moukelis
Επιφανές μέλος
Καλησπερα!γεια σας!
απο που μπορω να μαθω περισσοτερα για γατουλες αγκυρας?
εκανα μια αναζητηση στο σαιτ κ δεν ειχα αποτελεσματα(μαλλον για δυσλειτουργια του σαιτ μου φαινεται)
που μπορω να βρω πληροφοριες για τη ρατσα κ εκτροφεια?
Διαβαζεις στα αγγλικα;Αν ναι,ριξε μια ματια στο site του CFA,εχει περιγραφες ολων των φυλων,και φωτογραφιες,στην ενοτητα breeds and colours.Εκτροφειο νομιζω υπαρχει,περσι στην εκθεση ηταν δυο παιδια που ειχαν ζευγαρι,δεν ξερω ομως αν ειναι ενεργο...Επικοινωνησε καλυτερα με τον ΕΟΓ να σε κατατοπισουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
γεια σας!
απο που μπορω να μαθω περισσοτερα για γατουλες αγκυρας?
εκανα μια αναζητηση στο σαιτ κ δεν ειχα αποτελεσματα(μαλλον για δυσλειτουργια του σαιτ μου φαινεται)
που μπορω να βρω πληροφοριες για τη ρατσα κ εκτροφεια?
lunadark μου εχει κανει εντυπωση που εχεις περασει απο το θεμα των βρετανικων των τσιντσιλα και τωρα απο εδω..καθε φορα που σου απαντανε λες οχι οτι προκειται να παρω γιατι ειναι πανακριβα αλλα ετσι να χαζεψω λιγο..ξερεις τελικα τι ψαχνεις και με ποια κριτηρια?ή απλα θες να ενημερωθεις για ολες τις ρατσες..?απλα δεν μπορω να καταλαβω γι αυτο ρωταω..
ποια αλλη ειναι?εχει κι αλλη εβελυν το φορουμ??![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω ηδη δηλωσει οτι δεν ενδιαφερομαι για γατα ρατσας απλα εκτος απο την εμφανιση της γατας θελω να μαθαινω και για χαρακτηρα και ολα τα συναφη.
Απλα ενημερωνομαι ξαναλεω
Λυπαμαι αν ενοχλησα
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελενα πηρες φωτογραφικη;
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
δεν ενοχλησες , αν θες να μαθεις οποιαδηποτε πληροφορια, ευχαριστως να σου την δωσουμεθεωρω πως δεν ειναι κακο να ενημερωνομαι για ρατσες γατων που βρισκω πανεμορφες.
εχω ηδη δηλωσει οτι δεν ενδιαφερομαι για γατα ρατσας απλα εκτος απο την εμφανιση της γατας θελω να μαθαινω και για χαρακτηρα και ολα τα συναφη.
Λυπαμαι αν ενοχλησα

κουκλακια φουντωτα!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
μωρε όταν ανοίγω φως κ είναι βραδυ μετά γυαλίζει πολύ κ βγαίνουν καπως ξασπρισμένεςΕιναι καλυτερες απο αλλες φορες.Δοκιμασε να εχεις λιγο περισσοτερο φως και να μην τους φωτογραφιζεις απο πανω,αλλα στο υψος τους.

Θα συμφωνήσω με την Εβελυν το να διαλέξεις ένα γατάκι θέλει ψάξιμο αρκετο σε ποια φυλή θα καταλήξεις τελικά γιατί μ αυτό το γατάκι θα ζήσεις 15-20 χρόνια μαζί του καλό είναι να ενημερωθείς πρώτα δεν ειναι κακό αυτό κ ουτε ενοχλείς κανέναν ίσα ίσα εγώ χαίρομαι να μιλάω για τα περσικά όπως κ οι υπόλοιπες για τις φυλές που εχουν περισσότερο αδυναμία . Βέβαια μπορείς να απευθυνθείς κ στις εκτροφείς του φορουμ για να μάθεις περισσότερα κ πιο υπεύθυνα πράγματα για κάθε φυλή .δεν ενοχλησες , αν θες να μαθεις οποιαδηποτε πληροφορια, ευχαριστως να σου την δωσουμε
κουκλακια φουντωτα!!!![]()
Εβελυν σε ευχαριστούμε που μας αγαπάς

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
θεωρω πως δεν ειναι κακο να ενημερωνομαι για ρατσες γατων που βρισκω πανεμορφες.
Λυπαμαι αν ενοχλησα
εννοειται και δεν ενοχλεις απλα ρωτησα
..αν χρειαστεις καποια πληροφορια για τα περσικα θα χαρουμε να σε βοηθησουμε
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Εγω θα σας πω καλησπερα γιατι περασε η ωρα.

Τα βρηκανε καθολου μεταξυ τους τα ζουδια σου Ελενα?
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι σε χωριστα δωμάτια αυτήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool