moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
το σοραγακι :
<<-------ο συζυγος----->>>![]()
ειναι και τορτιε ταιριαζουμε!!!![]()
και αυτη ειναι η θεα με την τουρτα???!! ααα θα την φαω! σας ειχα πει να μου την φερετε![]()
![]()
![]()
σοραγακια μωρα!!!!!!! σλουρππ!!!!!![]()
![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
καταλαβες τι εννοω?που ειναι σαν αληθωραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Έχουμε καιρό μέχρι την επόμενη έκθεση ούτως ή άλλως.Ο Πέρσης από ό,τι έχω καταλάβει είναι γεννημένος σταρ!
![]()
Κορίτσια ο Περσουλης σας ευχαριστεί ιδιαιτέρως για τα καλά σας λόγια!!!!και σας στέλνει ένα υπέροχο γλυκό βλέμμα (ξέρεις Δωράκι 'οπως κοιτά αυτος γλυκά) και μια γλυκιά ανασούλα στο αυτάκι σας...Ω ναι,πρεπει να δεις τον Περση απο κοντα,ειδικα σε εκθεση,ειναι ενας αγγελος,θα ξετρελαθεις!

Να΄σαι καλά Δωρα μου που μας σκέφτεσαι και μας βάζεις τέτοιες ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτογραφίες !!! Ειναι ολα τους ΥΠΕΡΟΧΑ για φάγωμα

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
Δωρα μηπως ξερεις γιατι σε μερικα περσικα το ενα ματι κοιταει δεξια και το αλλο αριστερα?καταλαβες τι εννοω?που ειναι σαν αληθωρα
ηλιανα μου αν εννοεις αυτο^^^ δεν ειναι αληθωρα απλα τα ματακια τους ειναι πιο μεγαλα απο οτι ειναι η κορη του ματιου για αυτο σου φαινονται ετσι, δεν ειναι ομως αληθωρα
κ της σοραγιας μοιυ το δεξι ματακι ειναι πιο μεγαλο απο το αριστερο !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Το Ελενακι μας ομως δεν μπαινει καθολου,να μας δειξει και τη νυφουλα μας και το σοκολατομουρη και τον Σανταμη την αδυναμια μου.
moukelis
Επιφανές μέλος

Δειτε μια ωραια φωτο:
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
!! τι παθαμε μας βγηκε φουστα κλαρωτη ο γαμπρος!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
μαριτινα
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Ριξε μια ματια κι εδω,στην δεξια στηλη εχει ολοκληρο αρθρο για τις τριχρωμες γατες και το γενος.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
το διαβασα το αρθρο! ευχαριστω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
έχουμε και αδέσποτες. ταϊζουμε σταθερά μία γατομάνα παρδαλή (την φωνάζουμε παρδάλω) και το πορτοκαλόγατό της, και έναν αρσενικό λευκό με γκρί τιγρέ ουρά....
Δυστηχώς δεν πιάνονται .... 
Τέλος πάντων, ζητήσαμε να πάρουμε και ένα κουτάβι που βρήκαμε και χαρίζονταν θηλυκκό.
Περιμένω πώς και πώς την ημέρα καθώς είναι μόνο 18 ημερών και πρέπει να περιμένω.΄Είμαι ευτιχισμένη με τον συντροφό μου και τα παιδιά του, και τα τετράποδα μας. Αν και 7 γάτες μόνο μες στο σπίτι είναι λίγες. Τώρα που μεγάλωσαν τα μικρά και δεν παίζουνε τόσο πολύ ....
Άσχετο ο Άδωνής μας ξετσουτσούρεψε... ολόκληρος γάταρος.... 8 μηνών 3.5 κιλά μαλλί.....
Εσείς πως τα περνάτε αλήθεια;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool