Περσική γάτα

Υπεροχος και εχει φοβερη ουρα, να τον χαιρεσαι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστώ πολύ!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια αποτι καταλαβα......το κουρεμα πισω στον ποπο τους ειναι μονοδρομος????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ προσωπικά δεν έχω κουρεψει κανένα από τα ζουζουνια μου και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα..!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδες σχετικα με την τροφη orijen-acana,διαβαζα πως δεν κανει να δινουμε λογο υψηλης πρωτεινης κτλπ κτλπ.εκατσα και ασχοληθικα λιγο και σε ξενα φορουμς καθως επισης και ρωτησα και την ιδια την εταιρεια πια η αποψη τους.στα ξενα φορουμ πολλοι κατοχοι περσικων γατιων δινουν αυτες τις τροφες λεγοντας πως εφοσον δεν υπαρχει προβλημα στα νεφρα τοτε για ποιον λογο να μην ταισουν τροφη με υψηλη πρωτεινη κτλπ.οσπου καποιος απαντησε 'ξερα' και απλα χωρις να αιτιολογηση την απαντηση του.ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ=ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ.ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω γιατι θελω να ταιζω αυτην την μαρκα μιας και αποτι ειδα με τα ματια μου η τροφη αυτη ειναι αψογη.αν μπορειτε να μου δωσετε και την δικια σας αποψη θα με ενδιεφερε(ειμαι ενα κλικ να παρω orijen!!!!!!!!!!)

Άκη, αν και δεν έχω εμπειρία με περσικές γάτες, έχω ακούσει κι εγώ ότι καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι τροφές που περιέχουν μεγάλο ποσοστό πρωτεΐνης.
Κι αυτό διότι οι περσικές έχουν κάπως πιο ευπαθές νεφρικό σύστημα οπότε η μεγάλη συγκέντρωση πρωτεΐνης στην τροφή τους μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα.
Εάν θες, ρώτα και κάποιον κτηνίατρο σχετικά με αυτό το ζήτημα ώστε να σου πει τη γνώμη του. :)

Καλημέρα σας, επειδή έλειπα πολύ καιρό ,δεν θυμάμαι τίποτα:confused:, να με βοηθήσει κάποιος πως ανεβάζουμε φωτογραφίες εδώ ¨?Θέλω να ανεβάσω τα κουκλιά μου και δεν το καταφέρνω:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα.:) Για ανέβασμα φωτογραφιών μπορείς να δεις οδηγίες εδώ
Θα σου συνιστούσα για καλύτερα, τον δεύτερο τρόπο (μέσω Gallery).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα.:) Για ανέβασμα φωτογραφιών μπορείς να δεις οδηγίες εδώ
Θα σου συνιστούσα για καλύτερα, τον δεύτερο τρόπο (μέσω Gallery).
ευχαριστω πολυ:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back