Περσίας maniacs

Να ρωτησω κατι?
ποσο κοστιζει περιπου η αγορα μιας γατας απο εκτροφειο?
οχι οτι σκοπευω να αγορασω απλα ετσι ρωταω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξαρταται απο τη φυλη,κι απο το αν θελει καποιος γατακι συντροφιας,εκτροφης ή εκθεσεων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να επανορθωσω που σας έβαλα σουβλερες μύτες:
25715_1377874294746_1468551053_3096.jpg
25715_1377874254745_1468551053_3096.jpg
Ακομα κ σε εξοτικ το μαύρο είναι φοβερο:clapup:

Για ενα γατακι συντροφιας?φτανει τα 1000?
απλα θελω να παθω αν οι τιμες ειναι περιπου ιδιες με τα σκυλακια.

Εγω εχω μαυρο!!!να σκασεις!!!χαχαχα:P:P:P

Για ενα γατακι συντροφιας?φτανει τα 1000?
απλα θελω να παθω αν οι τιμες ειναι περιπου ιδιες με τα σκυλακια.
Εξαρταται απο τη φυλη και το εκτροφειο.Εγω ας πουμε κανενα γατακι μου δεν δινω σε τετοια τιμη.

Eισαι εκτροφεας?
για μια γατα σαν το Σειριο για παραδειγμα.
δεν ξερω τ φυλη ειναι.:)

Για το Σειριο θα χρειαστει να πληρωσεις πολλα.Σε ψυχιατρους,για σενα.:P
Ο Σείριός μου είναι βέρος κεραμιδόγατος,η μαμα του ηταν αδεσποτη και το μπαμπα του δεν τον ξερουμε.Τον χάριζαν σε μια αγγελία εδώ και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.Αυτές οι γάτες είναι και οι πιο "ακριβές".;):D
Ειμαι εκτροφεας γατών Νορβηγικού Δάσους,όπως είναι η Ηλένια στο άβατάρ μου,η Breena και ο Yogi.

XAXAXA
ποσο ασχετος μπορει να ειμαι??????????????:confused::hmm::whistle:
αλλα μαρεσει πολλυ !!!!χαχαχα
μοιαζει με ρωσικο αν το λεω σωστα?
η παλι ρεζιλι εγινα?:redface:
η αληθεια ειναι οτι ειμαι πιο καλος στις ρατσες στ σκυλακια με τ γατακια δεν τ παω καλα καθενα ειναι μοναδικο!:)
κ οντως αυτο ειναι τ πιο ακριβ απο ολα:):)
Μια γατα απο αυτες που εκτρεφεις ποσο κοστιζει?
αν επιτρεπεται να μου πεις!
Παντωςδεν θα "αγοραζα" ποτε γατουλα σκυλακο μπορει εχς κολλημα me t shih tzu k t chow chow αν γνωριζεις:)
Απο εκτοφεα ΠΑΝΤΑ

XAXAXA
ποσο ασχετος μπορει να ειμαι??????????????:confused::hmm::whistle:
αλλα μαρεσει πολλυ !!!!χαχαχα
μοιαζει με ρωσικο αν το λεω σωστα?
η παλι ρεζιλι εγινα?:redface:
η αληθεια ειναι οτι ειμαι πιο καλος στις ρατσες στ σκυλακια με τ γατακια δεν τ παω καλα καθενα ειναι μοναδικο!:)
κ οντως αυτο ειναι τ πιο ακριβ απο ολα:):)
Μια γατα απο αυτες που εκτρεφεις ποσο κοστιζει?
αν επιτρεπεται να μου πεις!
Παντωςδεν θα "αγοραζα" ποτε γατουλα σκυλακο μπορει εχς κολλημα me t shih tzu k t chow chow αν γνωριζεις:)
Απο εκτροφεα ΠΑΝΤΑ

Εγω εχω μαυρο!!!να σκασεις!!!χαχαχα:P:P:P
ναι την είδα από την πρώτη στιγμή κ έσκασα βαλε κ καμία καλή φωτογραφία να την δουμε

Δεν ανοιγει τα ματια της :)
η χαζη:P
ολο κοιμαται
η ωραια κοιμομενη ειναι:):)
την πηρα απο μια κυρια που εχει πετ σοπ και τωρα τ κλεινει και εχει λατρεια με τις γατες!!τις εχει ελευθερες μεσα στο μαγαζι 15 γατουλες:)
κ μολις πηγα ανεβηκε η μαουρα στο τραπεζι κ λεω αυτη θα παρω δεν με νοιαζει που ειναι λιγο μεγαλουτσικι κ μου τη λενε βαβο:(:mad:
αν ειναι δυνατον!!!την ειχε φερει απο τ κυπρο γιατι δεν εβρισκε μαυρη Περσιας στην Ελλαδα

Μοιαζει λιγο με ρωσσικο,αλλα ειναι αρκετα πιο στρογγυλοπροσωπος και δεν εχει πρασινα ματακια.

ποσο χρονων είναι η Μαουρα, πραγματικά η Κύπρος εχει εκτροφεία με καταπληκτικές μαύρες περσικές κ γενικότερα περσικές γάτες

Eιναι 10 χρονων :)
εχει κ τ κορη τ Μαουρας τ Μαουριτσα :)¨
κ εχει κ λευκες κ γρι κ κεραμυδι κουκλες!!
κ τρεχουν να τισ χαιδεψεις κ κανουν γρρρ :)

Μοιαζει λιγο με ρωσσικο,αλλα ειναι αρκετα πιο στρογγυλοπροσωπος και δεν εχει πρασινα ματακια.
ειναι πιο ωραιος :):):)

Καλησπέρα!
benjamin.jpg
candirandhezamazingofd.jpg
copiadeteclamerlo.jpg
dclasschloe1.jpg
dclassmadonna7.jpg
dclasstomsawyer1.jpg
dclasstomsawyer1.jpg
laure002.jpg
laure0078.jpg
michaeljackson.jpg
RWSGCCoventgardenbenjamin01.jpg
RWSGCCoventgardenZaira.jpg
Smoking1.jpg

Τι ειναι Δώρα? Περασες από ζαχαροπλαστειο και ειπες να φερεις να μας κεράσεις? :P

Ναι μωρε ειδα μερικους μπεζεδες και ειπα να σας τραταρω.:P

xaxa σε ευχαριστουμε πολυυυυυυυυ!!!!!!
η δικια μου δεν εχει τετοια μουριτσα
υπαρχουν 2 ειδων περσιας?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back