Περσίας maniacs

Και εγώ πάω απλά να μαζέψω τα σάλια μου:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και μία ωραία σοκολατίτσα
heart.gif
DSC_9046.jpg

και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη
iG15_140_lilac.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol:
Καλα αν ειχα το λιλα θα το ελεγα σιγουρα Φρου φρου λογω χρωματος και γουνας...
Το σοκολατακι ομως ειναι
heart.gif

lilacpersiankitten.jpg
lilac.jpg
Lilac
lilacexotic2.jpg

Lilac Exotic Kitten

:lol:
Καλα αν ειχα το λιλα θα το ελεγα σιγουρα Φρου φρου λογω χρωματος και γουνας...
Το σοκολατακι ομως ειναι
heart.gif
ναι είναι πολύ τσαπερδόνια τα λιλά:lol::lol:
Αλλά όπως κ να το κάνεις το σοκολατάκι είναι για φάγωμα

αφιερωμένες στον Ηλία
GA04_725_silvertabby.jpg
american-shorthair-cat-Gazer.jpg
100015Persian-image1.jpg
Tinsoldier-4.jpg

Θα πεφτεις με τα μουτρα στα θηλυκα;
Μα εγω Καντυ μου δεν επεσα με τα μουτρα σε θηλυκο,μονο την κυρια Γιαννα ζητησα σε γαμο,που δεν ειναι γατουλα.
Ποια ειναι η κυρία Γιάννα Σειριάκο???? :)

πανεμορφα ολα τα Περσακια!!
Εγω θα προτιμησω αυτο που εβαλε η Δωρα:redface::P
τα ματακια του μου θυμιζουν μια γνωστη μου φυλη:P

rigby2.jpg
Μια γνωστή και μη εξαιρετέα!!! Μα δεν μοιάζουν στο σουλούπι πες μου τα βιρμανάκια με τα περσόνια και τα βρετανόνια???? μοιαζουν σε λέω. Γι αυτο μ΄αρέσουν γι αυτο γμτ. Μ΄αρέσουν ολα μα ολα μα ολα!:up:

yummy.gif
slurp.gif

λέω να βρω κάποιον με κότερο να πάμε κ βόλτα:lol::lol:
Και η μαμά μου έχει PDA με GPS τι μας πέρασες κύριε Σείριε εμείς τα γκατζεντάκια τα έχουμε πρώτοι πρώτοι :P
Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό.:up:
Βρε σου δίνω ενα φιλάκι στο γλυκό το μαγουλάκι!!!
:up:

Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. :lol::lol::lol:

παω στον Αγαπητο:lol:
Εσυ φιλεναδάκι να κάτσεις φρόνιμα γιατι στον Αγαπητό θα παρασυρθεις και θα με παρασύρεις κι εμένα:P:lol:

κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?:P) στον Ηλια:)

index02.jpg

heart.gif
DSC_9046.jpg

iG15_140_lilac.jpg

αφιερωμένες στον Ηλία
GA04_725_silvertabby.jpg
american-shorthair-cat-Gazer.jpg
100015Persian-image1.jpg
Tinsoldier-4.jpg
Αγααααααααπες μου!!! Ελενα ειναι υπέροχα!!!!
ΟΛΑ τους αλλα σε βρετανάκι και σε εξωτικό μου αρέσει πιο πολύ εμένα προσωπικά το τάμπι.!

index02.jpg
Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με το:(τη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου!:P
Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο
:inlove::inlove::inlove::rolleyes:

Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό.:up:
Βρε σου δίνω στο γλυκό το μαγουλάκι!!!
:up:

Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. :lol::lol::lol:
Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει:lol::lol:
Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε:lol:)
Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου

Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με το:(τη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου!:P
Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο :inlove::inlove::inlove::rolleyes:
καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια:lol:
για να μην εχουμε παρεξηγησεις:lol::lol:

Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει:lol::lol:
Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε:lol:)
Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου
Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια:up::up:

index02.jpg
:lol::lol::lol::lol::lol:
Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη:lol:

καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια:lol:
για να μην εχουμε παρεξηγησεις:lol::lol:
αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι:lol::lol::lol:

Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια:up::up:
αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα:lol:
γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια;)
Phd Κάντυ:cool:

αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι:lol::lol::lol:
αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα:hmm:

καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη...
η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της:lol:

SiberianCat1.jpg

Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα.:P
Σειριος

αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα:lol:
γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια;)
Phd Κάντυ:cool:
Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!!:up:
αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα:hmm:
Μα για την γάτα ασφαλώς.:lol::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back