Περσίας maniacs

appricot poin;;; δεν το έχω δει αυτό:blink: βγαίνει κ σε watermelon;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

appricot poin;;; δεν το έχω δει αυτό:blink: βγαίνει κ σε watermelon;
και cinnamon και caramel! οχι τι μας περασες:cool::cool:
:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και cinnamon και caramel! οχι τι μας περασες:cool::cool:
μου έπεσαν τα σάλια :lol::lol::lol: για γάτες μιλάμε έτσι; Για να συνέλθω κ να μην τρέχει το αμαρτωλό μυαλό μου σε γλύκα:lol: Αλήθεια έχεις καμια φωτογραφία της απρικοτ μ εχει φάει η περιέργεια να δω πως είναι

μου έπεσαν τα σάλια :lol::lol::lol: για γάτες μιλάμε έτσι; Για να συνέλθω κ να μην τρέχει το αμαρτωλό μυαλό μου σε γλύκα:lol: Αλήθεια έχεις καμια φωτογραφία της απρικοτ μ εχει φάει η περιέργεια να δω πως είναι
θελει ψαχουλεμα! :lol:
Χριστινακι μαζι δεν ειχαμε βρει κατι τετοιες? Θα ψαξω και θα τις βαλω στους Birmans:P
Οι Αυστραλοι κανουν κατι τετοια ζαχαροπλαστικα τεχνασματα :lol:

Ωραία περιμένω να τα δω αυτά τα τεχνάσματα των Αυστραλών, οι οποίοι νομίζω ότι είναι τρομερά φιλόζωοι

πραγματικά είναι όλα καταπληκτικά κ περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
Από το τίποτα στο πολύ δεν πάει σιγά σιγά γίνονται αυτά
Νόνικά κ ένα για σένα
Sundae%20for%20web%203.jpg

Τι μωρο ειναι αυτο!!!!:up::up::up:
Ελενα με πετυχες,πρεπει να ειναι και το ωραιοτερο μωρακι που εβαλες!!!:D

Περσάκια μου ωραία περσάκια μου κουκλιά
για πείτε μου πού είναι η Δώρα η ξανθιά?:):D

...Γυρίζει κι αρμενίζει και γαργαλά κοιλιές
μουσούδια με μουστάκες, και μύτες μυτερές!!!!:lol:

Φιλάκια πολλά σε όλα τα υπέροχα κοριτσουδια που κάνουμε παρεάκι εδώ μέσα..... :)

:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Παντα ειμαι εδω και σας παρακολουθω.:cool:

είναι η πανταχού παρόν Δώρα, η οποία θα τονίσω για μία φορά ακόμα ότι ΔΕΝ είναι ξανθιά

Οι κακοι εκτροφεις ειναι παντα πανταχου παροντες για να σπειρουν τον ολεθρο.Αυτοι και τα καθαρα ημιαιμα τους.:lol:

Οι κακοι εκτροφεις ειναι παντα πανταχου παροντες για να σπειρουν τον ολεθρο.Αυτοι και τα καθαρα ημιαιμα τους.:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Και εμείς που έχουμε διάφορες ποικιλίες περσικών προσπαθούμε προς αυτή την κατεύθυνση αν κ δεν τα καταφέρνουμε τόσο καλά με όσο τα καθαρά ημίαιμα

Ειναι δυσκολη η εκτροφη τους Ελενα...Εμενα τα νορβηγικου δασους μου φαινονται παιχνιδακι μπροστα στα καθαρα ημιαιμα.Ειναι πολυ δυσκολο να εκθρεψεις ενα γνησιο καθαρο ημιαιμο,μην κοιτας τις απομιμησεις που κυκλοφορουν.:/:

Ειναι δυσκολη η εκτροφη τους Ελενα...Εμενα τα νορβηγικου δασους μου φαινονται παιχνιδακι μπροστα στα καθαρα ημιαιμα.Ειναι πολυ δυσκολο να εκθρεψεις ενα γνησιο καθαρο ημιαιμο,μην κοιτας τις απομιμησεις που κυκλοφορουν.:/:
φυσικά είναι δύσκολο κ σπάνιο τόσο σπάνιο που δεν υπάρχει δηλαδή.

Προς περσομανες:
1)Πως τα καταφερνετε να χτενισετε τις κοιλιτσες και μεσα απο τα ποδαρακια;;;ο Ραμσης μονο ραχη και κεφαλι ανεχεται να χτενισω.:/:
2)Ειναι νορμαλ να ροχαλιζουν;Ειναι λογω τηγανοφατσας;:hmm:

Με την κοιλιά υπάρχει πρόβλημα με τα περισσότερα περσάκια απ όσο ξέρω καλά το από πάνω κουτσά στραβά το καταφέρνουμε αλλά κοιλιά κ μασχάλες... :/: Εγω με την Κάντυ έχω φοβερό πρόβλημα σ αυτό το σημείο, αλλά την κρατά όρθια να πατάει στα 2 πισω πόδια έχω μία μεγάλη φούρτσα ανθρώπινη κ κάνω το πρώτο χτένισμα κ μετά με την δική τους τη γατήσια εννοώ, κ στο τέλος αν μείνει κάποιος κόμπος έχω αγοράσει μία μικρή μηχανή για κόμπους κ σιγά σιγά τους κόβω.
Τώρα για το ροχαλητό πρόσεξα ότι η Κάντυ κυρίως άρχισε να ροχαλίζει μετά τις ναρκώσεις που τις είχα κάνει (για την στείρωση κ για το κούρεμα) κ ο Μπάτμαν επίσης μετά το κούρεμα αλλά επειδή αυτόν τον κούρεψα μόνο μία φορά κ επειδή δεν είναι κ τοσο πλακουτσομούρης ίσως σταμάτησε να ροχαλίζει.

Εχει περασει πολυ καιρος απο τοτε που τον ναρκωσα για κουρεμα,το ροχαλητο τωρα παρουσιαστηκε.Αγχωνομαι γιατι πολλες φορες ρουθουνιζει περιεργα και γενικα ακουω την αναπνοη του ηχηρη αλλα δεν ξερω αν ειναι λογω φυλης.Ο κτηνιατρος παντως πριν λιγους μηνες μου ειπε πως ειναι μια χαρα το αναπνευστικο του.Αγχωνομαι υπερβολικα 'η μηπως πρεπει να προσεχω για κατι;;;:hmm::(
Για το βουρτσισμα μου φαινεται πολυ δυσκολο,καθε φορα που παω να τον σηκωσω ορθιο μαζευει πανω τα ποδια και κρεμιεται,να μην αφησει ακαλυπτη την κοιλια.:rolleyes:

Εχει περασει πολυ καιρος απο τοτε που τον ναρκωσα για κουρεμα,το ροχαλητο τωρα παρουσιαστηκε.Αγχωνομαι γιατι πολλες φορες ρουθουνιζει περιεργα και γενικα ακουω την αναπνοη του ηχηρη αλλα δεν ξερω αν ειναι λογω φυλης.Ο κτηνιατρος παντως πριν λιγους μηνες μου ειπε πως ειναι μια χαρα το αναπνευστικο του.Αγχωνομαι υπερβολικα 'η μηπως πρεπει να προσεχω για κατι;;;:hmm::(
Για το βουρτσισμα μου φαινεται πολυ δυσκολο,καθε φορα που παω να τον σηκωσω ορθιο μαζευει πανω τα ποδια και κρεμιεται,να μην αφησει ακαλυπτη την κοιλια.:rolleyes:
Οσο για την αναπνοούλα τους Νόνικα ναι στα περσάκια ειναι έντονη και βαριά μερικές φορές λόγω κατασκευής....αν δεν εχει δυσφορία μην ανησυχεις.Και η Σίλκα που ειναι σκυλάκι και ειναι πλακουτσομούρικη, ροχαλίζει άγρια.:)
τωρα για χτένισμα ειναι ένα θέμα. Ο Πέρσης ποτε δεν είχε πρόβλημα. ΤΟν είχε μαθει η εκτροφέας στο χτένισμα μια χαρά και εγώ το ακολούθησα καθημερινώς και δεν ειχα ποτε προβλημα. ΤΟν γυρίζω ανάποδα, ίσια, πλάγια, τεντώνει και τα ποδαράκια του για να του καθαρίσω μασχάλες, καθεται να τον βουρτσίσεις και στη μούρη του, τον κουρεύω και στον πωπο για να μην λερώνεται... Ολα καλά.
Αλλα με τη Νάλα έχω μεγάαααλο θέμα. Τώρα δεν έχει κανεναν κόμπο και κάααπως κάθεται να την βουρτσίσω. Οπως λες και εσύ κάθεται σε ράχη και κεφάλι και λαιμό, αλλα οταν φτάνω κοιλιά γίνεται της Κορέας...:lol::)
Επειδη τωρα δεν μαδάει πολύ, δεν έχει κομπους και την κρατω οπως σου πε η Ελενα, όρθια δηλ. για την κοιλιά αλλα να πατά κάπου και κάνω γρήγορες κινήσεις με δυο είδη βουρτσας και τελειώνω πιο γρήγορα...:)

Γεια σας περσοφατσες!Τι κανετε;
Δειτε εναν ωραιο καπνιστο,μοιαζει πολυ με τον γατουλη της Zorica.Θα εχει γινει τωρα...γαταρος...
3471556777_37df129f74.jpg
3472366546_8de31f8673.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back