Subject to change
e-steki.gr Founder
Το πρόβλημα είναι οτι ο Vector δεν κάθεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να του πλύνω τα δόντια.

Μήπως έχετε καμιά ιδέα πως να τον καταφέρω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος
Ο αδελφός μου είχε γάτα και τώρα σκύλο, η γάτα του πέθανε στα 14 χρόνια της, σίγουρα θα είχε παρουσιάσει, μέσα στα τόσα που είχε λόγω ηλικίας, και ουλίτιδα αλλά από κει και πέρα δεν του συνέστησε ο κτηνίατρός του να τη βασανίζει να της πλένει τα δόντια. Με λίγα λόγια, θέλω να πω ότι για τα ζώα αυτό είναι φυσικό επακόλουθο, έτσι όπως πάμε θα το μάθουμε να κάθεται στο τραπέζι και να τρώει με πηρούνι και μαχαίρι.....
Με συγχωρείς δεν τα έχω με εσένα αλλά με τον κτηνίατρο του γατούλη σου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:αγόρασα ένα ειδικό κιτ με οδοντόκρεμα για ζώα (με γευση κοτόπουλο) και ειδικές οδοντόβουρτσες,...
Φυσικά και δεν έχω την παραμικρή ιδέα πώς να σε βοηθήσω. Δεν έχω ξανακούσει ποτέ πρόβλημα ουλίτιδας σε γάτες.
Aλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι
...... η γεύση της οδοντόκρεμας!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! TPOMEPO!!! Bγαίνει και σε άλλες γεύσεις άραγε;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κάτσε βρε Μαργαρίτα, τον βασανισμό που τον είδες; Η οδοντόκρεμα είναι ειδική ώστε να έχει ευχάριστη γευση και να μην καίει...δεν του συνέστησε ο κτηνίατρός του να τη βασανίζει να της πλένει τα δόντια
Αν και το λες για πλάκα, απ'οσο ξέρω βγαίνει και σε γευση ψαριού.χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! TPOMEPO!!! Bγαίνει και σε άλλες γεύσεις άραγε;;;
Δηλαδή για σταθείτε λίγο βρε παιδιά, τι μου προτείνετε, να αφήσω την ουλίτιδα που έχει (σε τόσο μικρή ηλικία!) να γίνει χειρότερη και να φέρει όσα περίπου φέρνει και στους ανθρώπους; Μαργαρίτα τότε είναι που θα είναι πολύ μεγαλύτερος βασανισμός για τη γάτα, γιατί φαντάζομαι πως ξέρεις πόσο οδυνηρό είναι να πονάνε τα δόντια σου

ladycat
Διάσημο μέλος
mela
Νεοφερμένο μέλος
Μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο να πρέπει να το κάνεις εσύ αυτό. Εδώ οι γάτες δεν ανέχονται άλλα πιό απλά...
Subject to change
e-steki.gr Founder

mela
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως με την Μπλάκυ δεν αντιμετώπισα ποτέ ξανά πρόβλημα με τα δόντια της και το κυριώτερο, δεν χρειάστηκε να την υποβάλλω σε τέτοια ταλαιπωρία, άσε που δεν θα καθόταν με τίποτε και θα μου κράταγε και κακία για μέρες...
Εδώ δεν κατάφερα να της δώσω ποτέ τα φάρμακά της όταν έπαθε αμυγδαλίτιδα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:τι μου προτείνετε, να αφήσω την ουλίτιδα που έχει (σε τόσο μικρή ηλικία!) να γίνει χειρότερη και να φέρει όσα περίπου φέρνει και στους ανθρώπους![]()
Mου φαίνεται απίστευτο, πώς μπορεί ένα ζωάκι (και μάλιστα μικρής ηλικίας) να πάθει κάτι τέτοιο. Προς Θεού, δεν θέλω να διακωμωδήσω μία τέτοια σοβαρή κατάσταση, γιατί ξέρω από 1ο χέρι τους πόνους των δοντιών. Θεωρώ τραγικό να πονάει ένα ζωάκι, όσο τραγικό είναι να πονάει και ένα μωρό παιδί, που δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει αλλά ούτε πώς να εκφράσει τον πόνο του.
Kαι φυσικά, δεν μπορείς να αφήσεις το κακόμοιρο να πονάει. Eννοείται ότι θα κάνεις ό,τι σου πουν για να το ανακουφίσεις λιγάκι. Aυτά τα κακόμοιρα εξαρτώνται αποκλειστικά από εμάς.
Eξακολουθούν βέβαια, να μου φαίνονται αστείες οι γεύσεις της οδοντόκρεμας!
Δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ την περίπτωση, να πάω ένα βράδυ να πλύνω τα δόντια μου και αντί να χρησιμοποιήσω την δική μου οδοντόκρεμα, να χρησιμοποιήσω κατά λάθος την οδοντόκρεμα της γάτας..... Mπλιάχχχχχ......ούτε να το σκέφτομαι!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Gemini, μα δεν πονάει ήδη, για να μην πονέσει στο μέλλον μου είπε να του τα πλένω. Γιατί τώρα λέει είναι στα αρχικά στάδια η ουλίτιδα.
Και ναι, μου είπε και η κτηνίατρος οτι είναι παράξενο να έχει απο τόσο μικρός, ένας λόγος παραπάνω κατ'αυτήν να του τα πλένω

Digital Dazzle
Νεοφερμένο μέλος
Βασικά έχω αυτήν την απορία εδώ και καιρό.Πρέπει οπωσδήποτε να πλένουμε τα δοντάκια της γατούλας μας?Αν ναι,κάθε πότε?Γιατί?

Subject to change
e-steki.gr Founder
Digital Dazzle
Νεοφερμένο μέλος
Bill_Slayer10751
Νεοφερμένο μέλος
(Αστειεύομαι βεβαίως δεν του τα πλένω συχνά)
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχουν και αμυγδαλές οι γάτες?Αρχική Δημοσίευση από mela:Εδώ δεν κατάφερα να της δώσω ποτέ τα φάρμακά της όταν έπαθε αμυγδαλίτιδα.
μπράβοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mela
Νεοφερμένο μέλος
miou
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει κάτι για τη στοματικη υγιεινη της γατας. Ειναι μια απλή κοινή τιγρέ γατα που από μικρή τώρα είναι 5ετών της λείπουν κάποια δόντια και τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στον ένα κυνόδοντα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πριν την προγραμματισμένη επίσκεψη της στην κτηνιατρο σε ένα μήνα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τα καλύτερα για το ψιψίνι σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool