Πιθανό θύμα τροχαίου (παράλυτο από την μέση και κάτω)

Μοιάζει να τη δέχεται τη φροντίδα πάντως… Καλό κουράγιο σου εύχομαι φίλε και να είσαι πάντα καλά κι εσύ και όλη η οικογένεια σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη τα παρατας και το μελινακι που χαριζω ειχε καταγμα και απωλεια νευρικης ευαισθησιας και στην αρχη του εκανα ελαφρυ μασαζ στα πατουσακια και τις κλειδωσεις, πολλες φορες τη μερα και το επαιζα με μπαλακια μαλακα και με ελεφαντακια χνουδωτα σε καλαμι ψαρεματος ( γιατι ηταν μπροστινο ποδαρακι) και σε μια βδομαδα τα ανεκτησε ολα σχεδον ενω μου χαν πει για ακρωτηριασμο. Οποτε αν κανει κανενας φιλος η εσυ καλο μαζαζ ευαισθητοποιηστε τη σπονδυλικη στηλη τωρα πριν δεσει τελειως, διορθωνετε καθε λαθος κινηση η τοποθετηση και βαζετε τη γατα να στεκεται σιγα σιγα στα ποδαρακια αφου τους κανετε πριν μασαζ σε αρθρωσεις και γενικα απο τη μεση και κατω. Και να την ανταμοιβετε με λιχουδια χαδι η παιχνιδι οταν κανει ακομη και το παραμικρο. Αν επιμεινετε ειμαι σιγουρη μετα την εμπειρια μου οτι θα δειτε πολυ καλα αποτελεσματα αν οχι τελεια ποθ ισως δε γινει αν ημουν εκει θα σας την αναλαμβανα εγω τωρα απεκτησα πειρα;) αντε καλη κινησιοθεραπεια κι οτι αλλο θελετε πειτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θεραπευτικό μασαζ γατας

Σου δινω το link για μια φωτο που σου εφτιαξα για να σε βοηθησει στις κινησεις, παντα να το κανεισ αφου την εχεις τριψει γενικα πρωτα ελαφρα παντου και σε ζεστο περιβαλλον. Αφου την προθερμανεις εφαρμοζεις τις κινησεις, αν ποναει καπου δεν επιμενεις το κανεις δυο φορες τη μερα.

Μασαζ γατας σπονδυλικη στηλη και κατω ακρα

https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/1/4/3/6/catmassage.jpghttps://homepages.pathfinder.gr/yasmin1gr/cat+massage.jpg

catmassage.jpg

https://briefcase.pathfinder.gr/zoom/yasmin1gr/28677/552350

Δεν ξέρω τί λέτε, εγώ νομίζω πάντως ότι η γατούλα δείχνει γαλήνια και ευτυχισμένη...

δοκιμασες να τη σηκωσεις τελικα?τι εγινε?

Μπράβο σου βρε sly. Προσωπικά δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ αλλα δείχνει άκρως αποτελεσματικό!! Και το γατάκι πολύ ήρεμο. Πως τα πάει?

Πως είναι η Hοpe; Πως είσαι εσύ;
Eδώ ένα παράδειγμα ανθρώπου όπως είσαι εσύ Sly. To βρήκα στο site του KAZ. Φροντίζουν σκυλιά σε καταπληκικές εγκαταστάσεις στο Mαρκόπουλο και τα δίνουν για υιοθεσίες και στο εξωτερικό. Mακάρι να υπήρχε κάτι τέτοιο και για γάτες. Tο είδα και σε θυμήθηκα :)

Συνημμένα

• beauty.jpg
    beauty.jpg
    92 KB · Εμφανίσεις: 63
sly, πως παει με την γατα?
Εχουμε καιρο να ακουσουμε νεα σου!

Ναι ρε παιδιά τι γίνεται μ αυτή την περίπτωση; Ολο κάνω να ρωτήσω κι ασχολούμαι με άλλα μετά. Τι γίνεται μ αυτό το ζωάκι πως είναι τα πράματα;

Κι εγώ αναρωτιεμαι. Εχουμε κανενα νέο?

Sly, συγχαρητήρια για την απόφαση που πήρες να κρατήσεις τη μικρή.
Έχω μία φίλη που μαζί με τα περίπου 15? γατιά της έχει και μία παράλυτη γατούλα, 3 χρόνια τώρα. Προς αποφυγή ουρολοιμώξεων, η φίλη μου την "βοηθάει να πάει τουαλέττα" 2-3 φορές τη μέρα. Αυτό σημαίνει πως την κρατάει πάνω από την τουαλέττα (την ανθρώπινη) και με ειδικές κινήσεις στην κοιλιά της αδειάζει την κύστη και το έντερο. Η γατούλα είναι πολύ καλά κατά τα άλλα και οργώνει όλο το σπίτι τρέχοντας, σκαρφαλώνει σε καναπέδες κλπ. Αν θέλεις, μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο της φίλης μου να τα πείτε.
Σε άλλη περίπτωση, μία άλλη γνωστή μου κατάφερε να "σηκώσει" παράλυτο γάτο μετά από 6 μήνες με καθημερινά μασσάζ και ζεστά μπάνια. Αν θέλεις πες μου να σου δώσω κι αυτής το τηλέφωνο. Πολύ σημαντικό ήταν πάντως πως άρχισε αμέσως τα μασσάζ.

Τι να γίνεται άραγε με την υπόθεση αυτή… χάθηκε ο Sly

Ναι sly τι γινεται τι κανετε ολοι ειστε καλα?

Εκτός απο τη hope γυναίκα και μωρό καλά;:redface:

διαβασα για πρωτη φορα αυτο το θεμα... τελικα ξερει κανεις τι απεγινε το γατακι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εχει μαθει κανενας νεα??? της εκανε ευθανασια τελικα? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυτστυχως ουτε εγω ειχα νεα του δεν ξερω τι μπορει να εχει ινει να του στειλουμε ενα μειλ΄?:hmm:

φοβαμαι πως ισως τα νεα να μην ειναι καλα γιαυτο και δεν ενημερωσε... αν ηταν διαφορετικα θα ελεγε κατι..:hmm: .
η ιδεα του μειλ καλη ειναι..

Του είχα στείλει εγώ πριν 11/2 μήνα αλλά δεν πήρα απάντηση...
Μάλλον τα νέα είναι άσχημα... :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back