elvenstar
Επιφανές μέλος
οχι στο φορουμ δυστυχώς δεν υπάρχει εκτροφεας γι αυτή τη φυλή κ δεν γνωρίζω αν γενικά στην Ελλάδα έχουμε εκτροφείο επίσημο για Αγκυραςοκ!!!!!χαιρομαι που το ακουω,οποτε αν υπαρχει στο φορουμ καπου να με παραπεμψετε θα χαρω πολυ!!!!!!!
πωπω μία κουκλααααΜια φωτο αφιερωμενη στον αντρα της ζωης μου τον Περσουλη μου τον γλυκο.. Φερε και εσυ το κρεβατακι σου να κοιμηθουμε αγκαλια..
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Μουσουδιες και φιλακια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
γεια σας περσακιααααα

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
![]()
![]()
γεια σας περσακιααααα![]()
τι θεα που εισαι fluffy!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο φόντο για να βγει φωτογραφία η Φλάφυ!
Σαν να ειναι ετοιμη να σου μιλήσει είναι! Και να σου πει...
-" Φίλες μου! Δεν υπάρχουνε λόγια να σας περιγράψω αυτή την ανεπανάληπτη, τη συγκλονιστική, τη μπορδοροδοκόκκινη μπουχάρα που εχω πίσω μου!
Αλλά και το βεραμανό-κυππαρισί-κοκκινοκανελλο-σίελ που πάταω τώρα! Κατευθείαν απ το Καράτσι του Πακιστάν σας το χω φέρει φιλενάδες μου, 6μισι χιλιάδες κόμποι-χειροποιητο-και ξερουμε εμεις τα περσικά από κόμπους..."
Hlianna
Διάσημο μέλος
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο φόντο για να βγει φωτογραφία η Φλάφυ!
Σαν να ειναι ετοιμη να σου μιλήσει είναι! Και να σου πει...
-" Φίλες μου! Δεν υπάρχουνε λόγια να σας περιγράψω αυτή την ανεπανάληπτη, τη συγκλονιστική, τη μπορδοροδοκόκκινη μπουχάρα που εχω πίσω μου!
Αλλά και το βεραμανό-κυππαρισί-κοκκινοκανελλο-σίελ που πάταω τώρα! Κατευθείαν απ το Καράτσι του Πακιστάν σας το χω φέρει φιλενάδες μου, 6μισι χιλιάδες κόμποι-χειροποιητο-και ξερουμε εμεις τα περσικά από κόμπους..."
αχαχαχαχα τελειοοο..εδω ειναι νευριασμενη επειδη την κυνηγαγε ο αντρεας..αχαχαχα

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αγαπητή μου Φλαφυράκη θα ήθελα μία προσφορά για την μπορδοκοραλοκοκκινοπορτοκαλί Μπουχάρα με τους 6.5 χιλ κόμπους ανά ίντσα-" Φίλες μου! Δεν υπάρχουνε λόγια να σας περιγράψω αυτή την ανεπανάληπτη, τη συγκλονιστική, τη μπορδοροδοκόκκινη μπουχάρα που εχω πίσω μου!
Αλλά και το βεραμανό-κυππαρισί-κοκκινοκανελλο-σίελ που πάταω τώρα! Κατευθείαν απ το Καράτσι του Πακιστάν σας το χω φέρει φιλενάδες μου,κ -χειροποιητο-και ξερουμε εμεις τα περσικά από κόμπους..."
elvenstar
Επιφανές μέλος
γεια σας περσακιααααα

[/quote]Γεια σου Φλαφουλίνι αν κ θυμωμένη είσαι μεγάλη κουκλάρα

Hlianna
Διάσημο μέλος
Αγαπητή μου Φλαφυράκη θα ήθελα μία προσφορά για την μπορδοκοραλοκοκκινοπορτοκαλί Μπουχάρα με τους 6.5 χιλ κόμπους ανά ίντσα
εεεμ..λοιπον..θα σας δωσω την μπουχαρα και θα μου δωσετε ενα περσακι αδερφακι αν την θελετε..

Hlianna
Διάσημο μέλος
Γεια σου Φλαφουλίνι αν κ θυμωμένη είσαι μεγάλη κουκλάρα![]()
![]()
γεια σας περσακιααααα![]()
[/quote]ευχαριστουμε ελενα..το κοριτσι μου ηταν θυμωμενο γιατι ο αντρεας της πειραζε την ουρα

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ωραία με πόσους κομπους το θέλετεεεεμ..λοιπον..θα σας δωσω την μπουχαρα και θα μου δωσετε ενα περσακι αδερφακι αν την θελετε..![]()
Γεια σου Φλαφουλίνι αν κ θυμωμένη είσαι μεγάλη κουκλάρα![]()
ευχαριστουμε ελενα..το κοριτσι μου ηταν θυμωμενο γιατι ο αντρεας της πειραζε την ουρα
[/quote]παλιοΑντρέα από εδώ κ πέρα αν ξαναπειράξεις ξένες ουρές θα έχεις να κάνεις μαζί μου

Hlianna
Διάσημο μέλος

το θελουμε μεταξωτο μεταξωτο

elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Εχει πολυ περιεργο σχεδιο,εχει ασπρο περιγραμμα στο μουσουδι του!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool