elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:47 Η elvenstar: #7.981 16-09-09 09:47 Και εγώ πάω απλά να μαζέψω τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η elvenstar: #7.982 16-09-09 10:01 και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.983 16-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Καλα αν ειχα το λιλα θα το ελεγα σιγουρα Φρου φρου λογω χρωματος και γουνας... Το σοκολατακι ομως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η elvenstar: #7.984 16-09-09 10:08 Lilac Lilac Exotic Kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.985 16-09-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα αν ειχα το λιλα θα το ελεγα σιγουρα Φρου φρου λογω χρωματος και γουνας... Το σοκολατακι ομως ειναι Click για ανάπτυξη... ναι είναι πολύ τσαπερδόνια τα λιλά Αλλά όπως κ να το κάνεις το σοκολατάκι είναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #7.986 16-09-09 10:19 αφιερωμένες στον Ηλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #7.987 16-09-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα πεφτεις με τα μουτρα στα θηλυκα; Μα εγω Καντυ μου δεν επεσα με τα μουτρα σε θηλυκο,μονο την κυρια Γιαννα ζητησα σε γαμο,που δεν ειναι γατουλα. Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η κυρία Γιάννα Σειριάκο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πανεμορφα ολα τα Περσακια!! Εγω θα προτιμησω αυτο που εβαλε η Δωρα τα ματακια του μου θυμιζουν μια γνωστη μου φυλη Click για ανάπτυξη... Μια γνωστή και μη εξαιρετέα!!! Μα δεν μοιάζουν στο σουλούπι πες μου τα βιρμανάκια με τα περσόνια και τα βρετανόνια???? μοιαζουν σε λέω. Γι αυτο μ΄αρέσουν γι αυτο γμτ. Μ΄αρέσουν ολα μα ολα μα ολα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λέω να βρω κάποιον με κότερο να πάμε κ βόλτα Και η μαμά μου έχει PDA με GPS τι μας πέρασες κύριε Σείριε εμείς τα γκατζεντάκια τα έχουμε πρώτοι πρώτοι Click για ανάπτυξη... Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω ενα φιλάκι στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω στον Αγαπητο Click για ανάπτυξη... Εσυ φιλεναδάκι να κάτσεις φρόνιμα γιατι στον Αγαπητό θα παρασυρθεις και θα με παρασύρεις κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.988 16-09-09 10:31 κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Η staman2 έγραψε: #7.989 16-09-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αφιερωμένες στον Ηλία Click για ανάπτυξη... Αγααααααααπες μου!!! Ελενα ειναι υπέροχα!!!! ΟΛΑ τους αλλα σε βρετανάκι και σε εξωτικό μου αρέσει πιο πολύ εμένα προσωπικά το τάμπι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η staman2 έγραψε: #7.990 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η elvenstar: #7.991 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Click για ανάπτυξη... Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.992 16-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #7.993 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ πάω απλά να μαζέψω τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η elvenstar: #7.982 16-09-09 10:01 και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.983 16-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Καλα αν ειχα το λιλα θα το ελεγα σιγουρα Φρου φρου λογω χρωματος και γουνας... Το σοκολατακι ομως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η elvenstar: #7.984 16-09-09 10:08 Lilac Lilac Exotic Kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.985 16-09-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα αν ειχα το λιλα θα το ελεγα σιγουρα Φρου φρου λογω χρωματος και γουνας... Το σοκολατακι ομως ειναι Click για ανάπτυξη... ναι είναι πολύ τσαπερδόνια τα λιλά Αλλά όπως κ να το κάνεις το σοκολατάκι είναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #7.986 16-09-09 10:19 αφιερωμένες στον Ηλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #7.987 16-09-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα πεφτεις με τα μουτρα στα θηλυκα; Μα εγω Καντυ μου δεν επεσα με τα μουτρα σε θηλυκο,μονο την κυρια Γιαννα ζητησα σε γαμο,που δεν ειναι γατουλα. Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η κυρία Γιάννα Σειριάκο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πανεμορφα ολα τα Περσακια!! Εγω θα προτιμησω αυτο που εβαλε η Δωρα τα ματακια του μου θυμιζουν μια γνωστη μου φυλη Click για ανάπτυξη... Μια γνωστή και μη εξαιρετέα!!! Μα δεν μοιάζουν στο σουλούπι πες μου τα βιρμανάκια με τα περσόνια και τα βρετανόνια???? μοιαζουν σε λέω. Γι αυτο μ΄αρέσουν γι αυτο γμτ. Μ΄αρέσουν ολα μα ολα μα ολα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λέω να βρω κάποιον με κότερο να πάμε κ βόλτα Και η μαμά μου έχει PDA με GPS τι μας πέρασες κύριε Σείριε εμείς τα γκατζεντάκια τα έχουμε πρώτοι πρώτοι Click για ανάπτυξη... Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω ενα φιλάκι στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω στον Αγαπητο Click για ανάπτυξη... Εσυ φιλεναδάκι να κάτσεις φρόνιμα γιατι στον Αγαπητό θα παρασυρθεις και θα με παρασύρεις κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.988 16-09-09 10:31 κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Η staman2 έγραψε: #7.989 16-09-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αφιερωμένες στον Ηλία Click για ανάπτυξη... Αγααααααααπες μου!!! Ελενα ειναι υπέροχα!!!! ΟΛΑ τους αλλα σε βρετανάκι και σε εξωτικό μου αρέσει πιο πολύ εμένα προσωπικά το τάμπι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η staman2 έγραψε: #7.990 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η elvenstar: #7.991 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Click για ανάπτυξη... Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.992 16-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #7.993 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.983 16-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Καλα αν ειχα το λιλα θα το ελεγα σιγουρα Φρου φρου λογω χρωματος και γουνας... Το σοκολατακι ομως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η elvenstar: #7.984 16-09-09 10:08 Lilac Lilac Exotic Kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.985 16-09-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα αν ειχα το λιλα θα το ελεγα σιγουρα Φρου φρου λογω χρωματος και γουνας... Το σοκολατακι ομως ειναι Click για ανάπτυξη... ναι είναι πολύ τσαπερδόνια τα λιλά Αλλά όπως κ να το κάνεις το σοκολατάκι είναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #7.986 16-09-09 10:19 αφιερωμένες στον Ηλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #7.987 16-09-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα πεφτεις με τα μουτρα στα θηλυκα; Μα εγω Καντυ μου δεν επεσα με τα μουτρα σε θηλυκο,μονο την κυρια Γιαννα ζητησα σε γαμο,που δεν ειναι γατουλα. Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η κυρία Γιάννα Σειριάκο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πανεμορφα ολα τα Περσακια!! Εγω θα προτιμησω αυτο που εβαλε η Δωρα τα ματακια του μου θυμιζουν μια γνωστη μου φυλη Click για ανάπτυξη... Μια γνωστή και μη εξαιρετέα!!! Μα δεν μοιάζουν στο σουλούπι πες μου τα βιρμανάκια με τα περσόνια και τα βρετανόνια???? μοιαζουν σε λέω. Γι αυτο μ΄αρέσουν γι αυτο γμτ. Μ΄αρέσουν ολα μα ολα μα ολα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λέω να βρω κάποιον με κότερο να πάμε κ βόλτα Και η μαμά μου έχει PDA με GPS τι μας πέρασες κύριε Σείριε εμείς τα γκατζεντάκια τα έχουμε πρώτοι πρώτοι Click για ανάπτυξη... Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω ενα φιλάκι στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω στον Αγαπητο Click για ανάπτυξη... Εσυ φιλεναδάκι να κάτσεις φρόνιμα γιατι στον Αγαπητό θα παρασυρθεις και θα με παρασύρεις κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.988 16-09-09 10:31 κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Η staman2 έγραψε: #7.989 16-09-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αφιερωμένες στον Ηλία Click για ανάπτυξη... Αγααααααααπες μου!!! Ελενα ειναι υπέροχα!!!! ΟΛΑ τους αλλα σε βρετανάκι και σε εξωτικό μου αρέσει πιο πολύ εμένα προσωπικά το τάμπι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η staman2 έγραψε: #7.990 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η elvenstar: #7.991 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Click για ανάπτυξη... Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.992 16-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #7.993 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Καλα αν ειχα το λιλα θα το ελεγα σιγουρα Φρου φρου λογω χρωματος και γουνας... Το σοκολατακι ομως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η elvenstar: #7.984 16-09-09 10:08 Lilac Lilac Exotic Kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.985 16-09-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα αν ειχα το λιλα θα το ελεγα σιγουρα Φρου φρου λογω χρωματος και γουνας... Το σοκολατακι ομως ειναι Click για ανάπτυξη... ναι είναι πολύ τσαπερδόνια τα λιλά Αλλά όπως κ να το κάνεις το σοκολατάκι είναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #7.986 16-09-09 10:19 αφιερωμένες στον Ηλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #7.987 16-09-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα πεφτεις με τα μουτρα στα θηλυκα; Μα εγω Καντυ μου δεν επεσα με τα μουτρα σε θηλυκο,μονο την κυρια Γιαννα ζητησα σε γαμο,που δεν ειναι γατουλα. Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η κυρία Γιάννα Σειριάκο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πανεμορφα ολα τα Περσακια!! Εγω θα προτιμησω αυτο που εβαλε η Δωρα τα ματακια του μου θυμιζουν μια γνωστη μου φυλη Click για ανάπτυξη... Μια γνωστή και μη εξαιρετέα!!! Μα δεν μοιάζουν στο σουλούπι πες μου τα βιρμανάκια με τα περσόνια και τα βρετανόνια???? μοιαζουν σε λέω. Γι αυτο μ΄αρέσουν γι αυτο γμτ. Μ΄αρέσουν ολα μα ολα μα ολα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λέω να βρω κάποιον με κότερο να πάμε κ βόλτα Και η μαμά μου έχει PDA με GPS τι μας πέρασες κύριε Σείριε εμείς τα γκατζεντάκια τα έχουμε πρώτοι πρώτοι Click για ανάπτυξη... Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω ενα φιλάκι στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω στον Αγαπητο Click για ανάπτυξη... Εσυ φιλεναδάκι να κάτσεις φρόνιμα γιατι στον Αγαπητό θα παρασυρθεις και θα με παρασύρεις κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.988 16-09-09 10:31 κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Η staman2 έγραψε: #7.989 16-09-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αφιερωμένες στον Ηλία Click για ανάπτυξη... Αγααααααααπες μου!!! Ελενα ειναι υπέροχα!!!! ΟΛΑ τους αλλα σε βρετανάκι και σε εξωτικό μου αρέσει πιο πολύ εμένα προσωπικά το τάμπι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η staman2 έγραψε: #7.990 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η elvenstar: #7.991 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Click για ανάπτυξη... Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.992 16-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #7.993 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lilac Lilac Exotic Kitten Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:09 Η elvenstar: #7.985 16-09-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα αν ειχα το λιλα θα το ελεγα σιγουρα Φρου φρου λογω χρωματος και γουνας... Το σοκολατακι ομως ειναι Click για ανάπτυξη... ναι είναι πολύ τσαπερδόνια τα λιλά Αλλά όπως κ να το κάνεις το σοκολατάκι είναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #7.986 16-09-09 10:19 αφιερωμένες στον Ηλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #7.987 16-09-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα πεφτεις με τα μουτρα στα θηλυκα; Μα εγω Καντυ μου δεν επεσα με τα μουτρα σε θηλυκο,μονο την κυρια Γιαννα ζητησα σε γαμο,που δεν ειναι γατουλα. Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η κυρία Γιάννα Σειριάκο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πανεμορφα ολα τα Περσακια!! Εγω θα προτιμησω αυτο που εβαλε η Δωρα τα ματακια του μου θυμιζουν μια γνωστη μου φυλη Click για ανάπτυξη... Μια γνωστή και μη εξαιρετέα!!! Μα δεν μοιάζουν στο σουλούπι πες μου τα βιρμανάκια με τα περσόνια και τα βρετανόνια???? μοιαζουν σε λέω. Γι αυτο μ΄αρέσουν γι αυτο γμτ. Μ΄αρέσουν ολα μα ολα μα ολα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λέω να βρω κάποιον με κότερο να πάμε κ βόλτα Και η μαμά μου έχει PDA με GPS τι μας πέρασες κύριε Σείριε εμείς τα γκατζεντάκια τα έχουμε πρώτοι πρώτοι Click για ανάπτυξη... Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω ενα φιλάκι στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω στον Αγαπητο Click για ανάπτυξη... Εσυ φιλεναδάκι να κάτσεις φρόνιμα γιατι στον Αγαπητό θα παρασυρθεις και θα με παρασύρεις κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.988 16-09-09 10:31 κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Η staman2 έγραψε: #7.989 16-09-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αφιερωμένες στον Ηλία Click για ανάπτυξη... Αγααααααααπες μου!!! Ελενα ειναι υπέροχα!!!! ΟΛΑ τους αλλα σε βρετανάκι και σε εξωτικό μου αρέσει πιο πολύ εμένα προσωπικά το τάμπι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η staman2 έγραψε: #7.990 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η elvenstar: #7.991 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Click για ανάπτυξη... Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.992 16-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #7.993 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα αν ειχα το λιλα θα το ελεγα σιγουρα Φρου φρου λογω χρωματος και γουνας... Το σοκολατακι ομως ειναι Click για ανάπτυξη... ναι είναι πολύ τσαπερδόνια τα λιλά Αλλά όπως κ να το κάνεις το σοκολατάκι είναι για φάγωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #7.986 16-09-09 10:19 αφιερωμένες στον Ηλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #7.987 16-09-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα πεφτεις με τα μουτρα στα θηλυκα; Μα εγω Καντυ μου δεν επεσα με τα μουτρα σε θηλυκο,μονο την κυρια Γιαννα ζητησα σε γαμο,που δεν ειναι γατουλα. Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η κυρία Γιάννα Σειριάκο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πανεμορφα ολα τα Περσακια!! Εγω θα προτιμησω αυτο που εβαλε η Δωρα τα ματακια του μου θυμιζουν μια γνωστη μου φυλη Click για ανάπτυξη... Μια γνωστή και μη εξαιρετέα!!! Μα δεν μοιάζουν στο σουλούπι πες μου τα βιρμανάκια με τα περσόνια και τα βρετανόνια???? μοιαζουν σε λέω. Γι αυτο μ΄αρέσουν γι αυτο γμτ. Μ΄αρέσουν ολα μα ολα μα ολα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λέω να βρω κάποιον με κότερο να πάμε κ βόλτα Και η μαμά μου έχει PDA με GPS τι μας πέρασες κύριε Σείριε εμείς τα γκατζεντάκια τα έχουμε πρώτοι πρώτοι Click για ανάπτυξη... Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω ενα φιλάκι στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω στον Αγαπητο Click για ανάπτυξη... Εσυ φιλεναδάκι να κάτσεις φρόνιμα γιατι στον Αγαπητό θα παρασυρθεις και θα με παρασύρεις κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.988 16-09-09 10:31 κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Η staman2 έγραψε: #7.989 16-09-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αφιερωμένες στον Ηλία Click για ανάπτυξη... Αγααααααααπες μου!!! Ελενα ειναι υπέροχα!!!! ΟΛΑ τους αλλα σε βρετανάκι και σε εξωτικό μου αρέσει πιο πολύ εμένα προσωπικά το τάμπι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η staman2 έγραψε: #7.990 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η elvenstar: #7.991 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Click για ανάπτυξη... Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.992 16-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #7.993 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αφιερωμένες στον Ηλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #7.987 16-09-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα πεφτεις με τα μουτρα στα θηλυκα; Μα εγω Καντυ μου δεν επεσα με τα μουτρα σε θηλυκο,μονο την κυρια Γιαννα ζητησα σε γαμο,που δεν ειναι γατουλα. Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η κυρία Γιάννα Σειριάκο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πανεμορφα ολα τα Περσακια!! Εγω θα προτιμησω αυτο που εβαλε η Δωρα τα ματακια του μου θυμιζουν μια γνωστη μου φυλη Click για ανάπτυξη... Μια γνωστή και μη εξαιρετέα!!! Μα δεν μοιάζουν στο σουλούπι πες μου τα βιρμανάκια με τα περσόνια και τα βρετανόνια???? μοιαζουν σε λέω. Γι αυτο μ΄αρέσουν γι αυτο γμτ. Μ΄αρέσουν ολα μα ολα μα ολα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λέω να βρω κάποιον με κότερο να πάμε κ βόλτα Και η μαμά μου έχει PDA με GPS τι μας πέρασες κύριε Σείριε εμείς τα γκατζεντάκια τα έχουμε πρώτοι πρώτοι Click για ανάπτυξη... Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω ενα φιλάκι στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω στον Αγαπητο Click για ανάπτυξη... Εσυ φιλεναδάκι να κάτσεις φρόνιμα γιατι στον Αγαπητό θα παρασυρθεις και θα με παρασύρεις κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.988 16-09-09 10:31 κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Η staman2 έγραψε: #7.989 16-09-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αφιερωμένες στον Ηλία Click για ανάπτυξη... Αγααααααααπες μου!!! Ελενα ειναι υπέροχα!!!! ΟΛΑ τους αλλα σε βρετανάκι και σε εξωτικό μου αρέσει πιο πολύ εμένα προσωπικά το τάμπι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η staman2 έγραψε: #7.990 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η elvenstar: #7.991 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Click για ανάπτυξη... Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.992 16-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #7.993 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα πεφτεις με τα μουτρα στα θηλυκα; Μα εγω Καντυ μου δεν επεσα με τα μουτρα σε θηλυκο,μονο την κυρια Γιαννα ζητησα σε γαμο,που δεν ειναι γατουλα. Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η κυρία Γιάννα Σειριάκο???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πανεμορφα ολα τα Περσακια!! Εγω θα προτιμησω αυτο που εβαλε η Δωρα τα ματακια του μου θυμιζουν μια γνωστη μου φυλη Click για ανάπτυξη... Μια γνωστή και μη εξαιρετέα!!! Μα δεν μοιάζουν στο σουλούπι πες μου τα βιρμανάκια με τα περσόνια και τα βρετανόνια???? μοιαζουν σε λέω. Γι αυτο μ΄αρέσουν γι αυτο γμτ. Μ΄αρέσουν ολα μα ολα μα ολα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λέω να βρω κάποιον με κότερο να πάμε κ βόλτα Και η μαμά μου έχει PDA με GPS τι μας πέρασες κύριε Σείριε εμείς τα γκατζεντάκια τα έχουμε πρώτοι πρώτοι Click για ανάπτυξη... Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω ενα φιλάκι στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παω στον Αγαπητο Click για ανάπτυξη... Εσυ φιλεναδάκι να κάτσεις φρόνιμα γιατι στον Αγαπητό θα παρασυρθεις και θα με παρασύρεις κι εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.988 16-09-09 10:31 κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Η staman2 έγραψε: #7.989 16-09-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αφιερωμένες στον Ηλία Click για ανάπτυξη... Αγααααααααπες μου!!! Ελενα ειναι υπέροχα!!!! ΟΛΑ τους αλλα σε βρετανάκι και σε εξωτικό μου αρέσει πιο πολύ εμένα προσωπικά το τάμπι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η staman2 έγραψε: #7.990 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η elvenstar: #7.991 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Click για ανάπτυξη... Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.992 16-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #7.993 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Η staman2 έγραψε: #7.989 16-09-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αφιερωμένες στον Ηλία Click για ανάπτυξη... Αγααααααααπες μου!!! Ελενα ειναι υπέροχα!!!! ΟΛΑ τους αλλα σε βρετανάκι και σε εξωτικό μου αρέσει πιο πολύ εμένα προσωπικά το τάμπι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η staman2 έγραψε: #7.990 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η elvenstar: #7.991 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Click για ανάπτυξη... Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.992 16-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #7.993 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και μία ωραία σοκολατίτσα και ένα λιλα όλο φρου φρου κ αρώματα που λέει κ η Γιουλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αφιερωμένες στον Ηλία Click για ανάπτυξη... Αγααααααααπες μου!!! Ελενα ειναι υπέροχα!!!! ΟΛΑ τους αλλα σε βρετανάκι και σε εξωτικό μου αρέσει πιο πολύ εμένα προσωπικά το τάμπι.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η staman2 έγραψε: #7.990 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η elvenstar: #7.991 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Click για ανάπτυξη... Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.992 16-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #7.993 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η elvenstar: #7.991 16-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Click για ανάπτυξη... Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.992 16-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #7.993 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καντουλάκι μου μικρό ομορφο και τρυφερό. Βρε σου δίνω στο γλυκό το μαγουλάκι!!! Πολύ καλά του ξηγιέσαι του Σείριου του μπερμπάντη Κάντυ μου! Πες του τα ενα χεράκι. Click για ανάπτυξη... Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.992 16-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #7.993 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ατιμο φιλεναδάκι δεν καταλαβαινω τι εννοείς με τοτη γάτα ε?) ορίστε μας ορίστε μας μην έρθω εκει .... και απαγάγω τον ποιητη μου! Καλά οι στιγμές έρωτα που πέρασα χθες με τον ποιητη μου ήταν το κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #7.993 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αμ πως; κυρία Αναστασία τι μας πέρασε για ότι κ ότι εμείς είμαστε ότι πρέπει Ευχαριστώ κ για τα καλά σας λόγια (που είναι κ αλήθεια άλλωστε) Και στέλνω κ εγώ πολλά φιλιά στα ζουμπουρλούδικα ξαδερφάκια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 Η elvenstar: #7.994 16-09-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω αφιερωνω αυτη (τη γατα ε?) στον Ηλια Click για ανάπτυξη... Γιουλη θα έρθω κ θα τραβήξω το καλώδιο του υπολογιστή σου, γιατί είσαι πολύ επικίνδυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 Η staman2 έγραψε: #7.995 16-09-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε του αφιερωνω μονο τη Γατα οχι τη κυρια για να μην εχουμε παρεξηγησεις Click για ανάπτυξη... αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η elvenstar: #7.996 16-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστουν τα ξαδερφάκια σου για τα φιλάκια και ξαναδιάβασε το ποιηματάκι γιατι έλειπε μια λεξούλα αγαπη μου Καντουλάκι μου!!!! Φιλάκια Click για ανάπτυξη... αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 Η elvenstar: #7.997 16-09-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααααααααα επειδή μας την χώνεις κυρία στα περσάκια, νόμιζα πως εννοεις οτι η συγκεκριμένη ειναι γάτα ενώ τα περσόνια μου δεν είναι (γιατι τα κοροϊδεύετε εσείς οι μακρυμυτούσες)χιχιχιι Click για ανάπτυξη... αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.998 16-09-09 10:45 καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα δωστου αυτη που ειναι σκετη... η κυρια λειπει...πηγε προς νερου της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #7.999 16-09-09 10:46 Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 398 399 400 401 402 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 400 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κυρια Αναστασια η κυρια Γιαννα ειναι η γνωστη κυρια Γιαννα. Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 Η staman2 έγραψε: #8.000 16-09-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν κ έλειπε η λεξούλα εγώ κατάλαβα ποια ήταν γιατί είμαι γάτα γι αυτό έστειλα κ τα φιλιά στα ξαδέρφια Phd Κάντυ Click για ανάπτυξη... Μπράβο γατάρα μου εσύ κουκλάρα μου μεγάλη! Περσόνι υπέροχο!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αυτό τώρα το λες για την κυρία ή για την γάτα Click για ανάπτυξη... Μα για την γάτα ασφαλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.