Περσίας maniacs

Λοιπον πριν λιγο γυρισαμε απο το πανεπιστημιο κτηνιατρικης, με μια γιατρο συμπληρωσαμε ενα πληρες ερωτηματολογιο σχετικα με τα παντα που αφορουν την διαβιωση του, τροφη, συμπεριφορα, αμμο, εμβολια, αποπαρασιτωσεις, τα παντα, μετα την πηραν μεσα για εξετασεις, ξεψαχνισμα κανονικο απο αιματολογικες, κλινικες και εργαστηριακες.

Της εκαναν εξετασεις πανω απο μια ωρα και μετα ο καθηγητης ηρθε μιλησε μαζι μου, δερματοφυτιαση η πιο πιθανη διαγνωση δεδομενων και των συμπτωματων, απο κει και περα μου ειπε οτι την περασαν απο λαμπα αλλα πιανει το 50% συνηθως, εκει βγηκε καθαρη, πηραν δειγμα τριχες απο διαφορα σημεια για εξεταση και αυτα ολα καθαρα, δεν δειχνει να εχει μυκητες, βεβαια περιμενουμε την καλλιεργεια σε καμια 20αρια μερες.

Επισης μου ειπε οτι ακομα και η καλλιεργεια μπορει να βγει καθαρη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει ή ειχε δερματοφυτα και αυτο γιατι υπαρχει αυτοιαση και εξαρταται απο το ανοσοποιητικο του ζωου και γι'αυτο στα περισσοτερα σημεια εχει βγαλει καινουριες τριχες και χνουδακι επειδη το ζωο ειναι σε πολυ καλη κατασταση :D, οπως επισης οτι τα περσικα ειναι πολυ ευαισθητα σε δερματοφυτα και οτι τα περισσοτερα αν οχι ολα ειναι φορεις.

Μεχρι να βγει η καλλιεργεια μου εδωσε clinafarm solution θα το βαζω μετα το μπανιο χωρις ξεβγαλμα με πολυ καλο στεγνωμα, 1 φορα την εβδομαδα μπανακι δηλαδη μεχρι να βγει η καλλιεργεια και μετα βλεπουμε αναλογα αν θα βγει θετικη ή αρνητικη.
Οποτε ολα πανε καλα μιας και η μικρη μας ειναι πολυ καλα γενικα και συνεχιζουμε με λιγοτερο αγχος...:)

ΥΓ. επισης περιττο να πω οτι την λατρεψαν ολοι και μου ελεγαν ποσο ησυχη και συνεργασιμη ηταν :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα ειδες τι κοριτσι εχεις;:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα ειδες τι κοριτσι εχεις;:clapup::clapup::clapup:
Χαχαχα ειδα ειδα.
Να πω επισης οτι ηταν ολοι τους ευγενικοτατοι ηρθαν μετα μου και μου ανελυσαν τα παντα, πραγματικα δεν εχω λογια, σε κανονικο νοσοκομειο 'ανθρωπινο' (και καλα) μου εχουν δωσει πολυ λιγοτερη σημασια ;)

:inlove:

παιδια καλησπερα! υπαρχει καποιο καλο σαμπουαν στην Ελλαδα για περσιας? Διοτι εως τωρα χρησιμοποιω καποιο απο γερμανια. Ξερετε αν μπορω να βρω καποιο εδω? Ευχαριστω πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδες ο μκρος μας ειναι τριων μηνων και 16 ημερων,μπορουμε να του κανουμε το πρωτο του ντουζακι ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδες ο μκρος μας ειναι τριων μηνων και 16 ημερων,μπορουμε να του κανουμε το πρωτο του ντουζακι ;
εξαρτάται πόσο καιρό τον έχετε..έχει εξοικειωθεί??
εαν ναι μπορείτε να τον λούσετε !
απλα να ξερετε οτι μετα κάνουμε και πιστολάκι για να μην αρπάξει κανένα κρύωμα!
καλή επιτυχία!

Φοράνε λουράκι οι γάτες Περσίας;

Καλησπέρα
Ήθελα να ρωτήσω αν φοραμε λουρακι σε γατούλα περσιας. ...εχω ακουσει οτι δημιουργεί κόμπους. ..πείτε μου σας παρακαλώ αν ισχύει. ....
Δεν θέλω να φο φοράει για ομορφιά αλλά για ασφάλεια. ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα...Κανεις εδω ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα...Κανεις εδω ?
Καλησπέρα. :)
Χαιρόμαστε που βλέπουμε παλιά μας μέλη να μπαίνουν και πάλι στο φόρουμ και ελπίζουμε να βρεις τα νέα μας θέματα, αρκετά ενδιαφέροντα. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θελω να βρω καινουριο μωρακι και σκεφτηκα πρωτα το mycat.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back