prince
Διάσημο μέλος
Εμείς μια χάρά... Ναρκοπέδιο το σπίτι... Αρσενικά αριστερά... Θυληκά δεξιά... ενδιάμεσα τα παιδιά "διαβάζουν". Ή έτσι λένε.... Ειλικρινά θα προτειμούσα να έχω να φροντίσω 654165 γάτες παρά να προετιμάσω την Ελένη μας για τεστ μαθηματικών, ενώ διαβάζουμε και τον Αντρέα για τεστ Φυσική.... Η απελπισία....
Έχω υποσχεθεί ένα καινουριο γατάκι στην ελένη για την γιορτή της... Δεν ξέρω πως το έκανε, αλλά η γιορτή μετακόμισε στον νοέμβρη καί έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει :Ρ
Καλό μήνα κι όλας....
Μία κεραμιδόγατα έχει μαζευτεί στη δουλειά μας να γεννήσει.... Θα έχω γατάκια...
Α! ναι με τρακάρανε πριν μια βδομάδα...
:Ρ Άυτά τα νέα μας... Α! ήρθαν τα σουβλάκια των παιδιών...
Σε πρώτη ευκαιρία σας βάζω φωτογραφίες όλης μου της οικογένειας...
Φιλάκια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος

αφού με συνήθησε μάθαμε πωσ μας την έδωσαν άρρωστη

και έπειτα από επίμονη προσπάθθεια και πολύ τύχη, η φρου μασ έγινε καλά!!! τώρα έχει αρχίσει να παιρνει τα πανω της, γιατι ηταν σκελετομ΄νη και μαδιμένη πριν 2 βδομάδες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος

Τι κάλάγεια σας παιδια!!! σας παρουσιάζω λοιπόν - μιας κι μιλάμε για μακτύτριχα πατουσάκια- και το δικό μου froy!

είναι πανέμορφο το Φροΰδι σου. Τώρα δηλαδή είναι εντελώς καλά δεν έχει προβλήματα υγείας έτσι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Τι κάλάείναι πανέμορφο το Φροΰδι σου. Τώρα δηλαδή είναι εντελώς καλά δεν έχει προβλήματα υγείας έτσι;
ήταν μια περίεργη κατάσταση αφού είπε ο γιατρόσ πωσ πιθανότατα να έχει περιτονίτιδα, ή aids γάτασ, ή λευχαιμία. η γάτα ήταν πετσί και κόκαλο και μαδιμένη. εγώ έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου !!! δεν μπορούσε να τησ κάνει αιματολογικέσ, γιατι έπερεπε να την κοθιμήσει και υπίρχε μεγάη πιθανότατα να μην αντ΄ξει η γάτα. έπειτα από 3 βδομάδεσ ενέσεων(4 ενέσεισ την εβδομάδα) η γάτα ξύπνησε ένα πρωί κι άρχισε να τρώει περισσότερο από ποτέ άλλωτε!!! τώρα άρχισε να ξαναβγάζει τρίχωμα και να παχαίνει...

αλλά θα τησ κάνω εξετάσεις σε ένα μήνα για να έχει πάρει δυνάμεις!
και το χειρότερο έιναι πωσ δεν μασ ειπαν πωσ ειναι αρρωστη, αλλα κι εμεισ δεν μπορεσαμε να την παμε στον γιατρο για 5 μηνεσ. γιαστι δεν πιανοταν με τιποτα!!! μια που την βαλαμε στο κουτακι μεταφορασ, κι μια που την βαλαμε στο σπιτι! αλλα απο οτι φαινεται δεν πρεπει να ειχε κατι τοσο συμαντιοκο...
κι εγω τρομαξα κι για τισ αλλεσ γατεσ!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύΑλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια
![]()
Ολο γκρινιαζει για τις τριχες αλλα μολις βλεπει τον Ραμση αρχιζει τα γουτσου!

Εχει ηδη συμφωνησει πως αν βρουμε μαζι καποια στιγμη σπιτι θα εχουμε προνοησει για γατοδωματιο.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Νόνικα είναι ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός κ ας μην τον λένε ΒασίληΟλο γκρινιαζει για τις τριχες αλλα μολις βλεπει τον Ραμση αρχιζει τα γουτσου!
Εχει ηδη συμφωνησει πως αν βρουμε μαζι καποια στιγμη σπιτι θα εχουμε προνοησει για γατοδωματιο.![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος
Νόνικα είναι ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός κ ας μην τον λένε Βασίλη![]()
Παντως και εγω με το Βασιλη την ιδια συμφωνια εχω κανει οταν μεινουμε μονοι μας..

οτι τα γατιδια θα εχουν δικο τους δωματιο..οπως ειχαν και στη Χιο.. 
elvenstar
Επιφανές μέλος
πωπω τι αγωνία κ στεναχώρια περάσατε ελπίζω όλα πλέον να είναι περαστικά κ οι εξετάσεις να βγουν όλες καλά το σίγουρο πάντως είναι ότι το γατάκι πλέων ειναι μια χαρά αφού τρώει κ παίζει κ όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτεροήταν μια περίεργη κατάσταση αφού είπε ο γιατρόσ πωσ πιθανότατα να έχει περιτονίτιδα, ή aids γάτασ, ή λευχαιμία. η γάτα ήταν πετσί και κόκαλο και μαδιμένη. εγώ έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου !!! δεν μπορούσε να τησ κάνει αιματολογικέσ, γιατι έπερεπε να την κοθιμήσει και υπίρχε μεγάη πιθανότατα να μην αντ΄ξει η γάτα. έπειτα από 3 βδομάδεσ ενέσεων(4 ενέσεισ την εβδομάδα) η γάτα ξύπνησε ένα πρωί κι άρχισε να τρώει περισσότερο από ποτέ άλλωτε!!! τώρα άρχισε να ξαναβγάζει τρίχωμα και να παχαίνει...
αλλά θα τησ κάνω εξετάσεις σε ένα μήνα για να έχει πάρει δυνάμεις!
και το χειρότερο έιναι πωσ δεν μασ ειπαν πωσ ειναι αρρωστη, αλλα κι εμεισ δεν μπορεσαμε να την παμε στον γιατρο για 5 μηνεσ. γιαστι δεν πιανοταν με τιποτα!!! μια που την βαλαμε στο κουτακι μεταφορασ, κι μια που την βαλαμε στο σπιτι! αλλα απο οτι φαινεται δεν πρεπει να ειχε κατι τοσο συμαντιοκο...
κι εγω τρομαξα κι για τισ αλλεσ γατεσ!
ααα εσύ τον έχεις τον Βασίλη κυρία μου κ μας μπέρδεψεςΠαντως και εγω με το Βασιλη την ιδια συμφωνια εχω κανει οταν μεινουμε μονοι μας..οτι τα γατιδια θα εχουν δικο τους δωματιο..οπως ειχαν και στη Χιο..
![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
πωπω τι αγωνία κ στεναχώρια περάσατε ελπίζω όλα πλέον να είναι περαστικά κ οι εξετάσεις να βγουν όλες καλά το σίγουρο πάντως είναι ότι το γατάκι πλέων ειναι μια χαρά αφού τρώει κ παίζει κ όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο
ααα εσύ τον έχεις τον Βασίλη κυρία μου κ μας μπέρδεψες![]()
Βρεθηκε ο Βασιλης!!!![]()
Nαι εγω ειμαι η ενοχη

elvenstar
Επιφανές μέλος

skai-animals
Δραστήριο μέλος
πωπω τι αγωνία κ στεναχώρια περάσατε ελπίζω όλα πλέον να είναι περαστικά κ οι εξετάσεις να βγουν όλες καλά το σίγουρο πάντως είναι ότι το γατάκι πλέων ειναι μια χαρά αφού τρώει κ παίζει κ όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο
ααα εσύ τον έχεις τον Βασίλη κυρία μου κ μας μπέρδεψες![]()
ευχαριστώ πολύ...λήθεια τρομάξαμε γιατι έχουμε άλλεσ 3 γάτες!αλλά έκανα σε αυτές εξετάσεις κι είναι μια χαρά!!! κι όχι τίποτα άλλο, αλλά τότε πηρα τηλ την κυρία που μασ την έδωσε κι είπε απλά και μόνο, κάντε της ευθανασία!!!
βεβαια δεν κάναμε τίποτα...την λατρύουμε την φρου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η σκαμπροζικη ταρταρουγα
Ο μπραντ Πητ
avtwvia
Διάσημο μέλος

Μετα τη Σαλι-Σισσυ ειπα τερμα!

elvenstar
Επιφανές μέλος
δεν έχει τέρμα από τώρα κάνουμε στάσεις ακόμα δεν το κατάλαβεςΝα μας κολασεις θελεις παλι τωρα;;
Μετα τη Σαλι-Σισσυ ειπα τερμα!![]()

οπότε αφου δεν έχουν κολλήσει κάτι οι άλλες γατούλες μάλλον δεν θα είναι κάτι σοβαρό πιστεύω ή έστω κολλητικό, τώρα όσο γι αυτή την "κυρία" δεν θα τη σχολιάσω καθόλου το μόνο που λέω είναι ότι το γατάκι είχε μεγάλη τύχη που το πήρατε εσείς κ γλύτωσεευχαριστώ πολύ...λήθεια τρομάξαμε γιατι έχουμε άλλεσ 3 γάτες!αλλά έκανα σε αυτές εξετάσεις κι είναι μια χαρά!!! κι όχι τίποτα άλλο, αλλά τότε πηρα τηλ την κυρία που μασ την έδωσε κι είπε απλά και μόνο, κάντε της ευθανασία!!!βεβαια δεν κάναμε τίποτα...την λατρύουμε την φρου!!!
skai-animals
Δραστήριο μέλος
δεν έχει τέρμα από τώρα κάνουμε στάσεις ακόμα δεν το κατάλαβες
οπότε αφου δεν έχουν κολλήσει κάτι οι άλλες γατούλες μάλλον δεν θα είναι κάτι σοβαρό πιστεύω ή έστω κολλητικό, τώρα όσο γι αυτή την "κυρία" δεν θα τη σχολιάσω καθόλου το μόνο που λέω είναι ότι το γατάκι είχε μεγάλη τύχη που το πήρατε εσείς κ γλύτωσε
να δει ο κοσμος τι ανθρωποι υπάρχουν!!! τουλάχιστον την έδωσε στειρωμένη την γάτα...κάτι είναι κι αυτο... θα πρεπει να κανω ενα ξεχωριστο ποστ την ιστορια τησ φρού!!! θα εχει πολυ κοινο μια τετοια αναλυτικη ιστορια!!!

τουλαχιστον, εχεις δικαιο γι8ατι η γατουλα βρισκεται στα χερια μασ, κι αν κι όλα εδειχναν πωσ θα την χάναμε, η φρου γλύτωσε κι μετά από αυτο που ειχε ειναι πια πιο δεμενη μαζι μασ!
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι πραγματικά της αξίζει ένα δικό της θεματάκι να πεις την ιστορία της αλλά κ να μαθαίνουμε κ τα νέα της. Λογικό είναι ότι δέθηκε μαζί σας την σώσατε την αγαπήσατε κ αυτό το καταλαβαινει το ζωάκι κ είναι ευγνώμων σε αντίθεση με τους ανθρώπουςνα δει ο κοσμος τι ανθρωποι υπάρχουν!!! τουλάχιστον την έδωσε στειρωμένη την γάτα...κάτι είναι κι αυτο... θα πρεπει να κανω ενα ξεχωριστο ποστ την ιστορια τησ φρού!!! θα εχει πολυ κοινο μια τετοια αναλυτικη ιστορια!!!
τουλαχιστον, εχεις δικαιο γι8ατι η γατουλα βρισκεται στα χερια μασ, κι αν κι όλα εδειχναν πωσ θα την χάναμε, η φρου γλύτωσε κι μετά από αυτο που ειχε ειναι πια πιο δεμενη μαζι μασ!
Είδες τι καταπληκτικό μουσούδι; Νομίζω όμως ότι ειναι αυτο που δόθηκε ήδηΕλενα τι ειναι αυταααααααααααααααα;Το πρωτο ειναι μπλε-κρεμ;;;;;;;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool