Περσίας maniacs

για το Λενακι:)

για το Γιουλακι:P

κι αυτο για το Λενακι!

Κι΄ αυτο με αγαπη σε ολους τους Persian Manics:)

Κορυφαία αυτά!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σεβαχ ετσι εισαι ε;Να σου πω λοιπον,οτι πριν απο μενα σε κερατωνε ΚΑΙ με τον Troy.Ποιος γελαει τωρα;:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενα τι εχεις να πεις εδω? :inlove::inlove::inlove:

αυτό έχει τα χρώματα από το Καντουλάκι μου
heart.gif

κ αυτά τα χρώματα από το Μπατμανάκι μου
heart.gif
ειδικά το δεύτερο είναι για δαγκώματα τρελά:up:

κ αυτά τα χρώματα από το Μπατμανάκι μου
heart.gif
ειδικά το δεύτερο είναι για δαγκώματα τρελά:up:
ειναι το ιδιο γατονι οταν ηταν μωρο...τρελα ε?

Κατι μεταξυ Μπατ και Καλυψους:lol::lol:
ωραιο βλεμμα ε???

Να σας ζησει κυρια μου!
Ιδια εσεις ειναι:blink::lol:

Σεβαχ ετσι εισαι ε;Να σου πω λοιπον,οτι πριν απο μενα σε κερατωνε ΚΑΙ με τον Troy.Ποιος γελαει τωρα;:P
Εσύ γελάς μονος σου Σείριε μαφιόζε. Αντε!!! Εγώ ειμαι υπεράνω. Κι αυτή η ξε%#%ρα η Γιάννα θα την φάει απο μένα την επόμενη φορά που θα μου υποκριθει και θα θέλει και αγκαλιές απο μένα. Να για να μάθει.:P
Σεβάχ το λουκούμι:)

Καλε η Καλυψώ και ο Μπατ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::blink::blink:

Κατι μεταξυ Μπατ και Καλυψους:lol::lol:
ωραιο βλεμμα ε???

πραγματικά είναι κάτι μεταξύ Καλυψώς κ Μπατ. Αλήθεια ειναι το ίδιο γατάκι γιατί πιο μικρό είχε πιο περσοφατσα

Σεβαχ αλλα μου ειπε η μαμα μου...οτι απλα μιρλιαζεις στις αγκαλιες και δεν δερνεις κανεναν...:whistle::whistle::whistle:

πραγματικά είναι κάτι μεταξύ Καλυψώς κ Μπατ. Αλήθεια ειναι το ίδιο γατάκι γιατί πιο μικρό είχε πιο περσοφατσα
https://www.boutiquekittens.com/Baby.19.0.html

enjoy! :up:

α!είναι το εκτροφείο με τα tea cup. να ξερες πόσο τα ζαχαρώνω αυτά τα γατάκια:happy:
RTEmagicC_baby09lala.jpg.jpg

Σεβαχ αλλα μου ειπε η μαμα μου...οτι απλα μιρλιαζεις στις αγκαλιες και δεν δερνεις κανεναν...:whistle::whistle::whistle:
αυτό να το κάνεις μία μετάφραση Δώρα γιατί μόνο όσοι είμαστε Θεσσαλοί το καταλάβαμε νομίζω :lol::lol:
Τώρα που μεγάλωσε κ φουντωσε το τρίχωμα του Μπατ να κανονίσουμε κάποια στιγμή Δωράκι να έρθεις να μας βγάλεις φωτογραφίες να αναδείξεις όλη μας την ομορφιά

Βεβαια,οποτε θες,τρελαινομαι να φωτογραφιζω γατουνια!(δε μου φαινεται ε; )

Μιρλιαζω,ρημα ενεργητικης φωνης που προερχεται απο τη μιρλα,τουτεστιν γκρινια,κλαψα και τα τοιαυτα.

Βεβαια,οποτε θες,τρελαινομαι να φωτογραφιζω γατουνια!(δε μου φαινεται ε; )

Μιρλιαζω,ρημα ενεργητικης φωνης που προερχεται απο τη μιρλα,τουτεστιν γκρινια,κλαψα και τα τοιαυτα.
Ναι ναι να πας Δωράκι να μας βγαλεις ομορφες φωτο τα ζουζουνια αυτα και να τα καμαρώσουμε. Η μάννα τους δεν τον κάνει οπως πρέπει:lol::P

Ναι καλέ. Μόνο μιρλιάζω ποτέ δεν δερνω. Εχω αγωγή εγώ που δεν έχεις εσύ Σείριε. Ούτε και ο Τιμυ ασφαλώς. Σας έχουν αφήσει οι μανάδες σας να αλωνίζετε.:lol::PΣεβάχ ο λιλά λούκουμος

Ναι καλέ. Μόνο μιρλιάζω ποτέ δεν δερνω. Εχω αγωγή εγώ που δεν έχεις εσύ Σείριε. Ούτε και ο Τιμυ ασφαλώς. Σας έχουν αφήσει οι μανάδες σας να αλωνίζετε.:lol::PΣεβάχ ο λιλά λούκουμος
Λιλα λουκουμε (ακου προσφωνηση) κοιτα να μην πιανεις τον φιλο μου τον Τιμυ στο στομα σου.Αυτο δε λεγεται αγωγη αγαπητε,αυτο λεγεται μαλθακοτητα.Ρωτα πως φερομαστε εγω κι ο Τιμυ στις κυριες και θα καταλαβεις.;)

Λιλα λουκουμε (ακου προσφωνηση) κοιτα να μην πιανεις τον φιλο μου τον Τιμυ στο στομα σου.Αυτο δε λεγεται αγωγη αγαπητε,αυτο λεγεται μαλθακοτητα.Ρωτα πως φερομαστε εγω κι ο Τιμυ στις κυριες και θα καταλαβεις.;)
Αντε ρε νερόβραστοι κι οι δυο σας χλεχλέδες!!! Οσο για τον Τιμυ μην μου τον θυμίζεις γιατι απο τοτε που τα΄χασα (τα μπαλάκια μου ξέρεις...:() το καθαρμα το έχει παρει χαμπαρι και χοροπηδά απ΄τη χαρά του το βλαμμένο.:blink::confused::(
Ενω πριν τον είχα σε μια ταξη όσο να ειναι...
Σεβάχ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back