VAGLEBE
Νεοφερμένο μέλος
Ο VAGLEBE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 77 ετών και μας γράφει από Βαθύ (Σάμος). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
27-11-06
15:32
Αγόρασα έναν περσικό γάτο τεσσάρων μηνών και παρουσιάζει διάροια , η πωλήτρια διατείνεται ότι όλα τα περσικά έχουν ευαισθησία στο έντερο και παρουσιάζουν μικροπροβλήματα. Του δίνω Flagyl και βιταμίνες για την χλωρίδα του εντέρου και προσπαθώ να τον ταίζω ξηρά τροφή i/d, είμαι στην Σάμο και κτηνίατρος με γνώσεις στις γάτες δεν υπάρχει τώρα. Παρακαλώ να με ενημερώσετε εάν ισχύει αυτό με τα περσικά ή είναι άσχετο.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
28-11-06
03:29
Εχω τρεις και δεν διαπιστωσα κατι τετοιο ποτε μαλλον το αντιθετο αλλα αν ειναι αγορασμενος απο πετ σοπ τα παραμελουν εκει καλο ειναι να τον δει γιατρος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα.
28-11-06
08:05
το flagyl ειναι αντιβιωση για ποιο λογο την δινουν? Ισως απο την αντιβιωση να κανει διαροια .Το καλυτερο ειναι να πας σε κτηνιατρο και να σε συμβουλευση αυτος απο δω και περα και οχι το μαγαζι απο οπου την πηρες Δυστυχως πιστευω οτι οι πολητες ειναι ασχετοι. Καποιο τηλεφωνο δεν μπορεις να παρης σε ενα κτηνιατρο εστω και ας μην ειναι στη Σαμο? Παντως το οτι της δινουν αντιβιωση σημαινει οτι κατι υπηρχε η το καναν προληπτικα για να μην κοληση κατι απο τα αλλα ζωα που υπηρχαν στον χωρο. Τα περσικα δεν εχουν κατι ιδιαιτερο με τα εντερα .Η ευαισθησια τους βρισκεται στα ματια που πολλες φορες τρεχουν και αυτο οφειλετε σε ανατομικους λογους .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum