Περσική γάτα

Αυτα που ξεχασα εγω να γραψω,δηλ.καθαρισμος ματιων και παστα για τις τριχομπαλες ,τα συμπληρωσε η Αλεξια.
Η Μπριζιτ ειναι ανεξαρτητη,σνομπαρια,δεν θελει πολλα-πολλα χαδια...οταν ομως εχει ορεξη για χαδια ,μου γινεται τσιμπουρι και το χαιρομαι τρελλα.
Πιστευω,οτι δεν υπαρχει γατα που να μην ειναι αξιαγαπητη,οτι χαρακτηρα κι αν εχει .:)

:laugh: :laugh: Το φαντάζομαι!!!

Σίγουρα είναι όλες αξιαγάπητες! Ο λόγος που ψάχνω για χαδιαρόγατα είναι γιατί μου λείπει πολύ η τρυφερότητα του γατούλη που είχα. Όλο ερχόταν και ξάπλωνε δίπλα μου και γουργούριζε και όταν τον χάιδευα πολλές φορές με ζύμωνε με τις πατούσες του. Τόσο μου έχει λείψει.. πάντα αφήνει ένα κενό ένα αγαπημένο κατοικίδιο.. Καταλαβαίνω βέβαια ότι το κάθε ζωο είναι μοναδικο.. :worry: θέλω όμως να ελπίζω ότι και ο καινούριος μου γατούλης θα με αγαπήσει όσο θα τον αγαπήσω κι εγώ.:hug:

61049987.jpg

96270270.jpg

Τελικά πάντως λέτε ότι και οι Περσικές δεν είναι όπως τις παρουσιάζουν όλοι οι εκτροφείς και τα sites? Ήρεμες, ήσυχες και χαδιάρες? Γενικά λένε ότι τα μακρύτριχα γατιά είναι πιο ήρεμα από τα κοντότριχα.. :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ομορφος γατος..οποιο γατακι και να παρεις ειμαι σιγουρη πως θα σε αγαπησει...θα μιλησω για τις δικες μου..ειναι πολυ ησυχες, δεν κανουν ζημιες, κοιμουνται πολυ...θα ερθουν οταν θελουν...για φαγητο...για χτενισμα αντε και για παιχνιδι...αλλα δεν ειναι οι γατες της αγκαλιας..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ!
Θα το έχω υπόψην μου! ;)

τα μωρά μου!!!!!<3<3<3<3

DSC01200.jpg

i love persian cats:D:D:D:D:D:D:redface::redface::redface::redface::redface::):):);););):P:P:P:clapup::clapup::clapup::whistle::whistle::whistle:

ευχαριστωωωωωω :D

Πραγματικά είναι πανέμορφα!!!!! Έτσι όπως τα βλέπω να κάθονται δίπλα δίπλα μου έρχεται να απλώσω το χέρι στη φωτογραφία και να αρχίσω να τα χαιδεύω!!!!!!!
Μου φωνάζουν χάιδεψε μας!!! :redface: :redface: :P :clapup::clapup::clapup: :D :D ;)

Το είδε κανείς αυτό? : https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=KrR-ive-vDk

Ένα μωρό ακριβώς σαν τα περσικά της Τια, που παλεύει με τη νύστα του! :hehe: :hehe:
Κατιουλίνι εσύ που λατρεύεις τις περσικές δέσ'το οπωσδήποτε! ;)

χαχαχαχαχαχαχα..ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!πωπω...λυσσα με επιασε για να το φιλησω!!:hehe::hehe::hehe:

persiancatsphotos252215.jpg

wallcoocompersiancatpic.jpg

wallcoocompersiancatpicw.jpg

persiankittenmeantuxnc.jpg

μου απευθηνατε τον λογο ; δεν εχω αναφερει εως τωρα κατι τετοιο γιατι εχω αδυναμια στις τσιντσιλα

ηθελα να ρωτησω π θα μπορουσα να αποκτησω μια περσικη γατα? Σιγουρα οχι απο πετ σοπ..υπαρχουν σοβαρα εκτροφεια; πως θα μπορουσα να τα βρω;

Ασπουμε αμα θες να παρεις σκυλο περνεις στον ΚΟΕ ομως για γατα;

Καλησπερα.Δες στο σαιτ του ΕΟΓ εδω.:)

P9BCD00Z.jpg

542035_331707286888735_1054401068_n.jpg

chinchillacatbreed022.jpg

persian1645mk062211.jpg

γεια σας!! έχω και εγώ έναν υπέροχο γατούλη Περσίας, μαύρος με πορτοκαλί έντονα μάτια.
Έχω όμως μια απορία, τα μάτια του συνέχεια μαζεύουν τσίμπλες! Ενώ του είχα κάνει θεραπεία με κολλύριο και φυσιολογικό ορό,
συνεχίζει να υπάρχει αυτο το πρόβλημα.
Συμβουλεύτηκα την κτηνίατρο και μου είπε ότι λόγω των μεγάλων ματιών του συμβαίνει αυτό και μου πρότεινε την θεραπεία με κολλύριο όπως είπα παραπάνω.
Συμβαίνει και στις δικές σας γατούλες αυτό?
Αν ναι, μπορείτε να μου προτείνετε μια λύση για να σταματήσει το βάσανο του μωρού μου?

281908_137853316296681_6872828_n.jpg

αύτος είναι το μωρό μου!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλημερα.
Το δακρυσμα στα περσικα δεν οφειλεται μονο στη μεγαλη επιφανεια των ματιων των περσικων,αλλα και στο πολυ στενο τους κρανιο.Δυστυχως δεν υπαρχει κατι που μπορειτε να κανετε,ειναι θεμα κατασκευης...

το μικρό μας αγορι ο Λιού,( blue&white harlequin)!!
1 μηνων
33-2.jpg

2 μηνών
liu.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back