LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν υπαρχει καποιος πολυ φιλοζωος με αυλη που μπορει να τα βαλει...το ενα ειναι γυρω στα 17..κι ομως η κανελα ειναι τοσο,με ογκο και προβλημα στην οραση και θα υποστει εφιαλτικο τελος αν βρεθει εξω μονη της και ο Κρις ειναι περιπου 6-7,,,αν ξερετε καποιον απο ΘΕΣ,ΝΙΚΗ με αυλη να τα παρει θα ηταν οτι καλυτερο..βγαινουν βολτα μονα τους κ ξαναγυρνανε,,τοσο καλα ειναι,,ειναι κριμα ρε παιδια,,μπορει να κανει κανεις κατι??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

μιλα με την yasmin,οσο πιο γρηγορα,σε καποιο post ειχε βαλει και το τηλεφωνο,αν μπορεις να το βρεις...
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν πιανει η αγριαδα πιστεψε με..η γυναικα ειναι μπλεγμενη με τη νυχτα...ξες τι παιζει,,και δευτερον οταν αγριεψε η μανα μου τα γυρισε κ ειπε,θα τα χαρισουμε τελικα,,,πραγμα 100%ανεφικτο..αφου σου λεω ουτε φαι δεν τα αγοραζαν,,γιαυτο λεω μηπως κ βρεθει κατι αλλο,πριν τα εξαφανισουνσε αυτην πρεπει να γινει καταγγελια οπωσδηποτε!μιλα με την yasmin,οσο πιο γρηγορα,σε καποιο post ειχε βαλει και το τηλεφωνο,αν μπορεις να το βρεις...
![]()
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Aγγελικη ,πραγματικα το σκεφτηκαμε..το θεμα ειναι οτι τις ωρες τις δουλειας ποιος θα τον βγαζει εξω και κατα ποσο αυτο το κακομοιρο θα αντεχει και δεν θα κανει την αναγκη του μεσα,,ειναι γρια,με ογκο που κρεμεται,μικροσωμη και με λιγοστη οραση σκυλιτσα,,,,γιαυτο μιλησα για αυλη κ σπιτακι...Απο οτι ξερετε εχω και 3 παιδια στο σπιτι [εκτος των 2 γατιων που η μια περναει και τη φαση του οιστρου κ ουτε το γατο δεν θελει ακομη],ενα εκ των οποιων εχει[αποδεδειγμενα]αλλεργια σε μια ουσια που βρισκεται στα ουρα του σκυλου ,επερνε κορτιζονες μικρος γιαυτο κ ηταν ο λογος που ειχα δωσει τοτε μετα απο πολυ αλλα ματαιο αγωνα το κανισακι που κατουρουσε μεσα σε αλλη οικογενεια...Το σκυλι δε που θελει ο αντρας μου κ διαφωνω εγω θα ηταν κατι σε μεγεθος toy-μονο κ μονο για να το περνουμε μαζι στη δουλεια..κατι που δε γινεται σιγουρα με ενα γερικο κ με ογκο σκυλι καθημερινατωρα θυμηθηκα!ο αντρας σου δεν ηθελε σκυλο?γιατι δεν περνετε αυτα,ουτως ή αλλιως το 17 χρονο δεν εχει δυστυχως πολυ ζωη μπροστα του και αφου ειναι μικροσωμα θα ειναι μια χαρα σε εσας απο οτι στο δρομο ή πεθαμενα!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω μωρε,,αν τη δουν τα παιδια σιγουρα οταν λειπω και ειναι με τον παππου η τη γιαγια θα τη βαζουν μεσα,,δεν ξερω φοβαμαι,τρεμω μη ξαναπιασει η αλλεργια του γιου μου αν κατουραει μεσααν οταν λειπετε την εχετε στο μπαλκονι?ενταξει ξερω οτι ειναι δυσκολο,απλα ιδεα λεω.
περιμενω αυριο μια απαντηση απο μια κοπελα που θα κοιταξει εδω Θεσ,νικη σε ενα καταφυγιο,που γνωριζει μηπως κ μπορεσουν να τα παρουν,,,μακαρι,,να εχει ενα ηρεμο τελος τουλαχιστον το μεγαλο..θα δω,,ειπα παντως της μητερας μου να την παρει με το καλο μη τα εξαφανισει αμεσως κ να της πει να τα κρατησει λιγες μερες ακομη κι οτι θα δουμε εμεις που θα πανε
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω,,κι εγω εχω βαλει κι αλλου το ποστ,,μακαρι η κοπελα που μιλησα το απογευμα --αυριο να μου δωσει μια θετικη απαντηση..Φτου να παρει κα με πηρε η εβελυνα σημερα για δυο κουταβια κι εγω θα ελεγα μηπως ηξερε ο ανδρας σου κανενα κτημα να τα δωσουμε....δυστυχως για τα σκυλια δεν εχουμε χωρο πια ειχαμε ενα καταφυγιο αλλα επειδη βρεθηκε με αντι 90 σκυλια 450 το κλεισαμε και τωρα λειτουργουμε με σπιτισ εθελοντων...εχουμε μια πανσιον ζωων που αν ειναι να μεινουν για λιγο μας κανει φιλικη τιμη η μονη λυση ειναι το καταφυγιο του δημου με το 195 ζητωντας την κα Χατζημανωλη η καποιο αλλο σωματειο εκτος απο την στεγη ζωων βορειου ελλαδος που ειναι κολαστηριο. Εαν μαθω κατι νεοτερο αυριο θα σας πω
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω μωρε,,αν τη δουν τα παιδια σιγουρα οταν λειπω και ειναι με τον παππου η τη γιαγια θα τη βαζουν μεσα,,δεν ξερω φοβαμαι,τρεμω μη ξαναπιασει η αλλεργια του γιου μου αν κατουραει μεσαπεριμενω αυριο μια απαντηση απο μια κοπελα που θα κοιταξει εδω Θεσ,νικη σε ενα καταφυγιο,που γνωριζει μηπως κ μπορεσουν να τα παρουν,,,μακαρι,,να εχει ενα ηρεμο τελος τουλαχιστον το μεγαλο..θα δω,,ειπα παντως της μητερας μου να την παρει με το καλο μη τα εξαφανισει αμεσως κ να της πει να τα κρατησει λιγες μερες ακομη κι οτι θα δουμε εμεις που θα πανε
![]()
γιατι ομως να κατουραει μεσα?αφου εχει συνηθισει εκτος σπιτιου,ειναι πολυ δυσκολο να τα κανει μεσα,ξερω σκυλο που κρατιεται 12ωρα.δεν πιστευω οτι ενηλικο σκυλι θα τα κανει μεσα,αν της δειξετε και που να τα κανει θα πηγαινει στην πορτα και θα περιμενει να της ανοιξετε.
ελπιζω να προλαβετε να κανετε οτι καλυτερο γι αυτα.

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα το παλεψουμε οσο μπορουμε,,γιαυτο ειπα να ζητησει και η μανα μου μια μικρη παραταση,,,μηπως κ βρεθει κατι καλο τις επομενες μερες,,θα σας ενημερωνωγιατι ομως να κατουραει μεσα?αφου εχει συνηθισει εκτος σπιτιου,ειναι πολυ δυσκολο να τα κανει μεσα,ξερω σκυλο που κρατιεται 12ωρα.δεν πιστευω οτι ενηλικο σκυλι θα τα κανει μεσα,αν της δειξετε και που να τα κανει θα πηγαινει στην πορτα και θα περιμενει να της ανοιξετε.
ελπιζω να προλαβετε να κανετε οτι καλυτερο γι αυτα.![]()
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τιποτα ακομη,,το μονο καλο ειναι οτι ζητησε η μανα μου την παραταση που ελεγα χθες και τα καταφερε,,,για λιγες μερες ακομηκανενα νεο?
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κι αυτη πως αντεχει να καταδιακασει σε θανατο τα σκυλακια του πατερα της;;; Ευχομαι να γινει κατι......

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασε ασε..πολυ δυσκολη κατασταση,,κι ακομα πιο δυσκολο να δωθει καπου το μεγαλοΚριμα τα καημενα!!! 17ετων σκυλι, τι να κανει και που να παει;;; Αισχος!!!
Κι αυτη πως αντεχει να καταδιακασει σε θανατο τα σκυλακια του πατερα της;;; Ευχομαι να γινει κατι......![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool