cat-couta
Νεοφερμένο μέλος
Ο cat-couta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
20-03-09
00:36
Καλησπέρα σε όλους!
Τελευταία πρόσεξα οτι όταν χτενίζω τη γατούλα μου γεμίζει το τρίχωμά της μικρά άσπρα σωματίδια σα σκόνη . Μήπως γνωρίζει κανείς περι τίνος πρόκειται? Θυμίζει πυτιρίδα. Επίσης, έχει περάσει δυο φορές δερματομύκωση . ΘΑ μπορούσε να έχει κάποια σχέση ?
Ευχαριστώ πολύ
Τελευταία πρόσεξα οτι όταν χτενίζω τη γατούλα μου γεμίζει το τρίχωμά της μικρά άσπρα σωματίδια σα σκόνη . Μήπως γνωρίζει κανείς περι τίνος πρόκειται? Θυμίζει πυτιρίδα. Επίσης, έχει περάσει δυο φορές δερματομύκωση . ΘΑ μπορούσε να έχει κάποια σχέση ?
Ευχαριστώ πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
20-03-09
09:25
Θα μπορουσε να ειεναι απο μια απλη ξηροδερμια που θα διορθωθει με την χορηγηση βιταμινων μεχρι επανεμφανιση των μυκητων , καλο θα ηταν αν την δει ο κτηνιατρος και να παρει και μερικες τριχες για καλλιεργεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool