Περσίας maniacs

Δεν μου λες ο Σειριος όταν πρωτοήρθε είχε κ αυτός το ίδιο πρόβλημα; Ή θυμάμαι λάθος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ill2-003.jpg

Για κοιτάξτε πως ήταν η παραδοσιακή περσική γάτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μου λες ο Σειριος όταν πρωτοήρθε είχε κ αυτός το ίδιο πρόβλημα; Ή θυμάμαι λάθος
Ναι αλλα ο Σειριος ειχε παρασιτα.;););)

ααα ελεγα μήπως ήταν από κάποιο φυτό ή αλλαγή περιβάλλοντός. τι να πω πάντως είναι διατροφικό κάτι τους ενοχλεί. Τα Νορβιγάκια τρώνε δική τους τροφή; διαφορετική από τα άλλα;

Ναι,η Μόιρα και ο Σειριος τρωνε τη γιανγκ μειλ και τα νορβηγακια τρωνε χιλς κιτεν,που τους εδινε και η εκτροφεας τους.

Δωράκι καλημέρα,
Σκεπτόμουν ότι πρέπει να βρεις κάτι που κάνουν ΜΟΝΟ τα Νορβηγάκια κ τους προκαλεί αυτή την αντίδραση, εκτός από την τροφή κάνουν κάτι άλλο που δεν κάνουν τα άλλα γατάκια;
Μπορεί όμως να είναι κ κάτι πιο απλό, ας πούμε να ειναι η περίοδος προσαρμογής στο διαφορετικό περιβάλλον. Πάντως όταν επιστρέψει η εκτροφέας τους πες να κάνει ένα κόπο κ να κοιτάξει την σύσταση της τροφής της Hills που έχουν εκεί να το διασταυρώσουμε. :hmm:

Καλημερα Ελενακι.Οχι,εκτος απο την τροφη δεν κανουν ή τρωνε κατι διαφορετικο.Ισα ισα,η Μόιρα τρωει χορταρακι για γατες ενω αυτα οχι.Η Breena ξαπλωνει συχνα στις γλαστρες και φοβομουν οτι ειναι παρασιτα,αλλα πριν εμφανισει διαρροια στρωσαμε βοτσαλακια,και ο γιατρος δεν ειδε τιποτα τετοιο στα κοπρανα.Ναι,μολις ερθει θα το συζητησω οπωσδηποτε μαζι της.

Ασε λίγες μέρες μήπως σιγά σιγά στρώσουν με την αντιβίωση κ όταν θα ερθει κ η εκτορφέας το συζητάτε. Πάντως για να μην ανησυχείς σου το ξαναλέω ότι κ με την μικρή που είχε διάρροια έκανε αρκετό καιρό μέχρι να στρώσει το στομαχάκι της. Ξέρω ότι αγχώνεσαι αλλά μου είπε ο γιατρός ότι αν τρώνε κ πίνουν νεράκι δεν είναι κ τόσο ανησυχητικό γιατί δεν πρόκειται να πάθουν αφυδάτωση. Για να δούμε τώρα τι θα γίνει κ με την αλλαγή της τροφής κ του νερού. Ομως τα γατάκια εγώ τα βλέπω ζωηρότατα δεν είναι κάτι ανησυχητικό (μήπως τους πείραξε κ η αλλαγή του καιρού που έγινε απότομα;) Θέλουν χρόνο μωρέ να εγκλιματιστούν έτσι πιστεύω

Μωρε Ελενα,με ανησυχει το τι αυτους τους μηνες αναπτυσσονται πολυ,και η μικρη μου ειναι ηδη λεπτοκαμωμενη,δε θελω να χασει και βαρος απο την παλιοδιαρροια...

Παιδιάαα,με την περίπτωσή μου τί γίνεται;:hmm::P

Περσομανεις παρτε υπογλωσσια!:P
rigby2.jpg
rigby1.jpg
leona2.jpg
candycorn3.jpg

Τι τέλεια μωρά!!! Ευχαριστουμε Δωρακι!:)

Ειδες που διευρυνεις τους οριζοντες σου,οταν ερθεις να δεις τα μωρα μου θα εθιστεις και στα νορβηγικου και ποιος θα σε σωσει μετα...:lol:
:lol::lol::lol::lol:

Αλήθεια;; Συνεχίζουν δλδ χωρίς καμία βελτίωση; Με την διατροφή τι έκανες; θα αλλάξεις; Δεν ρωτάς κ την εκτροφέα του μήπως έχει κάποια ιδέα από τι να προέρχεται;

Θα βάψω τώρα τον Μπατμαν κ θα βάλω τη φωτογραφία:lol:
Μόνο που μετά πρέπει να τον φωνάζω Μπαρμπι:hmm:
Ελα πού ειναι ο Μπάτμαν μεταμορφωμενος σε Μπάρμπι??? Το περιμένω κι εγω να το δω αυτο!:lol::lol::lol:

Καλημέρα περσάκια!!!

Ελα πού ειναι ο Μπάτμαν μεταμορφωμενος σε Μπάρμπι??? Το περιμένω κι εγω να το δω αυτο!:lol::lol::lol:
Τελικά το γλύτωσε το βάψιμο το ροζ δεν είναι το χρώμα του:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• IMG892-1.jpg
    IMG892-1.jpg
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG217.jpg
    IMG217.jpg
    122,6 KB · Εμφανίσεις: 25
Κααααααντυ μουυυυυυ!:inlove::inlove::inlove:
Σειριος

Καλημέρα περσάκια!!!

Τελικά το γλύτωσε το βάψιμο το ροζ δεν είναι το χρώμα του:lol::lol::lol:
Mωρά μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!:up::up:
Ελενα και τα δυο τους ειναι για ρουφηγμα. Τέλεια ζουζουνια. Κι η Κάντυ τι ματάρες καταπράσινες έχει!!! Καλα για τον Μπατ δεν συζητώ. Ειναι μια θάλασσα οι ματάρες του! Φτου φτου και στους δυο:up::up::up:

irmelixharlem.jpg

DSC_9393.jpg

Αυτά έτσι για ορεκτικό σας τα αφιερώνω.
Ολη η ομορφιά μαζεμένη σ΄αυτο το θρεντ!!! ΤΕΛΟΣ!

:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
Τι ομορφο το μαυρο...

Και αυτά!!!!!!!!:up::up:
Μουρίτσες μου όμορφες και στρογγυλές!!!!!!!!! Μούτςςςςςςς:up::up::up::up:

etukuva.jpg

sonja.jpg

alfred.jpg

a_pentue2.jpg

beatrice.jpg

Δεν είναι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ για ρούφηγμα Έλενα???? ΠΕς μου σε παρακαλώ ΤΩΡΑ πες μου !!! Θέλω να μπω στην οθόνη να τα φάω όλα.:lol::up:

Δώραααααααα δεν είναι γλύκες?Οχι πες μου δεν ειναι??
Εμενα στα περσάκια μ΄αρέσουν πάρα πολύ και τα κόκκινα. Τρελαίνομαι!
:)

Ενταξει,συμπαθητικα ειναι,δεν ειναι και Περσης...

Ενταξει,συμπαθητικα ειναι,δεν ειναι και Περσης...
Ωωωωω τιμή μας και καμαρι μας που τον αγαπάτε τόσο μανδάμ!!!!:up::D:D Σας ευχαριστουμε για την προτίμηση.:)ΑΛΛΑ ειναι ολα τους τέλεια.:up:Νομίζω πως τον ξεπερνουν σε χρωμα. Γιατι στο βλέμμα ειναι εξίσου γλυκά σαν το Περσόνι μου!:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back