μαριτινα
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
λοιπον ηλιανα να σου πω !δν εχω καταληξει γιατι δες ας πουμε της ελενας τα περσακια ειναι πολυ εχτριμ η ολα αυτα που βαζει η δωρα, αλλα ουτε και ντολ φεις ειναι γιατι δεν ειναι εξω η μυτη της, ειναι αυτο το ενδιαμεσο που ειναι το αγαπημενο μου αλλα δεν ξερω αν λεγεται καπως (δωρα? ελενα?) και αν αναγνωριζεταικαι η σοραγια εχτριμ δεν ειναι?![]()

καλε γιωργο δεν τα ξερεις τα περσιας ιμαλαιων???

ΔΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παναγια κ χριστε!! ενα σοραγακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!
φερτε το μου τωρααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/quote]Oxι δεν τ ξερω τ περσιας ημαλαιων γτ μια μερ αποφασισαμε να παρουμ γατα και την επομενη πηραμε και δεν ψαξαμ τυχαια πεσαμε στη Μαουρα που ειναι Περσιας

Κ ολα μου μοιαζουν τ γατια!! Παντως κουκλα η γατα σου και οντως η Δωρα βρηκε φωτο ολοιδα με τ sorayia σε μωρουδελι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
ετσι κ αλλιως και τα ιμαλαιων περσικα ειναι απλα εχουν γαλαζια ματια και ανοιχτο χρωμα στο σωμα με σκουρα ακρα σαν τα σιαμ
δες αυτο αν θες https://www.youtube.com/watch?v=6s5PwEl1YgsΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
χαχαχα εδω λενε μωρελι ,κτλ ολα σε "ελι" κατι εμαθα τοσο καιρο εδω 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
δες το βιντεο που φαινεται καλυτερα https://www.youtube.com/watch?v=GPZVipkvONo δες μετα τη μεση κανω κοντινο στο προσωπο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

κοιτα τη με το φορεμα της Λουνας της σκυλιτσας μας
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
αλλα πιο κατω
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλή τύχη στην κουκλίτσα, φαίνεται τόσο λυπημένο το γλυκό μου

Ανεβασα την αγγελία κ στον τοιχο μου στο φεις
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
Πεκι ειναι η Σοραγια σαν τη Σισσυ μου που εχει λιγο μυτουλα.
κοιτα τη με το φορεμα της Λουνας της σκυλιτσας μας
![]()
αντωνια η Σισσυ ειναι εξτριμ..πεκι ειναι η φλαφυ που εχει πιο εξω την μουσουσα απο την σισσυ αλλα δεν ειναι ντολ..αν η σισσυ ηταν πεκι τοτε η φλαφυ θα ηταν ντολ που δεν ειναι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool