Πλάκα μας κάνουν τώρα;

ΕΙΡΗΝΗ11729

Νεοφερμένο μέλος

Η ΕΙΡΗΝΗ11729 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
Είναι δυνατόν να υπάρχει φόρουμ που ο διαχειριστής να επιτρέπει να ανεβαίνουν τέτοια θέματα και να συζητιούνται κιόλας??????????:mad::mad::mad::mad:

https://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=67&t=157810

Διαβάστε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πλάκα μας κάνουν τώρα?

καλα...τα ειδα ολα....τι να πεις...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ....δειχνουν την ποιοτητα τους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι άλλο θα δω, δεν ξέρω..:mad::mad:Έχει ξεφύγει ο κόσμος..:mad::mad:

Εγω λεω να ριξουμε φολα και στουσ λαθρομετανεαστες κι τουσ χριστιανους ετσι θ τελειωναμε πιο γρηγορα!!:devil: :angry: :verymad:

Τι να πω δεν ξέρω. Βέβαια το θέμα είναι σχετικά παλιό, αλλά έτυχε και έπεσα πάνω του.Οταν λέμε οτι έχει ξεφυγει ο κόσμος.. Προς το τέλος γράφει ο άλλος να θανατόνονται τα αδεσποτα όπως σε όλες τις υπόλοιπες χώρες! :mad:

Μα τι λένε?

Δεν παμε καλα!!!!!καθολου καλααααααααααααα
πολυ νευριασα τωρα το μονο σωστο ηταν που εγραψε καποιος στειρωση σε ολα τ αδεσποτα κ ευθανασια σε αρωστους σκυλουσ.Ποτε φολα!!!!
Μα τ διαβαζουμε:worry::mad::( ο αλλος ρωταγε γτ οι γατες? δλδ συμφωνουσε για τ αλλα τ ζωακια!!!
κακουργοιιιιιιιιιι

Απίστευτο! Το ξέρω το παιδί, την επόμενη φορά που θα τον δω, θα τον ρωτήσω τι εννούσε, τι την ήθελε την φόλα γιατί δεν διάβασα το μήνυμα. Όπως και να έχει, οι φόλες δεν παύουν να είναι θανατηφόρα δηλητήρια.

Απίστευτο! Το ξέρω το παιδί, την επόμενη φορά που θα τον δω, θα τον ρωτήσω τι εννούσε, τι την ήθελε την φόλα γιατί δεν διάβασα το μήνυμα. Όπως και να έχει, οι φόλες δεν παύουν να είναι θανατηφόρα δηλητήρια.

δεν νομιζω οτι εκανε πλακα παντως...δεν ειναι και ΄πολυ αστειο...

Α ωραία. Φανταστικά. :blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back