Πιάνουμε ψύλλους γρήγορα!

lactoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
Δεν ξερω τι κανω με το Σαββα! Επειδη βγαινει εξω του βαζουμε αμπουλα για τους ψυλλους αλλα το τελευταιο καιρο πιανει ψυλλους μια εβδομαδα μετα την αμπουλα!!! :hmm: Τι αλλο μπορω να κανω? Κανει να τον ψεκασουμε πριν τελειωσει ο μηνας? Η να βαλουμε αλλη αμπουλα? Πειτε μου!! :confused: Τι αλλη λυση ξερετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι αμπουλα του βαζεις?
Stronghold, frontline?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Stronhold μας δινει ο γιατρος!

Stronhold μας δινει ο γιατρος!

μηπως θα ηταν καλυτερα να του βαζεις μια φορα στις 15 μερες και οχι καθε μηνα?:hmm:
Αυτες οι αμπουλες(συμφωνα με τον αιλουρο)ειναι ιδανικες για το καλοκαιρι.

Α κανει? Ο γιατρος μας δινει αυτες :redface: Παλια του βαζαμε φροντλινε απο το φαρμακειο

Δεν ξερω αν κανει...:redface:
Αυριο που θα παω στον κυριο πανο για τα εμβολια του μικρου, θα τον ρωτησω καθε ποτε κανει να βαζουμε αμπουλα.;)

Αχ σε ευχαριστω!

εμένα η κα Μύλλη νομίζω μου είχε πεί για τώρα το καλοκαίρι κάθε 15 μέρες...:hmm:

Εμενα μου ειπε καθε μηνα, αλλα η σαρδελα βγαινει πολυ λιγο εξω.:hmm:

Ελένη, για τη stronghold στο είπε αυτό ή για τη frontline?
Εμένα μου είπε να της βάζω τη stronghold (45mg) κάθε τρίμηνο!! :blink: Μου το έχει γράψει και στο βιβλιάριό της, μάλιστα... Γιατί άραγε;; :hmm:

εμένα η κα Μύλλη νομίζω μου είχε πεί για τώρα το καλοκαίρι κάθε 15 μέρες...:hmm:

Δέν παίρνω και όρκο αλλά νομίζω έτσι μου είπε, εκτός αν θυμάμαι λάθος και να μου το είπε ο τύπος στο πετ σοπ... πάντως μου έκανε εντύπωση...

Για το stronghold μου ειπε.
Το χειμωνα της εβαζα καθε διμηνο frontline, και το καλοκαιρι καθε μηνα(παλι frontline), αλλα μου ειπε οτι ειδικα για το καλοκαιρι οι stronghold ειναι καλυτερες(καθε μηνα παντα).
Αυριο θα ξαναρωτησω...:hmm:

Ελένη, για τη stronghold στο είπε αυτό ή για τη frontline?
Εμένα μου είπε να της βάζω τη stronghold (45mg) κάθε τρίμηνο!! :blink: Μου το έχει γράψει και στο βιβλιάριό της, μάλιστα... Γιατί άραγε;; :hmm:

Ναι, αλλά η Αρήθα δεν βγαίνει έξω. Οπότε υποθέτω το απωθητικό μπαίνει προληπτικά. Όταν είχα πάει το Φένστερ για το πρώτο του εμβόλιο, του είχε βάλει αμπούλα (δεν ξέρω ποια), αλλά επειδή δεν έβγαινε έξω, δεν μου είπε τίποτα για ανανέωση.

Λοιπον, ο κυριος πανος μου ειπε τα εξης:
-αν η αμπουλα δεν παει ολη στο δερμα, αλλα στο τριχωμα, ειναι σαν να μην εβαλες καθολου, ή πολυ λιγο.Γι'αυτο θελει μεγαλη προσοχη, που παει το υγρο.
-παρολαυτα, αν την βαζεις καλα και πιανει ακομα ψυλλους, μπορεις να την βαζεις καθε 20 μερες.:)

να ρωτησω και εγώ κάτι παρόμοιο ζουζουνοειδές:confused:?με τα τσιμπούρια τι κανουμε??:greycat:και αν πάρω κάτι ειδικό για αυτά,θα φύγουν και αυτά που έχει ή δεν θα κολλάει άλλα?δεν έχω δει κανένα,μόνο ένα μικρό,γιατί έχει και πολύ τρίχωμα και δεν φαίνονται,αλλα το βλέπω που γλύφεται με επιμονή σε κάποια συγκεκριμένα σημεία,σαν να θέλει να τραβήξει κάτι,και μάλλον αυτό θα είναι:hmm:!δεν το έχουμε μέσα στο σπίτι βέβαια,ουτε εμβολιασμένο είναι,αλλα καμια φορά τρυπώνει απτην πόρτα και δεν θέλω να υπάρχει κίνδυνος!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να ρωτησω και εγώ κάτι παρόμοιο ζουζουνοειδές:confused:?με τα τσιμπούρια τι κανουμε??:greycat:και αν πάρω κάτι ειδικό για αυτά,θα φύγουν και αυτά που έχει ή δεν θα κολλάει άλλα?δεν έχω δει κανένα,μόνο ένα μικρό,γιατί έχει και πολύ τρίχωμα και δεν φαίνονται,αλλα το βλέπω που γλύφεται με επιμονή σε κάποια συγκεκριμένα σημεία,σαν να θέλει να τραβήξει κάτι,και μάλλον αυτό θα είναι:hmm:!δεν το έχουμε μέσα στο σπίτι βέβαια,ουτε εμβολιασμένο είναι,αλλα καμια φορά τρυπώνει απτην πόρτα και δεν θέλω να υπάρχει κίνδυνος!;)
Σίγουρα έχει τσιμπούρια; Γιατί νομίζω ότι οι γάτες δεν κολλάνε τσιμπούρια, μήπως είναι ικάρια ή κάτι τέτοιο; εμείς πάντως χρησιμοποιούμαι stronghold αλλά να ζητήσεις για μεγαλοσωμη γάτα γιατί πάει ανάλαγα με τα κιλά κ την ράτσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως δεν κολλάνε,εμάς τρία του έβγαλε του "ασθενή" μας όταν τον πήγα.Αλλά του έβαλε αμπούλα και μου είπε ότι θα φύγουν τα ήδη υπάρχοντα και θα αποτρέψει τα επόμενα.

να ρωτήσω κάτι εξίσου ζουζουνοειδές?
τι κάνουμε με τα τσιμπουρια?εχω βάσιμες υποψίες οτι η δικιά μου έχει...
και πάρω κάτι,θα φύγουν και αυτά που τυχόν έχει ή δεν θα ξανακολλάει απλα?

σορυ,τωρα είδα ότι μου απαντησατε,δεν εμφανιζόταν πριν το μηνυμα μου και το ξαναέστειλα!πρέπει δηλαδη να μου το γράψει κτηνίαρος?δεν μποορω να το πάρω απο pet shop?

Νομίζω ότι έχουν και τα πετ σοπς αμπούλες.Την έχεις πάει στον κτηνίατρο;Αν ναι,θα της εχει βαλει αυτος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back