Πιάνουμε ψύλλους γρήγορα!

Πως δεν κολλάνε,εμάς τρία του έβγαλε του "ασθενή" μας όταν τον πήγα.Αλλά του έβαλε αμπούλα και μου είπε ότι θα φύγουν τα ήδη υπάρχοντα και θα αποτρέψει τα επόμενα.
Τον καημένο τον τσάρο!!! περαστικά του, ίσως κόλλησε από το σκυλάκι σας γιατί νομίζω ότι δεν κολλάνε ευκολα οι γάτες, ή τουλάχιστων έτσι μου είχαν πει:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την έχω πάει,αλλα για τελείως διαφορετικό λόγο,γιατι έκανε αποβολη,και το μονο που της έκανε ηταν μια ένεση για να κάνει συσπάσεις η μήτρα και τελος πάντων τελείως άσχετο πράγμα...τέλος παντων,θα ρωτήσω σε pet shop γιατί ειναι κρίμα το καημένο να υποφέρει,ακόμα και αν δεν υάρχει κινδυνος για μας αφου δεν ειναι μέσα στο σπίτι!
ευχαριστω!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον καημένο τον τσάρο!!! περαστικά του, ίσως κόλλησε από το σκυλάκι σας γιατί νομίζω ότι δεν κολλάνε ευκολα οι γάτες, ή τουλάχιστων έτσι μου είχαν πει:(
Καλέ όχι ο Σείριος,ο μεγάλος γάτος που περιθάλπτουμε!Ο Ιβάν δεν έχει,του βάζουμε τακτικά αμπούλα,οπότε μάλλον τα είχε από το χωράφι ο γάτος...:(

Καλέ όχι ο Σείριος,ο μεγάλος γάτος που περιθάλπτουμε!Ο Ιβάν δεν έχει,του βάζουμε τακτικά αμπούλα,οπότε μάλλον τα είχε από το χωράφι ο γάτος...:(
Τον καημένο δεν του έφταναν όλα τα άλλα έχει κ αυτό... αλήθεια πως είναι; καλύτερα;

Είναι αρκετά καλύτερα,αλλά δεν παίρνει πάνω του...Τον έχουμε ακόμη εδώ,μήπως και παχύνει λιγάκι.Την άλλη βδομάδα μάλλον θα μετακομίσει πάλι εις τας εξοχάς,γιατί η συμβίωση με την Αμελί δεν πάει καλά.;)

ναι εχουν αμπουλες τα πετ σοπ.Εγω απο κει πηρα... αλλα η χαζη δεν ειμαι σιγουρη (γιατι παντα η γιατρος την εβαζε). Την βαζουμε ολοκληρη στο λαιμο της γατας απο την πλευρα της πλατης της....σωστα?προσχεουμε να ειναι στο δερμα και οχι στην τριχα.... κατι που μου διαφευγει???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back