Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτή από τα lidl με 3-4 € έκανε σβώλους τα τσίσα???Η προηγούμενη άμμος που έπαιρνα ήταν είτε η Friskies είτε μια από το Lidl η οποία ήταν πολύ οικονομική κάπου 3-4 ευρώ τα 10 κιλά. Ημουν πολύ ευχαριστημένη, έκανε και σβώλους τα τσίσα και τα καθάριζα εύκολα και ο Χιόνης την χρησιμοποιούσε μια χαρά.
Τρέχωωωωωω.......Την everclean τα 10 κιλά την πληρώνω περίπου 15 € αν θυμάμαι καλά.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μια χαρά σβώλους τα έκανε. Τι σβώλους δηλαδή, μπιφτέκια ολόκληρα!Αυτή από τα lidl με 3-4 € έκανε σβώλους τα τσίσα???![]()
Τρέχωωωωωω.......Την everclean τα 10 κιλά την πληρώνω περίπου 15 € αν θυμάμαι καλά.
Τώρα για το 3-4 δεν παίρνω όρκο μπορεί να'ταν και 6 ευρώ. Όπως και να έχει ήταν μεγάλη ποσότητα και φτηνή άμμος, και επειδή ήταν φτηνή, άλλαζα την άμμο μια φορά την εβδομάδα γιατί με συνέφερε. Τώρα η καινούργια μου είπαν ότι μια φορά το μήνα θα πρέπει να την αλλάζω, αλλά εγώ θα το κάνω πιο συχνά. Η νέα του άμμος λέγεται FRESH 'n' EASY και η εταιρεία που την βγάζει TRIXIE. Τελικά τα κακάκια του δεν είναι ότι δεν τα σκεπάζει. Απλά είναι που οι λευκοί κρύσταλλοι κολάνε πάνω και σαν να τα στεγνώνουν και έτσι αφαιρεί μόνο αυτά χωρίς να χάνεις πολλή άμμο. Όσο για τα τσισάκια του απλά στα σημεία που έχει κάνει οι κρύσταλλοι γίνονται κίτρινοι. Η μητέρα μου έβλεπε τα κακά του και νόμιζε ότι δεν τα σκεπάζει, πως να τα σκεπάσει με τους διάφανους κρύσταλλους, και της μπήκε η ιδέα ότι της μύριζαν κι όλας που δεν μύριζαν..
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δε θυμαμαι πως τη λένε, αλλά έχει μόνο αυτή και τη Friskies. Αν θυμάμαι καλά η συσκευασία είναι κίτρινο/μπλε. Εμένα μ'ενοχλούσε γιατί γινόταν γκρι ο Χιόνης. Επίσης, εσύ που έχεις και 2 γάτες θα πρέπει να την αλλάζεις αρκετά συχνά γιατί δεν είναι αρρωματικήΑσπασία, θυμάσαι πως τη λέγαν αυτή από το lidl ή έχει μόνο 1? Θα πάρω να τη δοκιμάσω αν είναι.

Ismini
Διάσημο μέλος
Mας σπανε λιγο τα νευρα αλλα εχουμε συμβιβαστεί. Πιστευω ότι ο Σίβα με αυτη τη συνήθεια που έχει,αλλού θα είχε φάει πόδι.![]()
![]()
Παναγία μου! Πως τ'αντέχεις? Εμείς έχουμε άλλη ιστορία σήμερα.
Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν κάνουμε παιδί.
Από τη μια θα τρέχω να βάλω το παιδί για τσίσα, από την άλλη το Σίβα....
Εκτός εάν κάνω αυτό που έκανες κι εσύ! Αντί όμως να πετάξω τη γλάστρα πρέπει να πετάξω την πόρτα....

aspasiapef
Διάσημο μέλος
(Μισέλ συγνώμη για τις κακές λέξεις...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Οι γάτες δεν ανέχονται πάνω τους διάφορα. Αλλα κι εγω προτιμώ να λερώνει που και που παρά να τον βλέπω με την πάνα, κοτζάμ μαντράχαλο!
(Το περίεργο είναι οτι για κακά πηγαίνει σφαίρα στην άμμο, ενώ τα τσίσα τα φύλάει για να μαρκάρει!)
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλέ δεν την φοράνε την πάνα! Είναι μεγάλη παραλληλόγραμμη και την στρώνεις εκεί που λερώνει συνήθως. Τις πουλάνε στα pet shop και δεν είναι μιας χρήσης. Τις αφήνεις και τις αλλάζεις όταν "γεμίσουν". Ρώτα στο pet shop στο Κολωνάκι που με είχες στείλει να σου πουν. Συνήθως τις χρησιμοποιούν για σκυλάκια αλλά εφόσων ξέρεις που τα κάνει συνήθως ο Σίβα μπορείς να βάζεις μια πάνα και να μην έχεις σφουγγαρίσματα όλη την ώρα!α πα πα! Θα την βγάλει αμέσως! Αλλο τα κουτάβια...
Ismini
Διάσημο μέλος
Καλύτερα Get Off στα SOS ΣΗΜΕΙΑ και να τον βάζω εγκαίρως για τσίσα.
Μονο που το Get Off μυρίζει άσχημα τώρα που έχουμε κλειστά. Το καλοκαίρι ψεκάζω συχνότερα.
(Νομιζα οτι τα κουτάβια την φοράνε την πάνα, όπως τη σερβιέτα για σκύλους.)
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ο δικός μου άρχισε να το κάνει αυτό πολύ οταν εμφανίστηκαν αδέσποτοι γατοι στο προηγούμενο μας σπίτι. Τα εκανε κυριολεκτικά παντού. Μεχρι και στα ψηλά ντουλάπια της κουζίνας ανέβαινε και ουρούσε όρθιος πάνω στον τοίχο. Να σημειώσω οτι τον στειρώσαμε 8 μηνών και ποτέ δεν ψέκασε (Δηλαδή να αφήνει λίγο υγρό.).
Ουτε πριν τη στείρωση ουτε μετά.
Τωρα ευτυχως που δεν ερχονται αλλοι γατοι το κανει σε πολυ λιγοτερο βαθμο. Το γεγονος οτι ουρεί στην πορτα δεν ειναι τυχαιο. Απο εκει μπαινουν και βγαινουν διαφορα νεα προσωπα -και νεες μυρωδιες- και θελει να δειξει οτι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ!
Αγγελικη τα δικα σου αρσενικα το κανουν ολα?
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω εάν πρέπει να κάνεις ή οχι την εξέταση αυτή. Επίσης οι τιμές διαφέρουν από γιατρό σε γιατρό.
Προσωπικά απο τη στιγμή που δεν θα διέκρινα δυσκολία στην ούρηση δεν θα έκανα την εξέταση. Από όσο γνωρίζω τα αρσενικά που παρουσιάζουν το πρόβλημα αυτό παίρνουν μια στάση κατά την ούρηση που μοιάζει σαν να δυσκολεύεται να αφοδεύσουν. Δεν ουρούν σε όρθια στάση.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Σωστα το ειχα ξεχάσει αυτό Αγγελική.το προβλημα ειναι οτι οι γατες ειναι εξω και σπανια εως καθολου τις βλεπω οταν πηγαινουν τουαλετα.οποτε δεν ξερω αν δυσκολευονται.
Αλλα τους βλεπεις να ουρούν ορθιοι ή απλά να ψεκάζουν?
Καλό θα ηταν για προληπτικους λογους να δινεις την τροφή της Hills που αναφερεται και στο θεμα που σου εδωσα πριν.
Αλλα καταλαβαινω οτι θα ειναι λιγο δυσκολο να ταίζεις ξεχωριστά τα αρσενικά από τα θηλυκά.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool