Περσίας maniacs

3554399804_326affd675.jpg

να'μαστε και εμείς...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ομορφοοος!Μ'αρεσει που εχει μυτουλα,στο δικο μου ψαχνω να τη βρω!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ομορφοοος!Μ'αρεσει που εχει μυτουλα,στο δικο μου ψαχνω να τη βρω!:lol:
Βάλε καμιά φωτογραφία να τον χαζέψουμε λίγο:)

δεν εχω λογια Μαρια:inlove::inlove::inlove:
κι ο λευκος καναπες με το ροζ μαξιλαρι....ενα ονειρο....
Ευχαριστούμε πολύ:redface:ήταν στις καλές του σήμερα και μου πόζαρε,σπανιο φαινόμενο!:lol::lol:

3554399804_326affd675.jpg

να'μαστε και εμείς...:D
Μαρία είναι πανέμορφος σαν λευκό λιοντάρι τελικά όμως δεν είναι περσικός μήπως είναι Αγκύρας;

Μαρία είναι πανέμορφος σαν λευκό λιοντάρι τελικά όμως δεν είναι περσικός μήπως είναι Αγκύρας;
Αγκύρας δεν είναι με τίποτα γιατί η φατσούλα τους είναι πολύ πιο πεταχτή. Υποτίθεται οτι είναι περσικό doll face δηλαδή η μυτούλα του δεν είναι μέσα...αλλά δεν ξέρω και με σιγουριά,με την απορία θα μείνω τελικά...:/::lol::lol:

3554517896_0de36b7465.jpg

Μην με ενοχλείς..κοιμάμαι!!:P:happy::happy:

αυτά είναι περσικά doll face,νομίζω του μοιάζουν αρκετά
Geoffreycopy.jpg

doll-face-persian-cristalline.jpg

Αυτό είναι Αγκύρας,βλέπεις το κεφαλάκι του είναι πιο τριγωνικό και πιο πεταχτό..
cats_13.jpg

αχ ψάχνοντας για εκτροφεία περσικών doll face δείτε κάτι μωράκια που βρήκα:):inlove::inlove:
P2200193.JPG

Τι κουκλος που ειναι Μαρια!

Τι κουκλος που ειναι Μαρια!
Αυτά του λέτε και μετά έχει αυτό το ύφος ''χάρη σας κάνω που είμαι εδώ'' :cool::lol::lol:

Μα του αξιζει αυτο το υφος!:lol:

και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει :D
darkchocolatepersian.jpg

Η γατούλα δεν έχει παίξει στη ζωή της..

Αν ψάχνετε για γατάκι ή σας χαρίζουν γατάκι ή είδατε ένα μικρούλι/μεγαλούτσικο δεν έχει σημασία και η γατομαμά σας πεί: "Δεν ξερει να παίζει. 1 παιχνίδι έχει όλο κι όλο και το παίζει μία φορά το μήνα κι άν..." προσοχή μην την πατήσετε....

Νυστάααααααζω...

η κυρία Λύρα όλο το βράδυ πάνω στο κρεβάτι μου μοιραζε φάπες σε όποιον κοιμόταν (συμπεριλαμβανομένου και εμού :mad:) κυνήγαγε γάτους:P, δάγκωνε πόδια:confused:, τσακωνότανε με το σεντόνι μου :mad: κλπ. Τέλος ανέβασε στο κρεβάτι μία ουρά από το αγαπημένο της ποντίκι που την είχε κόψει προχθές και άρχισε να την πετάει από δώ και από κει και να την πιάνει στον αέρα, και να σκάει στο κρεβάτι αδιαφορώντας για το τί πατάει εκείνη τη στιγμή (κεφάλι χέρι πόδι δεν έχει σημασία). Από τις τρείς το πρωί και μετά. σε κάποια φάση την έβγαλα έξω από το δωμάτιο και άρχισε το κλάμα οπότε της ξανάνοιξα την πόρτα και τσούπ στο κρεβάτι μου με την άιοσδφξα΄λκδξσφ ουρά που έπαιζε...

τελικά είναι χειρότερη από τον πάρη... τουλάχιστον ο πάρης έριχνε φάπα καιεξαφανίζονταν... αυτή με τσαλαπάταγε όλη την ώρα....

για αυτό σας λέω

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!:mad:

(μήπως να της πάρω τροφή χωρίς ταυρίνη; )

Ελπιζω καποια στιγμη να γινει το ιδιο ενεργητικος κι ο Ραμσης,προς το παρον κατσικωνεται στον καναπει και παριστανει την Σφιγγα:|

Ελπιζω καποια στιγμη να γινει το ιδιο ενεργητικος κι ο Ραμσης,προς το παρον κατσικωνεται στον καναπει και παριστανει την Σφιγγα:|
Μάλλον σ αυτό φταις εσύ, δεν έπρεπε να του δώσεις Αιγυπτιακό όνομα:P:lol:
Σοβαρά τώρα γενικά τα περσάκια δεν έχουν καμία σχέση με τα κεραμυδάκια μην συγκρίνει την Μπιζου δλδ με τον Ραμσή μπορεί κάποια στιγμή να παίξει λίγο αλλά αυτό είναι όλο μην περιμένεις πολλά πράγματα

Μωρε και λιγο αν παιξει θα κανω παρτυ!:lol:

Μωρε και λιγο αν παιξει θα κανω παρτυ!:lol:
Ούτε τα δικά μου παίζουν ιδιαίτερα όμως από τότε που πήρα το γατόδεντρο τους αρέσει να παίζουν με τα ποντικάκια που έχει πάνω του κ επίσης το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι ένα αυτοσχέδιο καλάμι με μια κορδέλα που την κυνηγάνε σαν τρελά μπορουν να παίζουν με τις ώρες αλλά να παίζουμε μαζί όχι μόνα τους ποτέ. Του Μπατμαν του αρέσει κ το ποδόσφαιρο πολύ με ένα γούνινο μπαλάκι που έχουμε από τον Μαρινόπουλο. Κάνε κ εσύ κάτι με κορδέλες κ όταν έχεις χρόνο να παίζεται όλοι μαζί

Με το κορδονακι κατι γινεται αλλα μονο μεταξυ μας,δεν μπορει να ανεχτει ομαδικο παιχνιδι,η Μπιζου ειναι πιο ενεργητικη και τον παιρνει σβαρνα οποτε του κοβεται η ορεξη κ σταματαει.Θα ηθελα να παιζουν κ μαζι,για να ξερω οτι περνανε καλα κ χωρις εμενα.Μονο μια μερα τα ειδα να παιζουν κρυφτοκυνηγητο,μετα τιποτα...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back