SOS1
Νεοφερμένο μέλος
να σας ρωτησω κατι??πιστευετε οτι η προσευχη [η αληθηνη προσευχη]μπορει να σας βοηθησει στο προβλημα σας με το να δωσετε να βρειτε ή να γινει καλα ενα γατακι?εγω το πιστευω και το εχω ζηση κιολας με την περιπτωση του γατουλη μου.δοκιμαστε το οσες κ οσοι εχετε προβλημα περιμενω απαντησουλες με την γνωμη σαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Έχει κι άλλες αλλά δεν μου 'ρχονται τώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SOS1
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SOS1
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

SOS1
Νεοφερμένο μέλος

ο καθεενας εχει την αποψη τουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Στο φόρουμ αυτό το κοινό στοιχείο είναι οι γάτες. Για συγκεκριμένα είδη προσευχής υπάρχουν συγκεκριμένα φόρουμ. Ίσως εκεί θα ταίριαζε περισσότερο μια τέτοια συζήτηση.εννοω την προσευχη στον θεο μας στον χριστο ειναι αποτελεσματικη
SOS1
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οκ αυτη ειναι η γνωμη σας κυρια ή δεσποινηςο καθεενας εχει την αποψη του
μα...................τι γνωμην μας δεν ζητησες??????????????? η κανω λαθος.....................μηπως ηθελες να σου πουμε τη δικια σου γνωμη???????????

SOS1
Νεοφερμένο μέλος
μα...................τι γνωμην μας δεν ζητησες??????????????? η κανω λαθος.....................μηπως ηθελες να σου πουμε τη δικια σου γνωμη???????????![]()
οχι αυτο λεω και εγω ο καθε ενας λεει την γνωμη του .με παρεξηγησατε
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Πάντως μόνο με προσευχή δεν ταϊζει κανείς 33 γάτες...

Havana
Διάσημο μέλος
υπήρξαν φορές που προσευχήθηκα για ζωάκι ... ,
άλλες που απλά ευχήθηκα και άλλες που του έστειλα reiki
, άλλες φορές ζήτησα από φιλές μου να σκεφτούμε όλες μαζί θετικά προκειμένου να σωθεί καποιο ζωάκι....
στην πορεία ομως συνειδητοποιήσα οτι υπαχρουν χιλιαδες ζωάκια για τα οποια δεν προσέυχετε κανεις...
οποτε κάποια απολαμβάνουν το προνομοιο οτι καποιοι τα νοιαζονται και τα αγαπουν ...
σε εναν κοσμο λοιπον που καποια ζωακια τυγχανουν ευνοικης μεταχειρησης, ενω καποια αλλα βασανιζονται ειτε σε κλουβια ειτε σε εργαστηρια ,ειτε στους δρομους θεωρησα πως τιποτα εν σοφια δεν ποιηθηκε,
αρα δεν θα παιξω το παιχνιδακι και τα τερτιπια για να σωθει μια ζωη , η μια ψυχη.
θα προσπαθησω με οσα μεσα διαθετω πνευματικα και υλικα.
αλλα οχι προσευχες σε θους η δαιμονες που κρυβονται , απειλουν , τιμωρουν και εν τελη τρομακρατουν...
so για μενα και για ατυχο ζωακι υπαρχει η λογικη και η θετικη προθεση

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ας αφήσω κι εγω τη γνώμη μου, που σε φάσεις πιστεύω σε κάτι...σε άλλες φάσεις δεν πιστεύω σε τίποτα.
υπήρξαν φορές που προσευχήθηκα για ζωάκι ... ,
άλλες που απλά ευχήθηκα και άλλες που του έστειλα reiki
, άλλες φορές ζήτησα από φιλές μου να σκεφτούμε όλες μαζί θετικά προκειμένου να σωθεί καποιο ζωάκι....
στην πορεία ομως συνειδητοποιήσα οτι υπαχρουν χιλιαδες ζωάκια για τα οποια δεν προσέυχετε κανεις...
οποτε κάποια απολαμβάνουν το προνομοιο οτι καποιοι τα νοιαζονται και τα αγαπουν ...
σε εναν κοσμο λοιπον που καποια ζωακια τυγχανουν ευνοικης μεταχειρησης, ενω καποια αλλα βασανιζονται ειτε σε κλουβια ειτε σε εργαστηρια ,ειτε στους δρομους θεωρησα πως τιποτα εν σοφια δεν ποιηθηκε,
αρα δεν θα παιξω το παιχνιδακι και τα τερτιπια για να σωθει μια ζωη , η μια ψυχη.
θα προσπαθησω με οσα μεσα διαθετω πνευματικα και υλικα.
αλλα οχι προσευχες σε θους η δαιμονες που κρυβονται , απειλουν , τιμωρουν και εν τελη τρομακρατουν...
so για μενα και για ατυχο ζωακι υπαρχει η λογικη και η θετικη προθεση
![]()
ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

SOS1
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool