Περσίας maniacs

P5240054.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον αρσενικο μου τον εκανε δωρο ο αραββωνιαστικος μου περυσι.Εψαχνε στο εκτροφειο με της τσιντσιλα για ενα μηνα αλλα αυτη ουτε μαιλ απαντησε ουτε τηλεφωνα σηκωνε.Εν τελει τον αγορασε απο ενα παλικαρι απο Θεσσαλονικη,μεσω διαδικτυου τον βρηκε.

Την μικρη την πηραμε μαζι,και οταν ψαχναμε παλι αυτοι απο τον εκτροφειο δεν εδωσαν σημαδια.Αυτο λειτουργει η μονο το σιτε εχουν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λειτουργει,αλλα η κυρια εχασε τον αντρα της προσφατα και δεν ηταν διαθεσιμη.Υπαρχει μαλιστα μελος που πηρε γατακι της στο φορουμ,ενα αγορακι σκετο κουκλο.
Αφου τελικα δεν πηρατε τσιντσιλα,γιατι δεν πηρατε το αγορακι εστω απο εκτροφειο,να ελαχιστοποιησετε τις πιθανοτητες κληρονομικων νοσηματων;:/:

Γιατι δεν ηξερε,δυστυχως...

Να σας δειξω και τα υπολοιπα μελη της οικογενειας!

Η κυρία στην οποία ανήκει το εκτροφείο συνεχίζει την εκτροφή κανονικά. Εγώ έψαχνα το Μάρτιο γατάκι, και τη βρήκα την ίδια μέρα που κάλεσα. (αχ Δώρα συνέχεια σου πλέκω εγκώμια που μου απάντησες τόσο άμεσα :P) Απλώς λόγω δουλειάς η κυρία δεν είναι διαθέσιμη όλες τις ώρες. :worry:

P4040229.jpg

P4040234.jpg

DSCF2992.jpg

Ελπιζω να μη σας κουρασα...Εχω παρα πολλες φωτο...:)

Εμεις ψαχναμε το μαρτιο-απριλιο του 2009 και περυσι τον αυγουστο για θηλυκο και δεν την βρηκα ποτε

Μου κάνει τρομερή εντύπωση, γιατί τότε έγραφε και στο forum και δεν είχε χάσει το σύζυγό της ακόμη. :/:

Δεν γνωριζω το τι μπορει να επαθε η κυρια αλλα δυστυχως ποτε δεν την βρηκα,δεν πειραζει ομως,και τα δυο παιδακια μου ειναι υπεροχα και αξιολατρευτα!!!

Λευκη κατ αρχην εύχομαι να πάνε όλα καλά με τα μικρουλια κ να είναι όλα υγιή αν κ αυτό που η μαμα το βγαζει εξω συνεχως πρέπει ίσως να το προσέξεις μηπως χρειαστει κ κάποια βοηθεια από γιατρό αν εχει κατι. Τρωει αυτό το μωράκι; ΅Εχει όρεξη; Αλήθεια τα γατάκια σου ειναι περσικά;

Κατερινα με λενε χαρηκα Ελενα!! :)

Χτες ολο το βραδυ το μαυρουλικο μπαινοεβγαινε στο κενελ,αλλα η μκρη δεν δειχνει σημαδια να το διωχνει.Το θηλαζει κανονικα οπως τα αλλα,το γλειφει κανονικα,τωρα τι να πω..?Πρωτη φορα γινομαι '' μαμα'' και πρωτη φορα εχω θηλυκο,οποτε δεν γνωριζω και πολλα,οτι διαβαζω απο δω και απο εσας,και στα δυσκολα θα τηλεφωνησω τον κτηνιατρο μου.
Μια χαρα τρωει και ειναι πολυ ζωηρο,το μαυρο και το λευκο που εχει μια μικρη σταμπα στο κεφαλακι του.Τα λευκα ειναι παναγιτσες!!
Ναι ,οι γατες ειναι περσικες.

Οχι περσικες σαν αυτες που εχεις στις φωτο,δεν εχουν πατημενη μουσουδα.

ο αρσενικος σου τωρα που βλεπω φωτο νομίζω ότι ειναι πεκι φεις ε; μονο η θηλυκή ειναι ντολ :hmm: Αληθεια το γατουλίνι που το εβγαζε εξω τι γίνεται; συνεχίζει να το κανει αυτό;

Δεν καταλαβαινω την ορολογια πεκι και ντολ...
Οχι το γατουλινι ειναι μαζι με τα αλλα αυτη τη στιγμη τρωνε!!!

Εγώ γιατί νομίζω πως και το κοριτσάκι είναι πέκι; :hmm: Έχει πολλά δάκρυα σε όλες τις φωτογραφίες..

Χαιρομαι που σας αρεσαν Αναστασω,καλημερα!
64801105794968228132738.jpg
32561058397503321132738.jpg
60001089266475026132738.jpg
64801084197588307132738.jpg
64801084197948316132738.jpg

Kαλά Δωρα μου με ξετρέλανες!!!!!!! Τι φατσόνια ειναι αυτά!!!!!!!! Τι ομορφιά!!!! Τι χάρη!!! Εδω απο εμάς να παίρνετε παράδειγμα όοοοολοι για υπέροχη ομορφιά σε γάτα και μετά έπονται όλες οι άλλες ράτσες:clapup::clapup::P

Να τα χαίρεσται τα νέα σου μωρουλίνια!!!! Σιδερένια η μανούλα. Ειναι τέλειο το ζευγαράκι σου καθώς επίσης και το σκυλάκι σου!!!! Ευχομαι να έχουν μια υπέροχη και υγιή ζωή!!!!!!:clapup::clapup::clapup:Ειναι κουκλάκια και νινάκια και γονεις!

Ευχαριστω πολυ!!

Και ο γιοκας μου!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
σσσ222.jpg

Συνημμένα

• σσσ222.jpg
    σσσ222.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 61
  • σσσ222.jpg
    σσσ222.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 61

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back