elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σου στέλνει λοιπόν μία ακόμα μαζί με την αγάπη της
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και εδώ ο Μπατ που τον έπιασα στον ύπνο κυριολεκτικά
brigite
Διάσημο μέλος
Καλημέρα σε όλους !!!
επιτέλους μετά απο πολύ καιρό έγινα μέλος και "ανέβασα" φωτογραφία της μικρής Φρίντας μου ..είναι 7 μηνών τώρα..
elvenstar με θυμάσαι ? που ζητούσα πριν αρκετούς μήνες μια περσική γατούλα ?
Ειναι πολυ κουκλιτσα η γατουλα σου ,να τη χαιρεσαι...οσο για την περιτονιτιδα,αφου δεν σε ανησυχησε ιδιαιτερα ο γιατρος ,μην σε τρομαζει απλα επανελαβε την εξεταση μετα απο 6 μηνες,για να εισαι κι εσυ πιο ησυχη.

elvenstar
Επιφανές μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εάν το πήρε από τους γονεις του ούτε μια στο τόσο δεν υπάρχει πιθανότητα να το παραδεχτεί ο εκτροφέας γιατι αυτό θα προκαλούσε κακή φήμη στο εκτροφείου του.Καλά μην ακούς κανέναν κάνε τις εξετάσεις οι οποίες όπως διάβαζα ακόμα κ αυτες δεν είναι σίγουρες ακόμα κ αν βγουν θετικές επίσης χαρακτηριστικό αυτής της ασθένειας είναι ότι το γατάκι έχει πρησμένη κοιλιά κ έχει δυσκολία στην αναπνοή σα να έχει κάτι σαν άσθμα. ΓΙ αυτό συζήτησέ το με την εκτροφέα του αν οι γονείς είναι καθαροί τότε κ το γατάκι είναι πιθανόν μια χαρά

elvenstar
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
EYXOMAI τα καλλίτερα και ΘΑ ΕΙΝΑΙ τα καλλίτερα τα νέα σου για το γατάκι σου!!Κι εγώ το τι πέρασα αυτές τις μέρες δεν λέγεται...
μέχρι που μου ειπαν να μην το πλησιάζω το γατάκι για να μην τυχον "κολλήσω"...νόμιζαν οτι έχει σαλμονέλα
μετα μου είπε ο γιατρός οτι μπορεί να πάσχει απο περιτονίτιδα και εχθές έμαθα οτι τελικά μπορεί να είναι φορέας..
ναι θα το ψάξω δεν θα το αφήσω έτσι... και θα ενημερώσω την εκτροφέα
ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Ειναι μια κουκλίτσα. Την είδα στη φωτο και έπαθα πλάκα με το βλέμμα της!!! Διάβασα όλα τα ποστ σου και πραγματι σε νοιώθω για τις αγωνίες που πέρασες. Πάντως να έχεις θετική σκέψη κι όλα θα πάνε καλά

staman2
Περιβόητο μέλος
ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!Αρχίζει σιγά σιγά κ παίρνει όλο το τρίχωμα κ γίνεται μια υπέροχη σίλβερ στριγγλίτσα
Και εδώ ο Μπατ που τον έπιασα στον ύπνο κυριολεκτικά
![]()

ΦΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ Αναστασία!!! Και απο τον φίλο του τον Περσούλη!
Καλά ειναι Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΙΛΒΕΡ γατούλα καρδουλα ζουζουνούλα και εμένα μου εδειξε τον ΤΕΛΕΙΟ και ήρεμο χαρακτήρα της. ΔΕΝ ξέρω τι μου λες αλλα μ΄αγάπησε και την αγάπησα την κουκλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλάκια δώσε της πολλα

Μωράααααααααα μου ατελείωταααααααα ακόμη θυμάμαι τα ζουληγματα που σας έκανα. Φιλάκια στα μουσουδια σας. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ αυτο το τελευταίο το πιο μεγάλο φιλάκι δώσε του!!!! μιαμ μιαμ ειναι σαν να τον βλέπω μπροστά μου να γλύφεται ο γλυψιάρης μου οταν έτρωγεΚαινούριες φωτογραφίες της περσοπαρέας
![]()
![]()
![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σας αφιερώνω λοιπόν μία ακόμα μπατουλοφωτογραφία
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Έχεις καμία ιδέα τι να κάνω;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΟΥΚΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΝΟΜΙΖΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ!!! ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΩΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ!!!!Και αυτά σε τιμησαν δεόντως φιλεναδα δεν μπορείς να πεις δεν ξεκολλούσαν καθόλου από το δωμάτιο το ίδιο συνέβη κ με τη ΔώραΣας αφιερώνω λοιπόν μία ακόμα μπατουλοφωτογραφία
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ

staman2
Περιβόητο μέλος
Κάποιες φωτο τις έβγαλε η Νατάσσα στην έκθεση και θα τις βαλει και στο σάιτ της γι αυτο και έχει η μια επάνω την ονομασία του εκτροφείου της!
ΠΕΡΣΗΣ με αγάπη λοιπόν......

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε Αναστασία μου για τα καλά σου λόγια ναι είδες βλέμμα όταν με κοιτάει έτσι κ γέρνει το κεφάλι στο πλάι σαν μαντόνα τον λυπάμαι πάρα πολύΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΟΥΚΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΝΟΜΙΖΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ!!! ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΩΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ![]()
Αφρατο μου Περσουλίνιιιιιιι θέλω να ρουφήξω πραγματικά αυτή τη γλυκιά φατσούλαΕλενακι ο Περσουλης μου σου αφιερώνει λοιπον την φατσουλα του. Με πολλη αγάπη στη θεία Ελενα μου ειπε να σου πω.!!!
Κάποιες φωτο τις έβγαλε η Νατάσσα στην έκθεση και θα τις βαλει και στο σάιτ της γι αυτο και έχει η μια επάνω την ονομασία του εκτροφείου της!
ΠΕΡΣΗΣ με αγάπη λοιπόν......![]()

Αυτό Δώρα δεν είναι μπεζεδάκι είναι ολόκληρος δίσκος μαρέγκαςΠω πω τι ομορφος που ειναι σε αυτες τις φωτογραφιες Αναστασια!Σαν μπεζεδακι γεμιστο με καραμελα,τι γλυκος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool