Περσίας maniacs

Γεια σου κι εσένα Δωράκι μου!!
Καλά ειμαστε!!! Ευτυχως που υπάρχεις κι εσύ και μας θύμισες οτι το θεματάκι μας το έχουμε αφήσει ...
Πολύ ομορφουλης γατουλης. Πραγματι ίδιος ο Μάρκο είναι!
:)Εσεις τι κάνετε όλοι?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα ειμαστε,χτες το απογευμα ξαναφτιαξαμε το χωρισμα του γατοσπιτιου γιατι ο Σειριος κατεβασε ολη τη μεταλλικη σιτα...Μας εφαγε η ζεστη.Ελπιζω τωρα να ειναι ενταξει,θα τους φτιαξει ο μπαμπας κι εξωτερικη πορτα με σιτα για να βλεπουν και να αεριζεται καλυτερα ο χωρος τους.Τους κρεμασαμε και τη γατοπολυκατοικια και ηδη ο Υο-Υο ο χοντρος μου εριξε εναν οροφο.Και με κοιτουσε με τα απορημενα στρογγυλα ματακια του μετα...:lol:
Εσεις τι κανετε;Αναρρωσατε πληρως;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κορίτσια ωραίος ο καπνισμένος γατούλης όμως ο Μάρκος νομίζω είναι πιο όμορφος. :rolleyes:
Αναστασία μου τι κάνετε;

Καλά ειμαστε κορίτσια... Ο Σεβαχουλης ειναι ολο και πιο ήρεμος... Τον ακουσα βέβαια χθες και προχθες να νιαουρίζει ερωτικά δυο φορες τη νύχτα αλλα θα του περάσει πιστεύω... Αλλωστε κι ο Τιμυ ρίχνει κάτι σοπράνο ερωτικά καλέσματα στα κουκλιά του οποτε.... Τις φωνες τις ξεχωρίζω διοτι του Σεβαχ ειναι πιο βαριά και βραχνή. Του Τιμυ σαν καστράτο....χιχιχιχι:lol:

Καντυ μου πως εισαι σημερα;

Οσο για την αναπνοούλα τους Νόνικα ναι στα περσάκια ειναι έντονη και βαριά μερικές φορές λόγω κατασκευής....αν δεν εχει δυσφορία μην ανησυχεις.Και η Σίλκα που ειναι σκυλάκι και ειναι πλακουτσομούρικη, ροχαλίζει άγρια.:)
τωρα για χτένισμα ειναι ένα θέμα. Ο Πέρσης ποτε δεν είχε πρόβλημα. ΤΟν είχε μαθει η εκτροφέας στο χτένισμα μια χαρά και εγώ το ακολούθησα καθημερινώς και δεν ειχα ποτε προβλημα. ΤΟν γυρίζω ανάποδα, ίσια, πλάγια, τεντώνει και τα ποδαράκια του για να του καθαρίσω μασχάλες, καθεται να τον βουρτσίσεις και στη μούρη του, τον κουρεύω και στον πωπο για να μην λερώνεται... Ολα καλά.
Αλλα με τη Νάλα έχω μεγάαααλο θέμα. Τώρα δεν έχει κανεναν κόμπο και κάααπως κάθεται να την βουρτσίσω. Οπως λες και εσύ κάθεται σε ράχη και κεφάλι και λαιμό, αλλα οταν φτάνω κοιλιά γίνεται της Κορέας...:lol::)
Επειδη τωρα δεν μαδάει πολύ, δεν έχει κομπους και την κρατω οπως σου πε η Ελενα, όρθια δηλ. για την κοιλιά αλλα να πατά κάπου και κάνω γρήγορες κινήσεις με δυο είδη βουρτσας και τελειώνω πιο γρήγορα...:)

Με βλεπω καθε ανοιξη να τον κουρευω.:(Προς το παρον δεν εχει κομπους,τον ψαχνω οταν τον χαιδευω,αλλα αν συνεχισει να μην καθεται να τον χτενισω δεν θα αργησει να κανει τζιβες εκει κατω.:/:

Να σας πω οτι η Καντυ ειναι μια χαρουλα,ο γιατρος της εκανε λαθος,μου το ειπε η Ελενα!!!:up::up::up:

Αντε και μας λαχταρησε!
Ελενα ολα καλα,ηρεμησε τωρα και παμε και για αλλα καλα νεα!

Βρε παιδιά όμως αν δεν την βάλω με το ζόρι στην τουαλέτα δεν πάει για πιπί. Μήπως πονάει η καημενούλα; Μήπως έχει ουρολοίμωξη; Αλλλά ο γιατρός είπε ότι θα φαινόταν στις εξετάσεις:hmm: δεν ξέρω κοντεύω να τρελαθώ μ αυτή την κατάσταση

Βρε Ελενα,αφου κανατε εξετασεις και ολα ειναι ενταξει,τι το κουραζεις;Καθε ζωακι εχει τους ρυθμους του.

Ε αυτό ειναι το πρόβλημα ότι δεν ήταν αυτή οι ρυθμοί της. Πήγαινε 3 φορές τουαλέτα κ τώρα αν δεν την σπρώξω να μπει δεν πάει μέσα βρε Δώρα μου με ανησυχεί αυτό όσο κ να θέλω να ηρεμήσω δεν μπορώ
ΥΓ Η Κάντυ ευχαριστεί για τις πανέμορφες καρτούλες κ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Βόλο;)

Μηπως δεν της αρεσει η αμμος;Ειναι καθαρη παντα;Μηπως δε χωρα στην αμμολεκανη;

Μηπως δεν της αρεσει η αμμος;Ειναι καθαρη παντα;Μηπως δε χωρα στην αμμολεκανη;
αλλαξα άμμο τώρα παρήγγειλα κ άλλη τουαλέτα γιατί σαυτή πήγαινε κ το Πίκατσου κ μου είπε ο γιατρός οτι ίσως επειδή δεν την πάει καθόλου να μυρίζει τη μυρωδιά της κ γι αυτό να αποφεύγει την τουαλέτα, βέβαια την έχω πλύνει αλλά επειδή οι γάτες πιάνουν κ την παραμικρή μυρωδιά είπα να πάρω μία καινούρια να δούμε τι θα γίνει:(

Ενταξει τοτε.Παντως επειδη οι ρυθμοι τους αλλαζουν,και ολες οι περιοδοι της ζωης δεν ειναι οι ιδιοι,δεν νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας.

βρε Δώρα μπορει να αλλάξουν μέσα σε λίγο διάστημα;

Ε ναι βρε,γατες ειναι,ενα καρο παραξενιες βγαζουν.

Μακάρι μωρέ να έχεις δίκιο γιατί θα μωρέ τρελάνει

Oλα θα πάνε καλά Ελενακι θα δεις ... Η Κάντυ θα ειναι όπως πριν... κάτι την ενοχλει ίσως τώρα:)

Μακάρι Αναστασία μου, ελπίζω να έρθει γρήγορα κ αυτή η τουαλέτα, της δίνω κ τις ταμπλέτες ασβεστίου κ την βλέπω ότι είναι πιο ζωηρή έχει περισσότερη όρεξη για παιχνίδια κ κάνει κ τα αεροπλανικά της ακροβατικά πάλι :lol:

Μακάρι Αναστασία μου, ελπίζω να έρθει γρήγορα κ αυτή η τουαλέτα, της δίνω κ τις ταμπλέτες ασβεστίου κ την βλέπω ότι είναι πιο ζωηρή έχει περισσότερη όρεξη για παιχνίδια κ κάνει κ τα αεροπλανικά της ακροβατικά πάλι :lol:
Μακάρι μακάρι να ειναι όλα λοιπόν ένα άσχημο όνειρο .... Φιλησέ μου την στο μουσουδάκι της το ζουζουνιάρικο:up:

όπως ταλες Αναστασια μου να είναι όλα ένα άσχημο όνειρο που περνάει. Να κ μια ωραία φατσούλα για να μας φέρει όλους γούρι:up:
ΥΓ. Μου θυμήσε πολύ τον Πέρση όταν κοιμάται:lol:

fancy-persian-cat.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back