μαριτινα
Δραστήριο μέλος
ναι δεν θελω να την ταλαιπωρησω με κλουβια κτλ γιατι την εχω πολυ καλομαθημενη και την λυπαμαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

η μυτολα της ειναι εξω πιο πολυ απο τΣοραγια νομιζω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Ti γινεται με τις εκθεσεισ?????Ειρήνη υμίν! Καθένας με τα γούστα του
Τι εννοείς θα έρθεις με τη Σοράγια και δε θα πάρετε μέρος; Θα την έχεις μαζί σου στην έκθεση;
δεν εχω ιδεα
MissKit
Επιφανές μέλος
Να την έχεις αγκαλιά γύρω γύρω, να βλέπει τόσο κόσμο σε άγνωστο χώρο με τόσες γάτες; Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημερα περσονια!
![]()
Πωω πω αυτος είναι ίδιος με τον Ιβάν της Νεκταρίας!! Colour point
![]()
![]()
![]()
![]()
Τέλειεςςςςςςςςςςςςςς ολες ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!![]()
Tι μανάρι ειναι αυτο!!! Ιδιο με τον Περσουλη μου νομίζω....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτος ο κούκλος μοιάζει ακριβώς με τον Μουσού της Ελενας!!! Απίστευτο!!!

Κι ένα ζαχαρωτό πιο πάνω ειναι ΙΔΙΟΣ με τον Ιβάν της Νεκταρίας. (μέγας έρωτας απο μεριάς μου ... ξέρεις)
Θα σε περιμένουμε λοιπόν με χαρα να γνωρίσουμε τον κούκλο σου κι εσένα. Πραγματι αν ειναι κοινωνικός και δεν στρεσσάρεται να τον φέρεις με χίλια!!!! Κι εμένα ο Περσουλης μου στις εκθέσεις ειναι οκ.Ο Marc θα συμμετέχει, εγώ απλώς θα τον συνοδεύω γιατί είναι επίσημο γατοπρόσωπο και δε μπορεί να κυκλοφορεί όπως να 'ναιΘέλω πολύ να πάω σε μια έκθεση γάτας, δεν έχω πάει ποτέ κι αφού ο Marc είναι κοινωνικός και δε στρεσσάρεται είναι ευκαιρία να γνωριστούμε και με άλλα μέλη που θα είναι εκεί με τις γατούλες τους!
![]()
Ειναι πανέμορφη η γατούλα σου Γιωργο!!! Εσένα δεν σου αρέσουν τοσο οι πλακουτσωμένες??? Ο Περσουλίνος μου που ειναι σκέτο αγγελάκι ειναι εντελώς πλακουτσωμούρικο!!!Δεν σου αρεσει η γατουλα μου????
ειναι πολυ πιο ομορφη απο αυτεσ τισ πλακουτσομενεσ![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Έχουμε καιρό μέχρι την επόμενη έκθεση ούτως ή άλλως.Θα σε περιμένουμε λοιπόν με χαρα να γνωρίσουμε τον κούκλο σου κι εσένα. Πραγματι αν ειναι κοινωνικός και δεν στρεσσάρεται να τον φέρεις με χίλια!!!! Κι εμένα ο Περσουλης μου στις εκθέσεις ειναι οκ.
Ο Πέρσης από ό,τι έχω καταλάβει είναι γεννημένος σταρ! 
moukelis
Επιφανές μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Tετοιο κεφαλι και αυτια εχει ο αδεσποτος γατος που ταιζω!!δεν εχω δει πιο μεγαλο κεφαλη!
μπορειτε να βαλετε φωτο γατουλας γκρι? δεν ειναι περσιας σιγουρα ειναι κοτοντριχος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
πρεπει να ειναι καποια ρατσα δεν βρισκεις συχνα τετοια μουρη
moukelis
Επιφανές μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool