Περσίας maniacs

Ρε guys αυτή είναι η πιο ξεκαρδιστική φωτό που έχω δει... ειδικά για τα περσικά... :P:P:P:P:P

Μπάμ! Right on the face!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hanibalkitteh.jpg

Για μένα, η πιο ξεκαρδιστική και η πιο ΤΕΛΕΙΑ, ειναι απλώς ΑΥΤΗ!!! :clapup:

Η φατσα ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ με του αυθεντικού Χάνιμπαλ Λέκτερ, τη στιγμή που λεει την ατάκα πισω απ τα κάγκελα:

-"Λοιπόν Κλαρίς? Εχουν σταματήσει να ουρλιάζουν τα αρνάκια?"

Τα πεκι-φεης περσικά, όπως και τα βρετανικά ειναι φοβερά εκφραστικά. Τόσο που μπορουμε να πουμε ότι πλησιάζουν ακόμα και τις ανθρωπινες εκφρασεις. Γι αυτό και όλοι οι διαφημιστές στον κοσμο τα προτιμούν, κυρίως τα Βρεταννικά ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η άλλη που είχες βάλει μου άρεσε, για τις μύτες!

Αλλά είναι εντελώς λάθος ορθογραφικά (εκτος αν έγινε επίτηδες για κάποιο λόγο)
He said run, the glass door is open.
He lied.

Κι όμως ;) εχει συλλαβιστει ολόσωστα!

Το spelling εγινε με βάση το πώς θα το πρόφερε ενα kitteh (γατί). Αρα συμφωνα με το kitteh spelling, το Hannibal-kitteh θα έλεγε την ατάκα ΕΤΣΙ ακριβώς.

Δεν μιλάω για τη Χάνιμπαλ για τη άλλη με το τζάμι λέω που έκανα τη μύτη της περσικής ίσια.

Σου αρέσουν οι περσικές;

Εμένα όχι και τόσο :P Αλλά μερικές είναι όμορφες.

Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο:
persian.gif
Κι εγώ έχω να δηλώσω ότι εισαι ΑΙΣΧΡΗ!!! :ropalo::ropalo:Και όχι μόνον :knife::ropalo:
Και θα το πω στον Περσουλη μου να μην σε ξαναπιστεψει οταν θα λες οτι ειναι πολύ όμορφος!!! Εντάξει παλιο υποκρίτρια?:mpliaks::beating::angry:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα!
Κουκλες , απαααανω της!!!
Μα φυσικά και απάαααααανω της της κυρας!!! Ορίστε μας!!! Εχει τους πινόκιο με το μέρος της και θάβει τα υπέροχα λουκουμάκια μας:ropalo:

Για μένα, η πιο ξεκαρδιστική και η πιο ΤΕΛΕΙΑ, ειναι απλώς ΑΥΤΗ!!!

Η φατσα ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ με του αυθεντικού Χάνιμπαλ Λέκτερ, τη στιγμή που λεει την ατάκα πισω απ τα κάγκελα:

-"Λοιπόν Κλαρίς? Εχουν σταματήσει να ουρλιάζουν τα αρνάκια?"

Τα πεκι-φεης περσικά, όπως και τα βρετανικά ειναι φοβερά εκφραστικά. Τόσο που μπορουμε να πουμε ότι πλησιάζουν ακόμα και τις ανθρωπινες εκφρασεις. Γι αυτό και όλοι οι διαφημιστές στον κοσμο τα προτιμούν, κυρίως τα Βρεταννικά ;)
Ααα εντάξει το ΄σωσες με το σχόλιο αυτο το τελευταίο γιατι στην αρχή δεν το κατάλαβα και είπα: Μα πώς ειναι δυνατόν να θάβεις κι εσύ τα περσάκια μας αφού ο κούκλος σου ειναι σούπερ ντούπερ περσουλίνος!!!!!!!!!!:clapping::clapup:

Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της ;)

Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα :devil:
Αρα σε περιμένουμε μετά του πουλερικού σου ως δώρο και παρακαλούμε να ειναι κότα λυράτη:yahoo:

Χαχα τα περσικά είναι να τα βλέπεις και να σου φτιάχνουν το κέφι να παιθένεις απο το γέλιο(με καλη ένοια!)
Έχουν τρομερη φατσουλα, αλλα είναι χνουδατα.

Και το χειρότερο είναι η μύτη τους :P:P:P

Κυρια Αναστασια,ο Περσης,ο Κουμο,η Ναλιτα,ο Σανταμης,ο σοκολατομουρης και η νυφη μου εξαιρουνται.Τους υπολοιπους,θα τους φαει η μαυρη μυτη!:PΚανονιστε να βλω τη Breena να κανει κανεναν εμβολισμο,να μην ξερετε απο που σας ηρθε!

Καλημέρα Πέρσες με τις χοντρές και μπασμένες ;) μυτούλες:P.

Έλενα πολλά, πολλά, πολλά φιλάκια....:D:D

Κυρια Αναστασια,ο Περσης,ο Κουμο,η Ναλιτα,ο Σανταμης,ο σοκολατομουρης και η νυφη μου εξαιρουνται.Τους υπολοιπους,θα τους φαει η μαυρη μυτη!:PΚανονιστε να βλω τη Breena να κανει κανεναν εμβολισμο,να μην ξερετε απο που σας ηρθε!
Δωρα μου δεν θα σου το συνιστούσα γιατί ο Σαντάμης εχει αγριέψει πολύ :/: Και είναι κ πολύ πονηρός. ασε την καημένη την Μπρίνα δεν φτάνει που δεν έχει άντρα μην την τσουρομαδήσει κ ο Σαντάμης στα καλά του καθουμένου :P

Καλημέρα Πέρσες με τις χοντρές και μπασμένες ;) μυτούλες:P.

Έλενα πολλά, πολλά, πολλά φιλάκια....:D:D
ματς μουτς κ από εμάς :-*:-*

Ελενακι,η Breena βαζει γυαλια στο Σειριο,ενας Σανταμης θα της κουνηθει;Ασε κι εχει τον τροπο της τουτη,μου φαινεται δεν ειναι νορβηγιδα,αλλα γνησια μικρασιατισσα.;)

Ελενακι,η Breena βαζει γυαλια στο Σειριο,ενας Σανταμης θα της κουνηθει;Ασε κι εχει τον τροπο της τουτη,μου φαινεται δεν ειναι νορβηγιδα,αλλα γνησια μικρασιατισσα.;)
Γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ετσι μπράβο:clapup::clapup:

Πέρσες πέρασα για μια αιολική καλημέρα απο το νησί της ορθοδοξίας, των ανέμων και του τορπιλισμού.
Ψάχνοντας στο Internet βρήκα δύο φατσούλες, που κάτι μου θύμησαν, αλλά δεν ήμουν σίγουρος.

Για βοηθήστε με λίγο...

funnycat06.jpg

Για τον Περσούλη μας, αποκλείεται:redface:, ούτε για κάποιον γνωστό Πέρση γατούλη. Αν του έλειπε το κίτρινο και ήταν silver shaded θα έλεγα οτι είναι η Nala:hmm:, όταν την κτενίζουμε, όπως επίσης δεν ξέρω αν την έχετε ξαναδεί στο forum:hmm:.

Για τον αγριεμένο τυπάκο της γωνίας ...

persian.jpg

Δεν μπορώ να θυμηθώ.. Ελενάκι για βοηθησέ με pleaseeeeeee.

Εισαι τρισάθλιος Ωρίωνα και να μην σε ξαναδώ με τη Νάλα μου αγκαλιά. Ορίστε μας:mad::mad:

2286.jpg
:rofl::rofl::rofl:

Ντάξει μ' αυτήνε λιώνω~ ΨΩΦΑΩ~!! LoooooLLLLLL

2286.jpg
:rofl::rofl::rofl:

Ντάξει μ' αυτήνε λιώνω~ ΨΩΦΑΩ~!! LoooooLLLLLL

XAXAXAXAXAXAXAXAXAX
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Γιατι τα κοροιδευετε τα καιμενα?
Και ειναι τοοοοοσο "γλυκουλια":crazy::crazy:

XAXAXAXAXAXAXAXAXAX
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Γιατι τα κοροιδευετε τα καιμενα?
Και ειναι τοοοοοσο "γλυκουλια":crazy::crazy:

Προς απάντησή σου: το βλέμμα του Κινεζούλη. Ετσι όπως σε κοιτάει καλά καλα.

Προς απάντησή σου: το βλέμμα του Κινεζούλη. Ετσι όπως σε κοιτάει καλά καλα.
:D:Dχιχιχιχιχι
για... παρτε τωρα δυο ξυρισμένα λόγω εποχής ... έτσι για να δροσιστούν.:)

Και για να μας αποζημιώσω... Να οι ομορφιές σ΄όλο τους το μεγαλείο!:clapup::clapup:

Ναόμι (-τίτσι). Ταρταρουγο-περσόν της κολλητής μου της Αλίκης.

DSC00063.jpg

ΑΑπ! Ε? Σας ρούπωσα?? :P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back