Πετάνε στο δρόμο 2 σκυλιά

LIFE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
Οσοι ειχαν διαβασει το πως βρηκα το γατο μου και που θα θυμαται την πολυκατοικια που ελεγα που ειχε μια αυλη με γατες κτλ και ηταν ενος παππου που πεθανε,,,αυτος ο παππους ειχε και 2 σκυλια..η κορη του παππου που νοικιασε το σπιτι του πριν λιγες μερες[αυτη μενει στον επανω οροφο]θα τα πεταξει σε κανα χωραφι ειπε:mad::mad:Αν υπαρχει καποιος πολυ φιλοζωος με αυλη που μπορει να τα βαλει...το ενα ειναι γυρω στα 17..κι ομως η κανελα ειναι τοσο,με ογκο και προβλημα στην οραση και θα υποστει εφιαλτικο τελος αν βρεθει εξω μονη της και ο Κρις ειναι περιπου 6-7,,,αν ξερετε καποιον απο ΘΕΣ,ΝΙΚΗ με αυλη να τα παρει θα ηταν οτι καλυτερο..βγαινουν βολτα μονα τους κ ξαναγυρνανε,,τοσο καλα ειναι,,ειναι κριμα ρε παιδια,,μπορει να κανει κανεις κατι??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω, μπορεί να κάνει κανείς τίποτα;;;;;;;;; YASMIN?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα της στειλω μηνυμα σημερα,,το εβαλα και στο pets...και να φανταστειτε μεχρι και τις τροφες τους οι γονεις μου τις αγοραζουν και τις δινουν,,η κορη και η εγγονη 20-22 τιποτα:mad:

TΤι κρίμα...ίσως πια να θέλουν να εκμετάλλευτούν το σπίτι και τα σκυλιά τους ΄χαλάνε τη μόστρα...τι άνθρωποι υπάρχουν....δεν σταματάμε να με εκπλήσουμε σαν είδος....δυσάρεστα..

παιδια αν βρεθει καποιος με χωρο,αν και ειναι ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ημιαιμα,θα τον βοηθησω κι εγω για τις πρωτες αγορες[σπιτακι κτλ]

σε αυτην πρεπει να γινει καταγγελια οπωσδηποτε!:mad::mad::mad:μιλα με την yasmin,οσο πιο γρηγορα,σε καποιο post ειχε βαλει και το τηλεφωνο,αν μπορεις να το βρεις...:/:

σε αυτην πρεπει να γινει καταγγελια οπωσδηποτε!:mad::mad::mad:μιλα με την yasmin,οσο πιο γρηγορα,σε καποιο post ειχε βαλει και το τηλεφωνο,αν μπορεις να το βρεις...:/:
δεν πιανει η αγριαδα πιστεψε με..η γυναικα ειναι μπλεγμενη με τη νυχτα...ξες τι παιζει,,και δευτερον οταν αγριεψε η μανα μου τα γυρισε κ ειπε,θα τα χαρισουμε τελικα,,,πραγμα 100%ανεφικτο..αφου σου λεω ουτε φαι δεν τα αγοραζαν,,γιαυτο λεω μηπως κ βρεθει κατι αλλο,πριν τα εξαφανισουν

τωρα θυμηθηκα!ο αντρας σου δεν ηθελε σκυλο?γιατι δεν περνετε αυτα,ουτως ή αλλιως το 17 χρονο δεν εχει δυστυχως πολυ ζωη μπροστα του και αφου ειναι μικροσωμα θα ειναι μια χαρα σε εσας απο οτι στο δρομο ή πεθαμενα!

τωρα θυμηθηκα!ο αντρας σου δεν ηθελε σκυλο?γιατι δεν περνετε αυτα,ουτως ή αλλιως το 17 χρονο δεν εχει δυστυχως πολυ ζωη μπροστα του και αφου ειναι μικροσωμα θα ειναι μια χαρα σε εσας απο οτι στο δρομο ή πεθαμενα!
Aγγελικη ,πραγματικα το σκεφτηκαμε..το θεμα ειναι οτι τις ωρες τις δουλειας ποιος θα τον βγαζει εξω και κατα ποσο αυτο το κακομοιρο θα αντεχει και δεν θα κανει την αναγκη του μεσα,,ειναι γρια,με ογκο που κρεμεται,μικροσωμη και με λιγοστη οραση σκυλιτσα,,,,γιαυτο μιλησα για αυλη κ σπιτακι...Απο οτι ξερετε εχω και 3 παιδια στο σπιτι [εκτος των 2 γατιων που η μια περναει και τη φαση του οιστρου κ ουτε το γατο δεν θελει ακομη],ενα εκ των οποιων εχει[αποδεδειγμενα]αλλεργια σε μια ουσια που βρισκεται στα ουρα του σκυλου ,επερνε κορτιζονες μικρος γιαυτο κ ηταν ο λογος που ειχα δωσει τοτε μετα απο πολυ αλλα ματαιο αγωνα το κανισακι που κατουρουσε μεσα σε αλλη οικογενεια...Το σκυλι δε που θελει ο αντρας μου κ διαφωνω εγω θα ηταν κατι σε μεγεθος toy-μονο κ μονο για να το περνουμε μαζι στη δουλεια..κατι που δε γινεται σιγουρα με ενα γερικο κ με ογκο σκυλι καθημερινα:/:

αν οταν λειπετε την εχετε στο μπαλκονι?ενταξει ξερω οτι ειναι δυσκολο,απλα ιδεα λεω.

αν οταν λειπετε την εχετε στο μπαλκονι?ενταξει ξερω οτι ειναι δυσκολο,απλα ιδεα λεω.
Δεν ξερω μωρε,,αν τη δουν τα παιδια σιγουρα οταν λειπω και ειναι με τον παππου η τη γιαγια θα τη βαζουν μεσα,,δεν ξερω φοβαμαι,τρεμω μη ξαναπιασει η αλλεργια του γιου μου αν κατουραει μεσα:/:περιμενω αυριο μια απαντηση απο μια κοπελα που θα κοιταξει εδω Θεσ,νικη σε ενα καταφυγιο,που γνωριζει μηπως κ μπορεσουν να τα παρουν,,,μακαρι,,να εχει ενα ηρεμο τελος τουλαχιστον το μεγαλο..θα δω,,ειπα παντως της μητερας μου να την παρει με το καλο μη τα εξαφανισει αμεσως κ να της πει να τα κρατησει λιγες μερες ακομη κι οτι θα δουμε εμεις που θα πανε:/:

Φτου να παρει κα με πηρε η εβελυνα σημερα για δυο κουταβια κι εγω θα ελεγα μηπως ηξερε ο ανδρας σου κανενα κτημα να τα δωσουμε....δυστυχως για τα σκυλια δεν εχουμε χωρο πια ειχαμε ενα καταφυγιο αλλα επειδη βρεθηκε με αντι 90 σκυλια 450 το κλεισαμε και τωρα λειτουργουμε με σπιτισ εθελοντων...εχουμε μια πανσιον ζωων που αν ειναι να μεινουν για λιγο μας κανει φιλικη τιμη η μονη λυση ειναι το καταφυγιο του δημου με το 195 ζητωντας την κα Χατζημανωλη η καποιο αλλο σωματειο εκτος απο την στεγη ζωων βορειου ελλαδος που ειναι κολαστηριο. Εαν μαθω κατι νεοτερο αυριο θα σας πω

Φτου να παρει κα με πηρε η εβελυνα σημερα για δυο κουταβια κι εγω θα ελεγα μηπως ηξερε ο ανδρας σου κανενα κτημα να τα δωσουμε....δυστυχως για τα σκυλια δεν εχουμε χωρο πια ειχαμε ενα καταφυγιο αλλα επειδη βρεθηκε με αντι 90 σκυλια 450 το κλεισαμε και τωρα λειτουργουμε με σπιτισ εθελοντων...εχουμε μια πανσιον ζωων που αν ειναι να μεινουν για λιγο μας κανει φιλικη τιμη η μονη λυση ειναι το καταφυγιο του δημου με το 195 ζητωντας την κα Χατζημανωλη η καποιο αλλο σωματειο εκτος απο την στεγη ζωων βορειου ελλαδος που ειναι κολαστηριο. Εαν μαθω κατι νεοτερο αυριο θα σας πω
Ευχαριστω,,κι εγω εχω βαλει κι αλλου το ποστ,,μακαρι η κοπελα που μιλησα το απογευμα --αυριο να μου δωσει μια θετικη απαντηση..

Δεν ξερω μωρε,,αν τη δουν τα παιδια σιγουρα οταν λειπω και ειναι με τον παππου η τη γιαγια θα τη βαζουν μεσα,,δεν ξερω φοβαμαι,τρεμω μη ξαναπιασει η αλλεργια του γιου μου αν κατουραει μεσα:/:περιμενω αυριο μια απαντηση απο μια κοπελα που θα κοιταξει εδω Θεσ,νικη σε ενα καταφυγιο,που γνωριζει μηπως κ μπορεσουν να τα παρουν,,,μακαρι,,να εχει ενα ηρεμο τελος τουλαχιστον το μεγαλο..θα δω,,ειπα παντως της μητερας μου να την παρει με το καλο μη τα εξαφανισει αμεσως κ να της πει να τα κρατησει λιγες μερες ακομη κι οτι θα δουμε εμεις που θα πανε:/:

γιατι ομως να κατουραει μεσα?αφου εχει συνηθισει εκτος σπιτιου,ειναι πολυ δυσκολο να τα κανει μεσα,ξερω σκυλο που κρατιεται 12ωρα.δεν πιστευω οτι ενηλικο σκυλι θα τα κανει μεσα,αν της δειξετε και που να τα κανει θα πηγαινει στην πορτα και θα περιμενει να της ανοιξετε.
ελπιζω να προλαβετε να κανετε οτι καλυτερο γι αυτα.:/:

γιατι ομως να κατουραει μεσα?αφου εχει συνηθισει εκτος σπιτιου,ειναι πολυ δυσκολο να τα κανει μεσα,ξερω σκυλο που κρατιεται 12ωρα.δεν πιστευω οτι ενηλικο σκυλι θα τα κανει μεσα,αν της δειξετε και που να τα κανει θα πηγαινει στην πορτα και θα περιμενει να της ανοιξετε.
ελπιζω να προλαβετε να κανετε οτι καλυτερο γι αυτα.:/:
Θα το παλεψουμε οσο μπορουμε,,γιαυτο ειπα να ζητησει και η μανα μου μια μικρη παραταση,,,μηπως κ βρεθει κατι καλο τις επομενες μερες,,θα σας ενημερωνω

κανενα νεο?

κανενα νεο?
τιποτα ακομη,,το μονο καλο ειναι οτι ζητησε η μανα μου την παραταση που ελεγα χθες και τα καταφερε,,,για λιγες μερες ακομη

Κριμα τα καημενα!!! 17ετων σκυλι, τι να κανει και που να παει;;; Αισχος!!!
Κι αυτη πως αντεχει να καταδιακασει σε θανατο τα σκυλακια του πατερα της;;; Ευχομαι να γινει κατι...... :(:(

Κριμα τα καημενα!!! 17ετων σκυλι, τι να κανει και που να παει;;; Αισχος!!!
Κι αυτη πως αντεχει να καταδιακασει σε θανατο τα σκυλακια του πατερα της;;; Ευχομαι να γινει κατι...... :(:(
Ασε ασε..πολυ δυσκολη κατασταση,,κι ακομα πιο δυσκολο να δωθει καπου το μεγαλο:/:

Λυπαμαι,αλλα τα νεα που εχω δεν ειναι ευχαριστα..τα σκυλια βγηκαν απο το διαμερισμα που ζουσαν...με χιλια ζορια τα κραταν οι δικοι μου στην οικοδομη,σε κοινοχρηστο χωρο,,η μεγαλη δεν μπορει να περπατησει καλα καλα και λογω ηλικιας κ λογω ογκου..και δεν μπορει να φαει πολυ σκληρη τροφη,αλλα κονσερβα μονο...Την Κυριακη θα τα παρουν τα //αφεντικα..και θα τα πανε σε ενα κτηματακι που εχουν λιγο εξω απο την πολη...οι επισκεψεις τους θα ειναι 1 φορα την εβδομαδα τωρα το χειμωνα.Η κανελα εχει χασει τον κοσμο της τωρα λιγο πριν το τελος,,,κι αυτο για τα 170ευρω που νοικιαστηκε το διαμερισματακι...δεν εχω να πω κατι αλλο:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back