Πιάστηκε, καταγγείλτε κι εσείς! Μην τα αφήνετε

• Thread starter Thread starter yasmin1gr
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες το μεσημερι ο σύλλογός μας ειδοποιήθηκε για δυο δηλητηριάσεις ιδιόκτητων σκύλων σε περιοχή της πόλης μας.
Αμέσως, μαζί με τον ιδιοκτήτη του ενός σκύλου καταθέσαμε μήνυση κατά συγκεκριμένου προσώπου στο Αστυνομικό Τμήμα, και επειδή υπήρχαν σοβαρές αποδείξεις για τον δράστη ζητήθηκε η σύλληψή του με την διαδικασία του αυτόφωρου.
Αργά το βράδυ ο δράστης συνελήφθη απο τα αστυνομικά όργανα και οδηγήθηκε στο τμήμα.
Το δηλητήριο είχε τοποθετηθεί μέσα σε ενα πιάτο,εξω απο το σπίτι του δράστη, και ήταν προσβάσιμο οχι μόνο σε ζώα αλλά και σε ενα μικρό παιδί, το οποίο ανήξερο θα μπορούσε να πιάσει και γιατί οχι να καταπιεί το δηλητήριο.
Οι εγκληματικές πράξεις κατά των ζώων ,αδέσποτων και δεσποζόμενων, είναι πια καθημερινό φαινόμενο στην πόλη μας ,αλλά και σε όλη την Ελλάδα.Κράτος και τοπικοί φορείς πρέπει να αφυπνιστούν ,πριν θρηνήσουμε και ανθρώπινα θύματα. Αυτή η παράνοια πρέπει επιτέλους να σταματήσει.
Πρόσφατα ο υπουργός κ. Χατζηγάκης και είναι προς τιμή του, ανήγγειλε τις προθέσεις του και δεσμεύτηκε δημόσια, οτι θα παρθούν αυστηρά μέτρα, ποινές και πρόστιμα για αυτούς που κακοποιούν ζώα, μετά την συνάντηση που είχε με εκπροσώπους ζωοφιλικών συλλόγων.
Καλούμε τους πολίτες,που αντιλαμβάνονται περιστατικά κακοποίησης η δηλητηρίασης ζώων, να μη διστάζουν να το καταγγέλουν στην αστυνομία η στους ζωοφιλικούς συλλόγους. Η αποσιώπηση δηλώνει συνενοχή.
Τα δυο δηλητηριασθέντα σκυλάκια ευτυχώς σώθηκαν διότι έγκαιρα τους έγιναν οι απαραίτητες κτηνιατρικές πράξεις.

Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων
Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πως θα ήταν κατπληκτικό να έτρωγε και ο κύριος απο μία μπουκίτσα να δούμε τότε πόσο αστείο και έξυπνο θα το έβρισκε....Συγχωρήστε με για την κακία μου αλλα εχω πικρή εμπειρία....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πως θα ήταν κατπληκτικό να έτρωγε και ο κύριος απο μία μπουκίτσα να δούμε τότε πόσο αστείο και έξυπνο θα το έβρισκε....Συγχωρήστε με για την κακία μου αλλα εχω πικρή εμπειρία....

αν αυτο που ειπες ειναι κακια τοτε εγω ειμαι ο πιο κακος ανθρωπος του κοσμου.οι ανθρωποι που κακοποιουν ζωα ειναι για κρεμασμα κ βασανισμο.δεν τους αξιζει καμια αλλη τιμωρια!!

Τον πιάσανε. Θα ήθελα να δώ τί θα του κάνουν.:hmm:

Το θέμα δεν είναι να τον πιάσουνε το θέμα είναι να τον τιμωρίσουνε και μάλιστα παραδειγματικά.

Πολλά χρονια πριν στου Ζωγράφου ζούσε ένας κύριος (δεν θυμάμαι το όνομά του) ο οποίος δηλητηρίαζε με φόλα τα αδέσποτα ζώα. Όμως πέθαιναν και πολλά κατοικίδια, όταν έβρισκαν κεφτεδάκια στο δρόμο τους. Πολλές φορές είχαμε διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση, αλλά δεν υπήρχε κινητοποίηση από τις αρχές. Μάλιστα αυτός δρούσε στον χώρο Πολυτεχνείου, οπότε απαγορευόταν η είσοδος στην αστυνομία. Η τιμωρία του δεν άργησε να έρθει. Το εγγόνι του 3-4- ετών, νομίζοντας πως τα κεφτεδάκια αυτά προορίζονταν για φαγητό, τα έφαγε. Σκληρή, αλλά κατα κάποιον τρόπο δίκαιη τιμωρία. Ο ίδιος νοσηλεύτηκε σε ψυχιαρική κλινική.

Το θέμα δεν είναι να τον πιάσουνε το θέμα είναι να τον τιμωρίσουνε και μάλιστα παραδειγματικά.

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά έτσι που είναι η κατάσταση, μας αρκεί που τον πιάσανε. Αν μαθευτεί στην περιοχή του ότι επενέβη η αστυνομία, οι επίδοξοι δηλητηριαστές θα το ξανασκεφτούν.;)

Το εγγόνι του 3-4- ετών, νομίζοντας πως τα κεφτεδάκια αυτά προορίζονταν για φαγητό, τα έφαγε.

Το πρόλαβαν;:(

Αν σας λεει κατι η προεδρος του συλλογου ειναι δικηγορος...Το θεμα δεν εινα λοιπον τι θα του κανουνε αλα να αρχισει να γινεται αυτο και σε αλλες περιοχες.

Εα οι απλοι πολιτες δεν καταγγελουν και δεν βαζουν δικηγορο η αστυνομια δεν θα αλλαξουν τα πραγματα το ιδιο ισχυει και για τα ανθρωπινα εγκληματα

Αν σας λεει κατι η προεδρος του συλλογου ειναι δικηγορος...Το θεμα δεν εινα λοιπον τι θα του κανουνε αλα να αρχισει να γινεται αυτο και σε αλλες περιοχες.

Εα οι απλοι πολιτες δεν καταγγελουν και δεν βαζουν δικηγορο η αστυνομια δεν θα αλλαξουν τα πραγματα το ιδιο ισχυει και για τα ανθρωπινα εγκληματα

Σ'ευχαριστούμε yasmin για την τόσο σημαντική ενημέρωση!
Δεν μπορεί να είναι άνθρωποι αυτοί, ίσως θα ταίριαζε καλύτερα-ψυχικά διαταρεγμένα ανθρωποειδή-:mad::mad:

Εχεις δίκιο ruko το ότι τον πιάσανε είναι μια αρχή.Μακάρι να υπάρξει και συνέχεια.

συγχαριτηρια στον συλογο σας που εδρασε αστραπιαια τοσο για να συληυθη ο παλιανθρωπος οσο και για να σωθουν τα σκυλακια. πολυ φοβαμε ομως οτι θα πληρωση χρηματικα και αυριο θα ειναι παλι ελευθερος να ξανακανει το ιδιο στα ζωακια ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΧΗ

Λοιπόν ένα πράγμα που θα έκανα αν ήξερα έναν τέτοιο τύπο θα ήταν να του φωτογραφίσω την μούρη και να την τοιχοκολήσω σε όποια κολόνα της περιοχής έβρισκα. Κι από κάτω γραμμένο το ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. Kι άντε να βρει ποιος το κάνει.:mad:

Λοιπόν ένα πράγμα που θα έκανα αν ήξερα έναν τέτοιο τύπο θα ήταν να του φωτογραφίσω την μούρη και να την τοιχοκολήσω σε όποια κολόνα της περιοχής έβρισκα. Κι από κάτω γραμμένο το ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. Kι άντε να βρει ποιος το κάνει.:mad:

Και εγώ μαζί σου Ράνια!:hmm:
Με κάτι τέτοια μπορεί να μαζευτούν, αυτοί οι τύποι.:hmm:

Παντως μια γνωστη μου κωλογρια-συγνωμη για το "γαλλικο" μου-που την πιασαν με αυτοφωρο να κανει το ιδιο απλα ενα ποσο πληρωσε κι αυτο ηταν,σιγα τ'αυγα!

Πρίν 2 χρόνια μου δηλητηρίασαν τον Τζούνιορ(ο ασπρόμαυρος γατούλης).Τον βρήκα νεκρό μέσα στον κήπο μου και έπαθα σόκ.Εκείνο το διάστημα είχαν βρεθεί νεκρές και άλλες 5-6 γάτες και προσπαθούσαμε να βρούμε ποιός κακούργος το κάνει.Χωρίς βέβαια αποδείξεις αλλά με σοβαρότατες ενδείξεις, καταλήξαμε σ' εναν αντικοινωνικό γείτονα.Πήγε λοιπόν ο γιός μου και του ξεκαθάρισε οτι αν ξαναβρεθεί νεκρή γάτα ,φίδι που τον έφαγε.2 χρόνια μετά ,δέν συνέβει τίποτα.Ισως αυτό τους χρειάζεται:hmm:.

Και 'γω ασπρομαυρο γατουλη εχασα απο δηλητηριο,ελα που ολοι μου οι γειτονες ηταν σκατοψυχοι κ δεν ηξερα ποιος απ'ολους το εκανε:mad:

ΦΟΛΕΣ

αγαπητοι μου φιλοι ας ξυπνησουμε και ας παρουμε εμεις την κατασταση στα χερια. Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΙΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΕ.οποιον εχετε υποψια οτι ρειχνη φολες τρυπιστε του τα λαστιχα του αυτοκινητου η οτι δηποτε αλλο νομιζετε γιατι αν πατε με τον νομο το πολλυ να πληρωση κανενα κατοσταρικο και η ζωη και η φολα συχεχηζετε

αγαπητοι μου φιλοι ας ξυπνησουμε και ας παρουμε εμεις την κατασταση στα χερια. Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΙΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΕ.οποιον εχετε υποψια οτι ρειχνη φολες τρυπιστε του τα λαστιχα του αυτοκινητου η οτι δηποτε αλλο νομιζετε γιατι αν πατε με τον νομο το πολλυ να πληρωση κανενα κατοσταρικο και η ζωη και η φολα συχεχηζετε

Συμφωνώ!!!:up::up: Πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τα δικαιώματα των ζώων, αν αυτοί οι δολοφόνοι έκαναν κάτι τέτοιο στα παιδιά μας δεν θα μας γύριζε το μάτι ανάποδα???
Αφού η αστυνομία δεν κάνει κ πολλά, μιας κ οι νόμοι στην κολοχώρα μας δεν τηρούνται, ας δράσουμε κ εμείς με πονηριά. Το χρωστάμε στα ζώα που χάνονται.
Αυτή η ιδέα με την φωτογραφία του και από κάτω δολοφόνος πολλή μου αρέσει.
Προτείνω σε όσους έχουν υποψίες για τέτοιους στη γειτονιά τους να τους φωτο με το κινητό (εύκολο στις μέρες μας) και μετά αφίσες κ κόλλημα τη νύχτα. Να μαζευόμαστε όλοι μαζί κ να το κάνουμε. Να τους ξεφτιλίζουμε. Και κάτω από την φωτό τους μια εικόνα ενός νεκρού αιμόφυρτου ζώου....

Ακόμα κ ανώνυμες απειλές θα έκαναν καλή δουλειά... δεν ξέρω είμαι εξοργισμένη....

Ακόμα βουρκώνω όταν θυμάμαι το Μπόμπυ
cry.gif
cry.gif
και θυμώνω και θέλω να τους σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια...

Ακόμα βουρκώνω όταν θυμάμαι το Μπόμπυ
cry.gif
cry.gif
και θυμώνω και θέλω να τους σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια...

:cry::cry::cry: Δεν πρόκειται να συγχωρήσω τον εαυτό μου που τον έδωσα για να τον σώσω. Κυρίως, διότι δεν θα μάθω ποτέ ποιός το έκανε. Μόνο αν ήξερα...

:cry::cry::cry: Δεν πρόκειται να συγχωρήσω τον εαυτό μου που τον έδωσα για να τον σώσω. Κυρίως, διότι δεν θα μάθω ποτέ ποιός το έκανε. Μόνο αν ήξερα...

δε φταις εσυ κοριτσακι....εσυ καλο πηγες να κανεις. :(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back