μαριτινα
Δραστήριο μέλος
τοση ταλαιπωρια και ειναι και μεγαλη η γατουλα
εχει συνελθει καθολου τωρα?πηρες τηλεφωνο τον γιατρο? αν και το πιθανοτερο ειναι να λιποθυμησε γιατι ειναι ακομα ζαλισμενη απο την ναρκωση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
κριμα μωρε γιατι τα κουρευουν..πολυ λαθος...τοση ταλαιπωρια και ειναι και μεγαλη η γατουλα
εχει συνελθει καθολου τωρα?πηρες τηλεφωνο τον γιατρο? αν και το πιθανοτερο ειναι να λιποθυμησε γιατι ειναι ακομα ζαλισμενη απο την ναρκωση.
Indiana και άλλες φίλες, για τί να κουρεύετε τις γάτες σας? Μην το κάνετε. Εγώ στις δικές μου υποσχέθηκα ότι ποτέ δεν θα τις κουρέψω.
Σας έχω ήδη πει για το furminator. Ένα μικρό εργαλείο που τις απαλλάσει ευκολότατα από τα κομπαλάκια.. Μια-δυο φορές το μήνα είναι αρκετό. Οι γατούλες σας μένουν καθαρές με λείο άκομπο τρίχωμα, ευτυχισμένες από το χάδι. Μάλιστα αυτό με το διπλό χτενάκι είνα πολύ αποτελεσματικό για γατούλες με πάρα πολλούς κόμπους. Χάρισα το εργαλείο στη ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης.
Παραγγείλτε το από το Amazon. Θα σωθείτε και σεις και οι γατούλες σας. Μην το αμελήσετε!
Καλή επιτυχία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Indiana και άλλες φίλες, για τί να κουρεύετε τις γάτες σας? Μην το κάνετε. Εγώ στις δικές μου υποσχέθηκα ότι ποτέ δεν θα τις κουρέψω.
Σας έχω ήδη πει για το furminator. Ένα μικρό εργαλείο που τις απαλλάσει ευκολότατα από τα κομπαλάκια.. Μια-δυο φορές το μήνα είναι αρκετό. Οι γατούλες σας μένουν καθαρές με λείο άκομπο τρίχωμα, ευτυχισμένες από το χάδι. Μάλιστα αυτό με το διπλό χτενάκι είνα πολύ αποτελεσματικό για γατούλες με πάρα πολλούς κόμπους. Χάρισα το εργαλείο στη ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης.
Παραγγείλτε το από το Amazon. Θα σωθείτε και σεις και οι γατούλες σας. Μην το αμελήσετε!
Καλή επιτυχία!
Όποιος θέλει ας με πάρει στο σκυπε να δείξω για τι μιλάω. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει προσωπικό μύνημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή επιτυχία!
Παιδιά, πράγματι οι τσιντσιλά είναι οι πιο θαυμάσιες! Ο δε Χουχουδίτος μου, ο Αρχοντας του σπιτιού μου, ο πιο καταπληκτικός γάτος που μπορεί να φανταστεί μυαλό ανθρώπου. Ωστόσο δείτε όσα έγραψα παραπάνω για το furminator. Όσες έχετε περσικές ιδιαίτερα, τσιντσιλά ή άλλες μακρύτριχες. Σας το λέω γιατί πράγματι υπάρχει τρόπος να μην υποφέρουν από κουρέματα. Ο Ήλιο μου που είναι Πέρσης είναι από λυτα απαλαγμένος από κόμπους. Ακούστε με και δε θα χάσετε!
Νάστε καλά!
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
Τσιντσιλλα και παλι τσιντσιλλα παιδι μου αυτη ειναι η ομορφη περσικια γατα αυτες τις καθαροαιμες ποτε δεν τις ειχα σε καλο ματι με τη γατσουλα σαν χτυπημενη απο τηγανι.. ενω οι τσιντσιλλα περσικες ονειρο θαυμα και χαρη. Καμμια σχεση....![]()
ααα γιασμιν δες και την σοραγια μου, μπορει να ειναι ιμαλαιων και οχι τσιντσιλλα αλλα σα τηγανι δεν ειναι χτυπημενη
...δεν ειναι απαραιτητα ολες οι υπολοιπες περσικες τοσο extreme face αλλα ουτε και doll ,εμενα προσωπικα μου αρεσει ακριβως το ενδιαμεσο
moukelis
Επιφανές μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
ααα γιασμιν δες και την σοραγια μου, μπορει να ειναι ιμαλαιων και οχι τσιντσιλλα αλλα σα τηγανι δεν ειναι χτυπημενη...δεν ειναι απαραιτητα ολες οι υπολοιπες περσικες τοσο extreme face αλλα ουτε και doll ,εμενα προσωπικα μου αρεσει ακριβως το ενδιαμεσο
![]()
Που είναι η Σοράγια σου? Δεν τη βλέπω!
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
----> https://www.mypetz.gr/album.php?albumid=719Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
αλλα ουτε και οι υπερβολικα ανυπαρκτες!!
moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στην αλλαγή περιβάλλοντος?
επίσης μήπως ξέρει κάποιος ποτε αλλάζουν τρίχωμα?
moukelis
Επιφανές μέλος
Η καθε γατα αλλαζει σε διαφορετικη στιγμη το τριχωμα της.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool