Πλένονται όλες οι γάτες;

Anastasia Vz

Νεοφερμένο μέλος

Η Anastasia Vz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Υπαρχει περιπτωση ο γατουλης μου να μην πλενεται??Και πως θα το διαπιστωσω..?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ σπάνιο φαινόμενο να μην πλένονται. Μπορεί να το κάνει πριν κοιμηθεί ή μετά την τουαλέτα της. Μπορεί να το κάνει και τα βράδια που κοιμάσαι και δεν την βλέπεις. Συνήθως το κάνουν και μετά το φαγητό τους, κι όταν ξυπνούν το πρωί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δενε χω γνωρισει ΚΑΜΙΑ γατα που να μην πλενεται μονη της.:)

ο δικος μου εκει που παιζει η κανει κατι σταματαει και κανει ενα γρηγορο καθαρισμο και εχει αρκετη δουλιτσα ragdollaki βλεπεις.
το ιδιο εκανε και το persaki που ειχα συνεχεια και σε ασχετη στιγμη..

υπάρχουν κάποιες γάτες που δεν πλένονται... πχ αυτής της παρακάτω φωτογραφίας δεν μπορεί να πλυθεί:
fat-cat.jpg

Εγω τον εχω 2 βδομαδες περιπου και γενικα δενλειπω πολυ απο το σπιτι..και δεν τον εχω δει ΠΟΤΕ να κανει μπανιο!!Ελπιζω ν μην ειναι η εξαιρεση στον κανονα ο δικος μου!!:look:

Τα δικά μου όταν βαριούνται να πλυθούν μόνα τους, κάνουν ο ένας στον άλλο μπάνιο!!!
(μη βαράτε, για πλάκα το έγραψα, ξέρω ότι οι γάτες το κάνουν αυτό ως ένδειξη στοργής)

Ενταξει ακυρος ο συναγερμος!!τον επιασα χτες να πλενεται!!!!

υπάρχουν κάποιες γάτες που δεν πλένονται... πχ αυτής της παρακάτω φωτογραφίας δεν μπορεί να πλυθεί:
fat-cat.jpg

Ο Χριστός κι Απόστολος. Αυτό τώρα τι είναι?. Φυσιολογικό ή μαμ μαμ ράτσα ?.

Ο Χριστός κι Απόστολος. Αυτό τώρα τι είναι?. Φυσιολογικό ή μαμ μαμ ράτσα ?.

Είναι η εξέλιξη του Μπουκάκου αν συνεχίσει να τρώει με τον ίδιο ρυθμό :lol:
(αστειάκι :P)

Είναι η εξέλιξη του Μπουκάκου αν συνεχίσει να τρώει με τον ίδιο ρυθμό :lol:
(αστειάκι :P)

:alljumpy:.....τωρα το ειδα αυτο!!.....:hehe::hehe::hehe::hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back