inlove:

ετσι!!! ενα σπιτι γεματο ζωη!! :up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back