Πιπίλισμα...

Digital Dazzle

Νεοφερμένο μέλος

Η Digital Dazzle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Καθε φορα που περνουμε τη γατουλα αγκαλια αρχιζει και πιπιλαει τη μπλουζα.Γιατι το κανει αυτο?Πως μπορουμε να τη μαθουμε να μην το κανει?Ειναι πολυ σπαστικο..γεμιζει η μπλουζα σαλια.Και οχι τιποτα αλλο,φανταζεστε να το κανει αυτο σε κανα ξενα ανθρωπο..κανα επισκεπτη? :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η δικιά μου το έκανε όταν ήταν μικρή και όχι μόνο με τα ρούχα αλλά και με τον λαιμό μου ή την μασχάλη.Επίσης ζύμωνε κιόλας που δεν το έχει κόψει ακόμα παρόλο που είναι 1,5 ετών.Είναι μικρό το γατάκι?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι,ειναι μολις 2 μηνων.Οταν το κανει αυτο την πηγαινουμε στην κουζινα και πινει γαλα αλλα μετα το συνεχιζει. :/

Είναι μωρό ακόμα και νομίζει οτι είσαι η μαμά του γι΄αυτό πιπιλάει.Βέβαια δεν ξέρω πως κόβεται ,αλλά η μικρή μου μεγαλόνωντας σταμάτησε.Αν πετύχει όμως καμιά μπλούζα τον χειμώνα με κόμπους το κάνει που και που.

ειναι ενα συνηθειο που κοβετε αλλα αμα πεσουν σε νιρβανα υπνου το κανουν κ μαλιστα πεφτει πολυ σαλιο κ μασαζ σε αυτο που το κανουν εμενα ο γκρινιαρης το κανει ακομη οταν του ερθει κ ειναι 2 ετων

Και η Ψιψινέλ μου "θύλαζε" χέρια, πόδια, ρούχα - γενικώς ό,τι έβρισκε μπροστά της - μέχρι που γέννησε και το έκοψε :) !
Επίσης ένα απο τα "ορφανά" μας γατάκια, απο τότε που έχασε τη μαμά του, σκαρφαλώνει επάνω μας και μας πιπιλάει τα αυτιά!!!
Δε λέω, καλό το τζάμπα piercing, αλλά αν κάποιος έχει καμιά καλή λύση θα του στήσω άγαλμα!!!

Καλά είναι να πιπιλάνε τα ρούχα.... Το έκανε κι εμάς ο Gardfield (που ακόμα ψάχνουμε να τον βρούμε :( ) Υιοθετήσαμε 2 αδελφάκια 1,5 μηνών, ενα αρσενικό ένα θυληκο, τον Θωμά και την Κανέλα. Η Κανέλα λοιπόν έρχεται σιγά-σιγά όποτε ξαπλώνουμε με τη γυναίκα μου, (να σημειώσω οτι κοιμάμαι πάντα χωρίς κάποιο φανελάκι κλπ) και αρχίζει να με πιπιλάει... Συνήθως πάει στα πλευρά μου και συνεχίζει να πιπιλάει μέχρι που φτάνει στο στήθος μου.... Αρχίζει λοιπόν να βυζαίνει κανονικά! Τι να προσπαθώ να την τραβήξω, τι να την μαλώνω... αυτή εκέι... Αφού σκέφτομαι οτι στο τέλος θα κατεβάσω γάλα :D

Το θέμα είναι ότι στο γατάκι του αρέσει να σε πιπιλάει....:D τώρα αν κατεβάσεις και γάλα.... θα είναι πολύ καλύτερο γι' αυτό..:hmm:
ο δικός μου είναι 4 ετών και ακόμα έρχεται και μου πιπιλάει :baby: τον λαιμό και μου κάνει ζύμωμα... Αχ! αυτά τα νύχια του..
Είναι μαμάκιας τι να τον κάνω;;;;:inlove:

Μην έχετε και πολλές ελπίδες ότι θα το κόψει...Η δικιά μου είναι εννέα ετών και δεν λέει να σταματήσει! Αλλά τώρα πια δεν το κάνει τόσο συχνά και μόλις υποψιάζεται ότι δυσανασχετώ, σταματάει από μόνη της....

H δικιά μου ούτε μας πιπιλάει, ούτε μας ζυμώνει. Δεν το'κανε ποτέ. Nα ανησυχώ;
Eίναι όμως πολύ τρυφερούλα και χαδιάρα και ζητάει συνέχεια την σωματική επαφή, ακόμα και όταν κοιμάται....

Αρχική Δημοσίευση από Gemini:
H δικιά μου ούτε μας πιπιλάει, ούτε μας ζυμώνει. Δεν το'κανε ποτέ. Nα ανησυχώ;
Eίναι όμως πολύ τρυφερούλα και χαδιάρα και ζητάει συνέχεια την σωματική επαφή, ακόμα και όταν κοιμάται....

Να ανησυχείς δε νομίζω, μάλλον να χαίρεσαι θα έλεγα! ;)
Δε λέω, είναι πολύ χαριτωμένο στην αρχή, αλλά όταν κάθεσαι π.χ. να τακτοποιήσεις λογαριασμούς με ένα γατί σκαρφαλωμένο στο σβέρκο σου να σου πιπιλάει / δαγκώνει το αυτί και να σου γρατσουνάει το λαιμό, ξυπνάει μέσα σου το κτήνος!!! :P

Eίναι όμως, πολύ χαριτωμένο που διεκδικούν την προσοχή μας με όποιο τρόπο μπορούν. Δεν είναι;
Tώρα, βέβαια, αν αυτό είναι λίγο επώδυνο, είναι άλλο θέμα...

Χαριτωμένο και πολύ συγκινητικό - σου δείχνουν οτι σε θεωρούν υποκατάστατο της μαμάς τους, άρα νιώθουν ασφάλεια μαζί σου και σε εμπιστεύονται απόλυτα.
Τώρα βέβαια μπορεί να το κάνουν μόνο και μόνο για να μας σπάνε τα νεύρα - ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για το τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μιας γάτας...! :cool:

Nομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο...

Πάντως ο Τσίστης μου πιπίλαγε την Νταίζη μέχρι 1,5 χρονών!!:blink:
Ήταν τόσο ενοχλητικός ο ήχος που ξυπνούσα τα βράδια να τον πάρω αγκαλιά για να σταματήσει να το κάνει. :mad:

Το Μαρικάκι μου, όταν την πιάνουν οι καλές της και θέλει χάδια και τα λοιπά, σκαρφαλώνει στα πόδια και στριφογυρνάει μέχρι να πιάσει την ουρά της και αρχίζει και τη πιπιλίζει. Υποθέτω ότι η μαμά της πρέπει να ήταν μακρύτριχη γιατί η ουρά της είναι αρκετά φουντωτή.

εμένα πάλι, η Δραξανούλα μου που είναι εννέα χρονών, εξακολουθεί να έρχεται μέσα στο αυτί μου σχεδόν κάθε πρωί! Αλλά έχω καταλάβει πλέον ότι είναι το συνθηματικό "ξύπνα-βάλε φαί-πείνασα". Το κάνει όμως και σε άσχετες φάσεις, σταματώντας πού και πού για να με κοιτάξει με τόση τρυφερότητα, που ειλικρινά, νομίζω ότι κάθε βλέμα της είναι κι ένα βήμα μακριά από εμφράγματα κι εγκεφαλικά! Είναι αυτές οι στιγμές που δεν αλλάζονται με τίποτα στον κόσμο! Απίστευτη επικοινωνία...

Ο Νίνο μου το έκανε συνέχεια.Προσπαθούσε να βρεί κάποιο άνοιγμα στο πάπλωμα και όταν τελικά έβρισκε κούρνιαζε πάνω μου και μου μασουλούσε τα ρούχα και με γέμιζε σάλιααα μπλιάααχχχχ..Παρόλο πάντως που συνεχώς τα ρούχα μου ήταν μούσκεμα, θα έδινα τα πάντα για να ξαναζούσα αυτές τις στιγμές.. Γκρούμφ..

Παιδια εμενα το κανει στο κουκλακι!!! καθε φορα που τουρχετε πιπιλαει το κουκλακι και τον παιρνει ο υπνος!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'εμένα το κάνει μόνο όταν χαλαρώνουμε στον καναπέ, βράδυ κυρίως. Μετά το γεύμα και το τρελλό παιχνίδι, πλένεται και πριν αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα, σκαρφαλώνει πάνω μου, και πιπιλίζει τα μαλλιά μου, κάνοντας ζυμαράκια στο λαιμό μου χουρχουρίζοντας και βγάζοντας μάλιστα (όταν είναι πολύ ευχαριστημένη) έναν περίεργο αλλά αξιαγάπητο ήχο σαν..τριζόνι,σαν ανεπαίσθητα κουδουνίσματα.
Μου φαίνεται πολύ τρυφερή η όλη φάση και, όχι μόνο δεν με ενοχλεί, αλλά το απολαμβάνω:baby::inlove:
Είμαι η μόνη?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back