sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
καλε ηρεμησε....οτιδηποτε μπορει να ειναι!!!!!!το μυαλο σου στο κακο αμεσως....
σιγουρεψου οτι δεν ειναι κανενα αγκαθακι-τσιμπουρακι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ναι βρε..μπορει και να μην ειναι ογκος...μπορει να ειναι και χτυπημα...το ειχε παθει παλια ο μπουκακος μου..μιλαμε για 5 χρονια πριν τωρα...αλλα σε αλλο σημειο..ηταν στο κοκκαλο της μυτης..και μαλιστα το ετριβα εγω..περναγε..και μετα ξαναεμφανιζοταν..οσπου τελικα δεν ξαναεμφανιστηκε...ομως εννοειται οτι θα πας στο γιατρο να το δει...ευχομαι να μην ειναι τπτ..

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι οχι δεν ειναι τιποτα τετοιο...Δεν φαινεται, ειναι μεσα απο το δερμα! Και ειναι σχετικα σκληρο, δεν μπορεις να το ζουληξεις δηλαδη...Δεν ξερω εχω προβληματιστει παρα πολυ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τσιμπουρι δεν ειναι..γιατι φαινεται η ακρη του...και αν ζει και μονο μεσα στο σπιτι..ουτως ή αλλως αποκλειεται..αλλα χτυπημα..ανετα μπορει να ειναι..καλε ηρεμησε....οτιδηποτε μπορει να ειναι!!!!!!το μυαλο σου στο κακο αμεσως....
σιγουρεψου οτι δεν ειναι κανενα αγκαθακι-τσιμπουρακι
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ μακαρι να μην ειναι τιποτα...εξαλλου το τσιμπουρι νομιζω οτι δεν ειναι τοσο μεγαλο σαν φακη...Τι να πω, θα σας ενημερωσω αυριο αν ειναι. Μαυρο βραδυ θα περασω αποψε!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σε καταλαωβαινω..γιατι και εγω ειμαι εντελως μουρλη και αγχωδης..αλλα δεν μπορεις να κανεις τπτ τωρα..ηρεμισε..και πηγαινε αυριο γιατρο...Οχι οχι δεν ειναι τιποτα τετοιο...Δεν φαινεται, ειναι μεσα απο το δερμα! Και ειναι σχετικα σκληρο, δεν μπορεις να το ζουληξεις δηλαδη...Δεν ξερω εχω προβληματιστει παρα πολυ

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω την εντυπωση οτι τα γατακια της σωτηριας εβγαιναν γι αυτο...οντως μπορει να ειναι χτυπημα...
δεν πολυπιστευω οτι ειναι κατι σοβαρο.....αυριο κτηνιατρο παντως....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εχω την εντυπωση οτι τα γατακια της σωτηριας εβγαιναν γι αυτο...οντως μπορει να ειναι χτυπημα...
δεν πολυπιστευω οτι ειναι κατι σοβαρο.....αυριο κτηνιατρο παντως....
αν βγαινουν θα μπορουσαν να εχουν..αλλα απο οτι εχω δει..παντα φαινεται η ακρη του τσιμπουριου...

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
τι να πω....δεν ξερω....μακαρι να ναι ολα καλα......
aretha
Περιβόητο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
κανονικα δεν θα επρεπε να απαντησω γιατι ειμαι η πρωτη που πανικοβαλλεται σε τετοιες περιπτωσεις. Ο δικος μου εχει βγαλει 2 φορες γρομπαλακια. Την πρωτη φορα ηταν στη μασχαλη του (μεγεθος φακης) και την δευτερη φορα ηταν στην ραχη του, κοντα στο τελευταιο πλευρο, διπλα στην σπονδυλικη στηλη. Αυτο μαλιστα ηταν τεραστιο, σαν κερμα των 2 ευρω, αλλα "πατημενο", σαν πρηξιμο. Το σημαντικο ειναι να δεις που ακριβως ειναι το μπαλακι. Ειναι στο δερμα ή κατω απο το δερμα; Πιασε το δερμα και σηκωσε το και δες αν το μπαλακι ειναι μεσα στο δερμα. Επισης δες αν ειναι ζεστο. Υπαρχουν παρα πολλες εκδοχες για το τι μπορει να ειναι. Εγω στη θεση σου ισως περιμενα μερικες μερες να δω πως εξελισσεται πριν το παω στον κτηνιατρο. Μπορει απλα να ειναι καποιος αδενας που εχει μπλοκαρει ή μπορει να ειναι ενα τσιμπημα ή αιμα (εσωτερικο) απο καποιο χτυπημα. Τι ηλικια εχει ο γατος;
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω πολυ ολες για τις απαντησεις! Ο Νίνο μου ειναι ενός έτους μόνο, μικρουλης για κακοηθη ογκο...Το καρουμπαλακι αυτο βρισκεται αναμεσα στην ενωση των δυο κοκκαλων στην κορυφη του κεφαλιου αναμεσα απο τα αυτια αλλα λιγο πιο πισω, δεν ξερω αν μπορειτε να καταλαβετε ακριβως ετσι οπως τα λεω...Πηγαμε στο γιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι στο δερμα αλλα απο μεσα, δεν τον ποναει και ειναι σχετικα σκληρο (δεν μπορεις να το ζουληξεις). Επειδη βρισκεται ακριβως στην ενωση απο δυο κοκκαλα μου ειπε οτι μαλλον ειναι καποια μικρη φλεγμονη απο χτυπημα (σε αυτη την περιπτωση ομως δεν θα τον ποναγε???) ή καποιο αιματωμα απο χτυπημα παλι...Μου ειπε να περιμενω να δω πως θα εξελιχθει και βλεπουμε, αν μεγαλωσει υπαρχει προβλημα...Γενικα δεν ανησυχησε καθολου η γιατρος αλλα αν δεν του φυγει σε λιγες μερες λεω να παρω και μια δευτερη γνωμη. Ξερω ειμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ αλλα καλυτερα να φυλαγομαστε...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ουτε εγω θα ανησυχουσα γιατι ειναι μικρουλης. Το πιο πιθανο ειναι να χτυπησε. Το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να περιμενεις και να δεις πως εξελισσεται. Μη περιμενεις ομως να του φυγει απο την μια μερα στην αλλη. Στον δικο μου του εφυγαν μετα απο αρκετες μερες (μη πω βδομαδες!)

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
σωτηρια μου θα δεις δεν θα ειναι τιποτα μην ανυσηχεις!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εμενα,οπως σου ξαναεγραψα...ειχε ο μπουκακος μου τετοι στη μυτη του...βεβαια,την 1η φορα που το εβγαλε,ειχε και καφκαλακι...που σημαινει οτι αμεσως ειδα οτι ηταν χτυπημα..αλλα δεν εχει σημασια αυτο...μπορει να ειναι οπως τα δικα μας καρουμπαλα...που δεν εχουν καυκαλο...εμενα μαλιστα εφευγε..και μετα απο κανα μηνα ξαναεβγαινε παλι...επισης ουτε ο δικος μου εδειχνε να ποναει...περα βρεχει...πιστευω οτι μια χαρα θα πανε ολα..

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω που μου δινετε κουραγιο
Το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω να δω πως θα εξελιχθει. Η γενικη του κατασταση ειναι καλη οποτε δεν ανησυχουμε (πολυ). Θα δειξει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
για καποιο λογο χτες που διαβασα το θεμα δεν ειδα ολες τις απαντησεις και κυριως εκει που γραφεις οτι πηγες κτηνιατρο γι αυτο ρωτησα....αλλα οκ ολα καλα μου φαινονται,απιθανο να ναι κατι σοβαρο αλλα φυλαγε τα ρουχα σου που λενε.....
Terifique
Δραστήριο μέλος
Πώς είναι ο Νίνο σήμερα? Καμία αλλαγή στο καρουμπαλάκι?!
Σίγουρα δεν θα είναι τίποτα... μήπως έφαγε καμία φάπα από τα υπόλοιπα αγόρια της παρέας? Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς...
Ο Τέρης πρόσφατα είχε βγάλει ένα καρουμπαλάκι σαν σπυράκι στο αφτί και του πέρασε σε 4 μέρες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool