vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
και ασχημα γατια ! Για να ειναι βεβαια τοσο αγαπητα και να υπαρχουν τα περισσοτερα εκτροφεια απο καθε αλλη ρατσα (δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο) μαλλον δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη με μενα

Και τωρα που το εβγαλα απο μεσα μου , σταυρωστε με!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Ξερω πως δεν ειναι το καταλληλο μερος για να εκφρασω τη γνωμη μου , αλλα τα περσικα ειναι τα πλεον κακομουτσουνα
και ασχημα γατια ! Για να ειναι βεβαια τοσο αγαπητα και να υπαρχουν τα περισσοτερα εκτροφεια απο καθε αλλη ρατσα (δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο) μαλλον δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη με μενα
Εδώ μεσα που ρθες να πεις αυτή τη γνωμη σου και να "το βγαλεις από μεσα σου" που το χες και καημό, μαλλον ΚΑΝΕΙΣ δε θα συμφωνήσει μαζί σου. Εδώ ειναι "η γωνιά των περσικών" και απορώ γιατί ηρθες να το πεις εδώ που δεν προκειται να βρεις ουτε ενα σκούντηγμα κατανόησης...
Μη φοβάσαι, δεν "πάω να στην πω"
. Αφού δε σ αρεσουν οι μουρες των περσικών, καλά κανεις. Κι αυτό το λεω γιατί φανταζομαι το εξής: επειδή τις θεωρεις ασχημες, δεν θα αποκτουσες ποτέ περσική και χαιρομαι γι αυτό. Και ξερεις γιατί στο λεω? Οχι επειδή εχω θυμώσει με τη γνωμη σου, καθε άλλο.Αυτό με το οποιο θυμώνω ειναι το εξής: Ο κοσμος που αποκτά περσικές χωρίς καν να γνωρίζει πόσο απαιτητικές ειναι στη φροντίδα τους. Για παραδειγμα, υπάρχουν ακραιες υστερικές κυρίες ή αντιστοιχοι κυριοι που μισουν την πολύ τρίχα που μενει στα πατωματα ή στα ρουχα. Κι όμως, αγοραζουν επιπολαια ενα περσικό γατακι μονο και μονο επειδή το ειδαν στο πετ σοπ( στο χειρότερο μερος) και τους φανηκε γλυκουλι & φουντωτούλι. Αν ήξεραν ο,τι επρεπε για τη φροντιδα της γουνας του, θα διστασαν να το πάρουν. Για κατι τετοιους λοιπον, μακαρι να εστεκαν στην πατικωμενη φατσα και να μην απλωναν τα χερια τους. Γιατί? Γιατί στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ποσοστο παρατημένων γατων ρατσας στους δρόμους, ειναι τα περσικά.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ξερω πως δεν ειναι το καταλληλο μερος για να εκφρασω τη γνωμη μου , αλλα τα περσικα ειναι τα πλεον κακομουτσουνα
γουστα ειναι αυτα
ακομα και εγω που εχω περσικη γατουλα ειναι καποια που δεν μου αρεσουν καθολου
..επισης υπαρχουν τα doll face τα οποια η μουριτσα τους ειναι εξω και οχι πατικωμενη..αν δεν τα εχεις δει ριξε μια ματια να δεις ποσο ομορφα ειναιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Το ποστ μου για να γινει στη "γωνια των περσικων" μαλλον ειχε λιγακι χιουμοριστικη διαθεση.
Και σιγουρα δεν ψαχνω "συμπαρασταση" στις 1000(!!!!) σελιδες λατρειας για τα περσικα
.Ισα ισα που με φτιαχνει ο φανατισμος σας , και ριχνω συχνα ματιες στο ποστ αυτο απλα γιατι αγαπαω ολα τα γατια,
ακομη και τα "ασχημα".
Οσον αφορα τα υπολοιπα που ειπες δυστυχως ειναι αληθεια , οχι επι προσωπικου βεβαια καθως μπορει περσικο να μην εχω
αλλα ειμαι μπαμπακας 2 "κεραμιδιων".
Απλα ειχα μια μικροδιαθεσουλα να με "λιντσαρετε"

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Ειχες διαθεση για λιτζαρισμα εε? Ε μη σου χαλασουμε το χατήρι τότε
, Τζερεμέ! Που για να πιάκεις εσυ στον στόμας σου τα περσικά, πρεπει πρώτα να τονε πλύνεις με 3 ταψιά ταούκ-κιοκξού! Χφτού! Φαχισσέ!(σε λιτζάρω με κάτι πρόχειρα τουρκικά, μιας και δε μου ρχονται τιποτα προχειρα ιρανικά...)
staman2
Περιβόητο μέλος
Αυτο ξαναπές το!!! Ποσοι και πόσοι τέτοιοι ηλίθιοι υπάρχουν!!!! Κρίμα τα ζωάκια....Μη φοβάσαι, δεν "πάω να στην πω". Αφού δε σ αρεσουν οι μουρες των περσικών, καλά κανεις. Κι αυτό το λεω γιατί φανταζομαι το εξής: επειδή τις θεωρεις ασχημες, δεν θα αποκτουσες ποτέ περσική και χαιρομαι γι αυτό. Και ξερεις γιατί στο λεω? Οχι επειδή εχω θυμώσει με τη γνωμη σου, καθε άλλο.
Αυτό με το οποιο θυμώνω ειναι το εξής: Ο κοσμος που αποκτά περσικές χωρίς καν να γνωρίζει πόσο απαιτητικές ειναι στη φροντίδα τους. Για παραδειγμα, υπάρχουν ακραιες υστερικές κυρίες ή αντιστοιχοι κυριοι που μισουν την πολύ τρίχα που μενει στα πατωματα ή στα ρουχα. Κι όμως, αγοραζουν επιπολαια ενα περσικό γατακι μονο και μονο επειδή το ειδαν στο πετ σοπ( στο χειρότερο μερος) και τους φανηκε γλυκουλι & φουντωτούλι. Αν ήξεραν ο,τι επρεπε για τη φροντιδα της γουνας του, θα διστασαν να το πάρουν. Για κατι τετοιους λοιπον, μακαρι να εστεκαν στην πατικωμενη φατσα και να μην απλωναν τα χερια τους. Γιατί? Γιατί στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ποσοστο παρατημένων γατων ρατσας στους δρόμους, ειναι τα περσικά.....

Ετσι ε??? Καλά ούτε γι αστειο δεν έπρεπε να το κάνεις αυτο!!! Ηρθες θρασύτατα στο θεματάκι μας και μας την λες κιόλας???αχα!
Το ποστ μου για να γινει στη "γωνια των περσικων" μαλλον ειχε λιγακι χιουμοριστικη διαθεση.
Και σιγουρα δεν ψαχνω "συμπαρασταση" στις 1000(!!!!) σελιδες λατρειας για τα περσικα.
Ισα ισα που με φτιαχνει ο φανατισμος σας , και ριχνω συχνα ματιες στο ποστ αυτο απλα γιατι αγαπαω ολα τα γατια,
ακομη και τα "ασχημα".
Οσον αφορα τα υπολοιπα που ειπες δυστυχως ειναι αληθεια , οχι επι προσωπικου βεβαια καθως μπορει περσικο να μην εχω
αλλα ειμαι μπαμπακας 2 "κεραμιδιων".
Απλα ειχα μια μικροδιαθεσουλα να με "λιντσαρετε"![]()
Φάε λοιπον ένα μεγάλο φτάρνισμα απ τον Πέρση μου με πολύ φτύσιμο και ένα απίστευτα ειρωνικό βλέμμα όλο ξιπασμό απο τη Ναλίτα μου!!! χμμ χμμμ που θα μας πεις οτι είμαστε και κακομούτσουνοι!!! Αντε να χαθείς

Στην είπαμε λοιπόν και σε λιντσάραμε μια χαρά!!! Με τις υγείες σου

Εγω εχω δυόμιση γατιά, δυο ενήληκα και ενα μπεμπέ. Η θηλυκιά ειναι κεραμιδου, όπως και το μπεμπε-κεραμιδάκι. Το αρσενικό ειναι περσικό. Περσικό που ειχα βρει στο δρόμο, παρατημενο...
Ειχες διαθεση για λιτζαρισμα εε?
Ε μη σου χαλασουμε το χατήρι τότε, Τζερεμέ! Που για να πιάκεις εσυ στον στόμας σου τα περσικά, πρεπει πρώτα να τονε πλύνεις με 3 ταψιά ταούκ-κιοκξού! Χφτού! Φαχισσέ!
(σε λιτζάρω με κάτι πρόχειρα τουρκικά, μιας και δε μου ρχονται τιποτα προχειρα ιρανικά...)
Καλά με έκανες και ξεράθηκα στο γέλιο!!!! Να ΄σαι καλά!!!!

MissKit
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
vavavoumakos δεν θα σου απαντήσω καθόλου πάνω σ αυτό το σχόλιο γιατί πιστεύω ότι απλά δεν έχεις καθόλου γουστο κάτι άλλωστε που φαίνεται κ από το νικ νειμΞερω πως δεν ειναι το καταλληλο μερος για να εκφρασω τη γνωμη μου , αλλα τα περσικα ειναι τα πλεον κακομουτσουνα
Γιατί πως να πείσεις εναν άνθρωπο για την ομορφιά της Ferrari όταν του αρέσουν τα lada; 
MissKit
Επιφανές μέλος
vavavoumakos δεν θα σου απαντήσω καθόλου πάνω σ αυτό το σχόλιο γιατί πιστεύω ότι απλά δεν έχεις καθόλου γουστο κάτι άλλωστε που φαίνεται κ από το νικ νειμΓιατί πως να πείσεις εναν άνθρωπο για την ομορφιά της Ferrari όταν του αρέσουν τα lada;
![]()
Δεν ακούγεται και πολύ όμορφο αυτό..
Ακόμη και χιουμοριστικά να ειπωθεί(φαντάζομαι για πλάκα ειπώθηκε κιόλας). Δεν είναι αμάξια τα γατάκια, ο παραλληλισμός της κεραμιδόγατας με lada είναι άκομψος. Καθένας με τα γούστα του και όλα είναι υποκειμενικά. Ας μη μιλάμε έτσι για τα πλασματάκια μας όμως. 
Φιλικά πάντα..
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΥΓ.: Και φυσικά το ποστ ήταν χιουμοριστικό γι αυτό ως τέτοιο θα ήθελα να το εκλάβουν όλοι κ να μη δημιουργούμε θέματα εκ του ουκ άνευ
MissKit
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλό σου βράδυ
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
vavavoumakos δεν θα σου απαντήσω καθόλου πάνω σ αυτό το σχόλιο γιατί πιστεύω ότι απλά δεν έχεις καθόλου γουστο κάτι άλλωστε που φαίνεται κ από το νικ νειμΓιατί πως να πείσεις εναν άνθρωπο για την ομορφιά της Ferrari όταν του αρέσουν τα lada;
![]()
Βάβα λενε την θυληκια μου γατουλα , εξου και το νικνειμ.
Το lada παντος ειναι cult αμαξακι και η φερραρι ονειρο καθε πλουσιου και νεοπλουτου..
staman2
Περιβόητο μέλος
Ξεφυλλίζοντας το Cat-Press βρήκα μια πανέμορφη φωτογραφία του Πέρση (ανάμεσα σε άλλες προσωπικότητες όπως Τρούφας, Ηλένια). Είναι τόσο όμορφος αυτός ο γατούλης. Να τον χαίρεστε κυρία Αναστασία![]()
Eυχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για τον Περσούλη μου...
Και.... γενικώς να πω... ειρήνη ημίν. Κι οσο για την Ελενα την γνωρίζω προσωπικά και εχει πολύ χιούμορ και φυσικά τα σχόλιά της ήταν χιουμοριστικά οπως και του φίλου πιο πάνω... κι η λατρεία της για ΟΛΑ τα ζωάκια ειναι δεδομένη... Κρίμα να δημιουργείται αρνητικό κλίμα. Καμμια φορά χωρίς να γνωρίζουμε κάποιον σπεύδουμε να βγάλουμε συμπεράσματα μα δεν ειναι έτσι. Τέλος πάντων ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ χαρούμενες σε ολους μας και στα γατόνια μας
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Δεν νομίζω Αναστασία μου ότι ο φίλος είχε την πρόθεση να κάνει πλάκα αλλα μου φαίνεται για προσωπική επίθεση εν παση περιπτώσει εδώ είναι το νήμα το περσικών σε όποιον δεν του αρέσουν δεν χρειάζεται να μπαίνει κ να προκαλεί υπάρχουν χιλιάδες αλλα νήματα με όλες τις φυλές καθώς κ γενικές κατηγορίες που μπορεί να μπει. Δεν υποχρεώνουμε κανέναν να του αρέσει αυτή η φυλή αλλά κ κανένας δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να υποστούμε κακουγαστα σχόλια είτε για την φυλή είτε για άτομα που ανήκουν στο φορουμ αυτό
Οτι οντως δεν μου αρεσουνε εμφανισιακα ειναι αληθεια.
Οτι ειτανε black humor το ποστ μου ομως ειτανε

Δεν μπενεις στο φαν κλαμπ του Ρουβα να πεις στις ρουβιτσες "ποπο χαλια ο σακης!!!"

Και νομιζω στην πρωτη σου απαντηση απαντησες στο χιουμορ με χιουμορ.
Τωρα πως ξαφνικα εγινε "προσωπικη επιθεση" μαλλον ειναι θεμα της δικης σου διαθεσης οταν εγραφες το παραπανω ποστ.
Αν παντως αυτο το σημειο στην απαντηση μου σε σενα -"Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sakura-chan : πριν μια μέρα στις 03:37. Αιτία: αφαιρεση προσβλητικου σχολιου " - σε εκανε να αλλαξεις γνωμη , ενημερωτικα σου λεω πως ειτανε μια "κακογραμμενη" εκδηλωση συμπαθειας στην αδυναμια μου σε αυτο το φορουμ ,την CloudAndSnow.
.Ολοι ειμαστε φορτισμενοι απο την καθημερηνοτητα μας , αλλα εδω μπενουμε για να ξεσκασουμε και να ενημερωθουμε.
Σε καμια περιπτωση παντως για να χαλαστουμε

Με ειπανε που με ειπανε φαχισσε και τσερεμε.Εφαγα και το φταρνισματακι μου απο το πιτακομουρικο το Περση,
μη με κατσαδιαζεις και συ
.Για να χαλαρωσω λοιπον παω να πλυνω 2-3 ταψιά ταουκ-κιοκξουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Για να επιστρεψω στο θεμα, η αληθεια ειναι οτι ουτε σε μενα μου αρεσουν τα περσακια με μυτη που ειναι υπερβολικα πατημενη προς τα μεσα. Τα doll face τα βρισκω πιο χαριτωμενα

elvenstar
Επιφανές μέλος
τέλος πάντων το σημαντικό ήταν οτι λύθηκε η παρεξήγηση γιατί στην αρχή πραγματικά κ εγώ το θεώρησα χιουμοριστικό αλλά μετά η έκφραση οργιο με ξένισε παρα πολύ κ μετά είδα την διαγραφή κ πίστεψα ότι υπήρχε κάποια προσωπική επίθεση.
Anyway problem solved
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι
Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω 
και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool