Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
αντε καλη κινησιοθεραπεια κι οτι αλλο θελετε πειτεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σου δινω το link για μια φωτο που σου εφτιαξα για να σε βοηθησει στις κινησεις, παντα να το κανεισ αφου την εχεις τριψει γενικα πρωτα ελαφρα παντου και σε ζεστο περιβαλλον. Αφου την προθερμανεις εφαρμοζεις τις κινησεις, αν ποναει καπου δεν επιμενεις το κανεις δυο φορες τη μερα.
Μασαζ γατας σπονδυλικη στηλη και κατω ακρα
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/1/4/3/6/catmassage.jpghttps://homepages.pathfinder.gr/yasmin1gr/cat+massage.jpg
https://briefcase.pathfinder.gr/zoom/yasmin1gr/28677/552350
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eδώ ένα παράδειγμα ανθρώπου όπως είσαι εσύ Sly. To βρήκα στο site του KAZ. Φροντίζουν σκυλιά σε καταπληκικές εγκαταστάσεις στο Mαρκόπουλο και τα δίνουν για υιοθεσίες και στο εξωτερικό. Mακάρι να υπήρχε κάτι τέτοιο και για γάτες. Tο είδα και σε θυμήθηκα

Συνημμένα
Εχουμε καιρο να ακουσουμε νεα σου!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Hook
Νεοφερμένο μέλος
Έχω μία φίλη που μαζί με τα περίπου 15? γατιά της έχει και μία παράλυτη γατούλα, 3 χρόνια τώρα. Προς αποφυγή ουρολοιμώξεων, η φίλη μου την "βοηθάει να πάει τουαλέττα" 2-3 φορές τη μέρα. Αυτό σημαίνει πως την κρατάει πάνω από την τουαλέττα (την ανθρώπινη) και με ειδικές κινήσεις στην κοιλιά της αδειάζει την κύστη και το έντερο. Η γατούλα είναι πολύ καλά κατά τα άλλα και οργώνει όλο το σπίτι τρέχοντας, σκαρφαλώνει σε καναπέδες κλπ. Αν θέλεις, μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο της φίλης μου να τα πείτε.
Σε άλλη περίπτωση, μία άλλη γνωστή μου κατάφερε να "σηκώσει" παράλυτο γάτο μετά από 6 μήνες με καθημερινά μασσάζ και ζεστά μπάνια. Αν θέλεις πες μου να σου δώσω κι αυτής το τηλέφωνο. Πολύ σημαντικό ήταν πάντως πως άρχισε αμέσως τα μασσάζ.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
.η ιδεα του μειλ καλη ειναι..
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον τα νέα είναι άσχημα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool