Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter brigite
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!! Μαρία είναι κούκλος έχει γίνει ΤΕΛΕΙΟΣ να τον χαίρεσαι!:up::up:

Κι εμένα το ιδιο κάνουν. Και τα περσικά μου και ο Σεβάχ. Αυτος μάλιστα το παρακάνει. Δεν αγγίζει παιχνίδι που παίζουν οι άλλοι. Περιμένει να σταματήσουν και μετά. Αλλα όσο μεγαλώνει και το Τιμάκι μου κι αυτός με υπομονή περιμένει να τελειώσουν το παιχνίδι και μετά παραλαμβάνει αυτος. :D

Τα περσάκια γενικώς είναι πιο ήσυχα και έχουν διαφορετικό ταμπεραμέντο. Αλλα αν αφιερώσεις καθημερινά 15 λεπτά για παιχνίδι και επίσης της μιλάς οποτε είσαι σπίτι και αυτη ερχεται κοντά σου στον ίδιο χώρο είναι μεγάλη επικοινωνία και χαίρονται πολύ κι ας ειναι πιο απόμακρα. Δινουν αυτη την εντύπωση οτι δηλ. δεν τα νοιάζει να απομονώνονται αλλα δεν ειναι έτσι. Ακομα και η ομιλία που θα τους απευθύνουμε και το οτι θα τα κοιτάξουμε στα ματάκια τους είναι γι αυτα σπουδαιο... Μην ανησυχεις αυτον τον καιρο ζεσταίνονται κιόλας κι έχουν λίγο πέσει....:D
Να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου είναι πανέμορφη:up:

:lol::lol:Ακριβώς. Νευρικά ναι είναι και πιο γρήγορα στα αντανακλαστικά γενικώς. Αλλα δεν είναι σνομπ.:hmm:Το Ναλάκι μου δεν είναι έτσι Έλενά μου...:):):)

Δεν συμφωνώ. Καθόλου σνομπαρία και αδιάφορα. Αντιθέτως εχουν μεγάλη αναγκη την ανθρώπινη παρέα. Αλλο αν δεν θελουν να τα παίρνουμε αγκαλιά. Εγώ βλέπω ότι οπου είμαι έρχονται δίπλα μου και θελουν να με βλέπουν.
Προσωπικά ανάμεσα στα γατιά μου θα έλεγα οτι Ο σνομπ είναι ο Τιμάκος μου που είναι κεραμιδάκι και έχει πολυ ισχυρο χαρακτήρα και ειναι εντελως ανεξάρτητος. Και σνομπάρει ολα τα άλλα ζωάκια στο σπίτι πανηγυρικά και δεικτικά. Μετά ακολουθει ο Σεβάχ που θέλει να απομονώνεται απο τα άλλα ζωάκια αλλα κι αυτος θέλει
την ανθρώπινη συντροφιά μας κι έρχεται οπου πάμε. :)

Συμφωνφ με οσα λες.Προφανως τα Περσικα δεν εκφραζουν τα συναισθηματα τους τοσο εντονα οπως αλλα γατακια.Η δικια μου τουλαχιστον ετσι ειναι.Δεν ερχεται αν δεν την καλεσω.Δεν χαιδευεται αν δεν την προκαλεσω εγω.Μολις βεβαια της μιλησω ,σηκωνει το κεφαλακι της ,μου κανει ενα νιαου που με λυγωνει,την χαιδευω και μετα το σκαει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαβασα σ'ενα σαιτ ,σχετικα με την περιποιηση των περσικων,οτι για να εχει παχια,μαλακια γουνα θελει κουρεμα 2φορες τον χρονο,και μαλιστα προτεινε το κουρεμα λιονταρακι,ισχυει αυτο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαβασα σ'ενα σαιτ ,σχετικα με την περιποιηση των περσικων,οτι για να εχει παχια,μαλακια γουνα θελει κουρεμα 2φορες τον χρονο,και μαλιστα προτεινε το κουρεμα λιονταρακι,ισχυει αυτο?
Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους.:)
Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους.

Γεια σας Περσακια μετα απο απαιτηση του κοινου η Σαλι κανει την επανεμφανιση της:P
100_1838.jpg

100_1848.jpg

Ελενακι και μια αφιερωμενη σε εσενα:)
100_1857.jpg

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί αν ήταν έτσι κανένα περσικό δεν θα ήταν μακρύτριχο θα ήταν συνέχεια κουρεμένα:lol: θέλει απλά υπομονή κ πείρα με το χτένισμα
Δεν το νομίζω αυτο.... Εμένα ο Πέρσης μου μια χαρά ειναι και το τριχωμά του πάντα αφράτο και μαλακο και φουντωτό. Αλλα έχει καθημερινή περιποίηση καμια φορά και 2 φορες τη μέρα. Ειναι συνήθεια και δεν μου παίρνει παρά μόνον 5 λεπτά το πολύ 10. Μαζί με το καθάρισμα των ματιών του. Και η Νάλα το ίδιο. Εχει μια χαρά τρίχα χωρίς να την έχω κουρέψει ποτέ. Απλά επειδή είναι διαφορετική η τρίχα της και πιο λεπτή μπερδεύεται πιο συχνά και αναγκάζομαι τοπικά να της αφαιρώ τους κόμπους.:)
Απλα τα περσακια θέλουν σίγουρα κάθε ενάμισυ με δυο μήνες απαραίτητα μπανάκι. Αλλιώς δεν φεύγει η σκόνη και δεν καθαρίζει τελειως η τρίχα τους.
Νομίζω Αναστασία μου ότι μπορείς άνετα να ανοίξεις σχολή για γκρουμινγκ περσικών:up:
Γεια σας Περσακια μετα απο απαιτηση του κοινου η Σαλι κανει την επανεμφανιση της:P
100_1838.jpg

100_1848.jpg

100_1857.jpg
Κουκλί:inlove::inlove::inlove: θέλω να ρουφήξω αυτή τη φατσούλα:rolleyes:

Αντωνια μου....εχεις ενα τετοιο θεικο πλασμα με τετοιο φατσονι και γουνα και θες να δεις και τα δικα μου τα μπομπιρακια?:redface::redface::P
ειναι ΚΟΥΚΛΑ!!! και μου θυμιζει την αθωοτητα του Περσουλη μας:hmm::redface:

Ελενακι μου τι κανεις??? :):)πως πανε τα κουκλακια σου? εχετε ζεστη εκει??

Αντωνια μου....εχεις ενα τετοιο θεικο πλασμα με τετοιο φατσονι και γουνα και θες να δεις και τα δικα μου τα μπομπιρακια?:redface::redface::P
ειναι ΚΟΥΚΛΑ!!! και μου θυμιζει την αθωοτητα του Περσουλη μας:hmm::redface:

Ελενακι μου τι κανεις??? :):)πως πανε τα κουκλακια σου? εχετε ζεστη εκει??

Αλλο τα δικα σου και αλλο η μικρη μας Σαλι ασε που μπορει να αποκτησω και αλλο ενα γατι!!:cool:
Μονο μη ξεχασω τη μεγαλη τσαντα!!:lol:
Και μονο που το λες οτι μοιαζει και την αλλη φορα τη μπερδεψες με τον Περση ξερεις ποσο χαρουμενη με κανει;Ο Περσης ηταν το ονειρο μου..
Και ναι τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα!!!:)

Γεια σας Περσακια μετα απο απαιτηση του κοινου η Σαλι κανει την επανεμφανιση της
100_1838.jpg

100_1848.jpg

100_1857.jpg
Αντωνίαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Επαθα πλάκα με την Σάλι!!! Καλε τι κουκλάρα είναι αυτή και πόσο μεγάλωσε!!! Ασε που είναι ο θηλυκός σωσίας του Περσουλη μου! Τρελλάθηκα που την είδα. Είμαστε εδώ μαζί με τον άνδρα μου και την χαζεύουμε:up::up:
Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί αν ήταν έτσι κανένα περσικό δεν θα ήταν μακρύτριχο θα ήταν συνέχεια κουρεμένα:lol: θέλει απλά υπομονή κ πείρα με το χτένισμα

Νομίζω Αναστασία μου ότι μπορείς άνετα να ανοίξεις σχολή για γκρουμινγκ περσικών

Κουκλί:inlove::inlove::inlove: θέλω να ρουφήξω αυτή τη φατσούλα:rolleyes:
Σωστα!!!:) Ελενάκι μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και λέω να την ανοίξουμε μαζί τη σχολή. :lol::lol:Θα κάνω το γκρούμιγνκ μαζί σου και θα έχουμε και υποστηρικτική ψυχοθεραπεία για τα ψυχολογικά τραύματα που θα δημιουργουν στους ιδιοκτήτες τους γατουλες ντελικάτες σαν τη Νάλα και την Κάντυ.:lol::lol:

Αλλο τα δικα σου και αλλο η μικρη μας Σαλι ασε που μπορει να αποκτησω και αλλο ενα γατι!!
Μονο μη ξεχασω τη μεγαλη τσαντα!!:lol:
Και μονο που το λες οτι μοιαζει και την αλλη φορα τη μπερδεψες με τον Περση ξερεις ποσο χαρουμενη με κανει;Ο Περσης ηταν το ονειρο μου..
Και ναι τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα!!!
Αντωνία μου πράγματι άλλο τα δικά μας κι άλλο τα άλλα γατόνια. Πάντα θέλουμε κι ένα ακόμη πειράζει? Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου:up::up:
Οσο για τα κοπλιμέντα που κάνεις για τον Περσουλη μου αλήθεια με συγκινείς πραγματικά πολύ και σ΄ευχαριστουμε πολυ εγώ και το ζουζουνάκι μου!:)

:) ουχου το μαναρι μου .Ιδιο η Μπριζιτ μου ,με τις τριχουλες της που πετανε μεσα απο τα αυτακια της ,τα ματακια τα μεγαλα τα εκφραστικα.Σκετη γλυκα.Ποσο ειναι;

Αντωνίαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Επαθα πλάκα με την Σάλι!!! Καλε τι κουκλάρα είναι αυτή και πόσο μεγάλωσε!!! Ασε που είναι ο θηλυκός σωσίας του Περσουλη μου! Τρελλάθηκα που την είδα. Είμαστε εδώ μαζί με τον άνδρα μου και την χαζεύουμε:up::up:

Σωστα!!!:) Ελενάκι μου σ΄ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και λέω να την ανοίξουμε μαζί τη σχολή. :lol::lol:Θα κάνω το γκρούμιγνκ μαζί σου και θα έχουμε και υποστηρικτική ψυχοθεραπεία για τα ψυχολογικά τραύματα που θα δημιουργουν στους ιδιοκτήτες τους γατουλες ντελικάτες σαν τη Νάλα και την Κάντυ.:lol::lol:

Αντωνία μου πράγματι άλλο τα δικά μας κι άλλο τα άλλα γατόνια. Πάντα θέλουμε κι ένα ακόμη πειράζει? Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου:up::up:
Οσο για τα κοπλιμέντα που κάνεις για τον Περσουλη μου αλήθεια με συγκινείς πραγματικά πολύ και σ΄ευχαριστουμε πολυ εγώ και το ζουζουνάκι μου!:)
Θεια Αναστασια σε ευχαριστω πολυ και του θειου να πεις που με λετε κουκλαρα και ναι εχω μεγαλωσει πολυ και η μαμα ολο και με μπερδευει με τον κουραδενιο-κουραμπιεδενιο και με φωναζει ετσι!!:P
Σαλυ
Αναστασια οντως παντα θελουμε ενα ακομα.. Ακους Γιουλη;; Παστελ!!!!!:lol:

:) ουχου το μαναρι μου .Ιδιο η Μπριζιτ μου ,με τις τριχουλες της που πετανε μεσα απο τα αυτακια της ,τα ματακια τα μεγαλα τα εκφραστικα.Σκετη γλυκα.Ποσο ειναι;
Ναι ειναι τοσο ομορφη οσο και η δικια σου φυσικα :)
Πριν λιγες μερες εγινε 5 μηνων ειμαστε μωρακια ακομα:rolleyes:

Αγαπημένη μου Σάλι σου αφιερώνω την καρδιά μου.
Πέρσης.!!:)

Περση μου σε λατρευω:inlove::inlove:
Αγκαλιτσα;:redface:
Σαλι

friends3hugs.gif

Να μια αγκαλίτσα κ από μένα γλυκούλα Σάλλυ
heart.gif
Μπατουλίνος
heart.gif

Πιστευω να μπηκε η φωτο μας.Καμαρωστε μας.

Συνημμένα

• IMG_0216.JPG
    IMG_0216.JPG
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 28
αααα και σας θα σας κλέψω τελικά, Αντωνία είσαι να κάνουμε μαζί την επιχείρηση για να αφήσω τη Σάλλυ ήσυχη
(και μετά αφού βάλω την Αντωνία να κάνει τη βρομοδουλεια κλέβω κ την δική της:lol::D)

αααα και σας θα σας κλέψω τελικά, Αντωνία είσαι να κάνουμε μαζί την επιχείρηση για να αφήσω τη Σάλλυ ήσυχη
(και μετά αφού βάλω την Αντωνία να κάνει τη βρομοδουλεια κλέβω κ την δική της:lol::D)

Αφου ειπα μετα τη Σαλυ δεν κλεβω αλλα περσικα ειμαι κομπλε:)
Αμα θες καμμια αλλη ρατσα κυκλοφορουν και μωρα τελευταια..:cool:
Τι λες το σκεφτεσαι;;:P

Αφου ειπα μετα τη Σαλυ δεν κλεβω αλλα περσικα ειμαι κομπλε:)
Αμα θες καμμια αλλη ρατσα κυκλοφορουν και μωρα τελευταια..:cool:
Τι λες το σκεφτεσαι;;:P
Ναι ναι καλά λες :up: αλλά είναι φίλες μας όμως δεν κάνει:hmm:

Ναι ναι καλά λες :up: αλλά είναι φίλες μας όμως δεν κάνει:hmm:

Δεν κανει ε;:hmm:
Εμεις ομως φταιμε που μας δειχνουν συνεχως φωτο;:cool:

Δεν κανει ε;:hmm:
Εμεις ομως φταιμε που μας δειχνουν συνεχως φωτο;:cool:
Ναι δεν κάνει, αλλά καλά λες νομίζω ότι με τις φωτογραφίες μας προκαλούν να κάνουμε την επιχείρηση:cool: Ποτε θα το κανονίσουμε; Νομίζω θα θέλει κ η Αναστασία να έρθει:rolleyes:

Ναι δεν κάνει, αλλά καλά λες νομίζω ότι με τις φωτογραφίες μας προκαλούν να κάνουμε την επιχείρηση:cool: Ποτε θα το κανονίσουμε; Νομίζω θα θέλει κ η Αναστασία να έρθει:rolleyes:
Πρεπει να συντονιστουμε καλα, να μαζευτουμε ολοι και να φτιαξουμε ενα σχεδιο:cool:
Εγω πρωτο λεω να κλεψω τον Παστελ της Γιουλης, μετα τον Ταρτουφο της Δωρας και μετα δεν ξερω..:hmm:
Εσυ τι προτιμας;:P

Πρεπει να συντονιστουμε καλα, να μαζευτουμε ολοι και να φτιαξουμε ενα σχεδιο:cool:
Εγω πρωτο λεω να κλεψω τον Παστελ της Γιουλης, μετα τον Ταρτουφο της Δωρας και μετα δεν ξερω..:hmm:
Εσυ τι προτιμας;:P
Ωραία εγώ ήθελα τον Μους της Γιούλη κ το πρώτο αγοράκι της Δώρας που δεν έχει ουρά (δεν ξέρω ποιος είναι:hmm: )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back