miou
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Υπάρχουν διάφορες "οδοντόκρεμες" για γάτες, αν ρωτήσεις σε πετ σοπ θα σου πουν σχετικά. Ο δικός μου κτηνίατρος μου είχε δώσει μια αλοιφή, Dentisept λέγεται, που μπαίνει στα ούλα και δουλεύει περίπου όπως το στοματικό διάλυμα που χρησιμοποιούμε εμείς.
!-bourboulithra-!
Νεοφερμένο μέλος
συγγνώμη,εγώ δεν ξέρω καθόλου γι'αυτο!δηλαδη,πλένουμε τα δόντια της γατας?πώς?ας με διαφωτίσει κάποιος,γιατί όλο κονσέρβες τρώει και δεν το έχω κάνει ποτέ αυτο
.είναι εύκολο?γιατί όπως το σκέφτομαι,είναι πιο εύκολο να την μάθω να κάνει νούμερα για τσίρκο!(προς Θεού,είμαι τελείως αντιθετη με τα τσίρκα και τους βασανισμούς των ζώων
)είναι και το δικό μου το γατί ατίθασο...:greycat:εδώ αντιβίωση πηγαμε να του δώσουμε και πώς δεν μας αποκλήρωσε:cry:!περιμένω πληροφορίες λοιπον!ευχαριστω εκ των προτέρων!
elvenstar
Επιφανές μέλος
επιπλέον φεύγει κ την δυσάρεστη αναπνοήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!-bourboulithra-!
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Λοιπόν,αν σου φαίνεται δύσκολο το βούρτσισμα ή το θέμα οδοντόκρεμα,γιατί δεν του γυρίζεις την τροφή στις κροκέτες;Τρίβονται τα δοντάκια του πάνω τους καθώς τις τραγανίζουν και δεν πιάνουν πέτρα.Υπάρχουν μάλιστα και ειδικές κροκέτες,που το σχήμα τους βοηθά τις γατούλες που έχουν ήδη πρόβλημα με τα δοντάκια τους.
!-bourboulithra-!
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
!-bourboulithra-!
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν νομίζω γιατί οι δικές μου αν δεν τους αλλάξω το νερό 3 φορές την ημέρα δεν πίνουν νερό, μάλλον είναι το πως έχουν συνηθήσειναι,και το πιο πιθανό δηλαδή είναι αυτό,γιατι δεν είναι χαζές,αν διψάν θα πίνουν..και έχω παρατηρήσει,όχι την δικια μου,μια αλλη γάτα που προτιμουσε να πίνει απο χυμένα βρώμικα σχετικα νερα στο δρόμο,παρα απτο καθαρό κουπακι που της έδωσα εγώ!ίσως έχει σχεση δηλαδη με το βαθος,ίσως φοβούνται αν βλέπουν βαθύ το νερό..
moukelis
Επιφανές μέλος
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ω,τώρα πρόσεξα ότι είσαι συναγατιωτης/συνγατιώτισσα!Κι εσύ από Βόλο;
Έχω ακούσει για συντοπίτη-συντοπίτισσα, συνδημότη-συνδημότισσα, αλλά για συναγατιώτη-συνγατιώτισσα πρώτη φορά ακούω. Θα πρέπει μάλλον να έχεις βγάλει φιλολογική σχολή για να κατέχεις τέτοιους όρους. Ή στην άλλη περίπτωση να είσαι από Βόλο καθώς ούτε το ορθογραφικό του Word δεν μου βγάζει τέτοια λέξη.
moukelis
Επιφανές μέλος
Έχω ακούσει για συντοπίτη-συντοπίτισσα, συνδημότη-συνδημότισσα, αλλά για συναγατιώτη-συνγατιώτισσα πρώτη φορά ακούω. Θα πρέπει μάλλον να έχεις βγάλει φιλολογική σχολή για να κατέχεις τέτοιους όρους. Ή στην άλλη περίπτωση να είσαι από Βόλο καθώς ούτε το ορθογραφικό του Word δεν μου βγάζει τέτοια λέξη.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ή και τα δύο μαζίΈχω ακούσει για συντοπίτη-συντοπίτισσα, συνδημότη-συνδημότισσα, αλλά για συναγατιώτη-συνγατιώτισσα πρώτη φορά ακούω. Θα πρέπει μάλλον να έχεις βγάλει φιλολογική σχολή για να κατέχεις τέτοιους όρους. Ή στην άλλη περίπτωση να είσαι από Βόλο καθώς ούτε το ορθογραφικό του Word δεν μου βγάζει τέτοια λέξη.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τέτοιες τροφές έχει και η Royal Canin!η Hills έχει τέτοιες εξειδικευμένες τροφές για δόντια, στομάχι κ τρίχωμα, όταν τρώνε κροκέτες πίνουν και νερό αρκετό από μόνες τους. όσο για την οδοντόκρεμα όπως είπε κ η Δώρα δεν ειναι απαρέτητη απλά αν θέλεις για εξτρα προστασία αλλά κ για να μη μυρίζει η αναπνοή της

Συμφωνώ ότι η οδοντόκρεμα δεν είναι απαραίτητη!
Εγώ τους βάζω ένα διάλυμα στο μπολάκι με το νερό τους που μπορούν να το πιουν για δοντάκια και αναπνοή. Μου το έφεραν όμως από το εξωτερικό. Νομίζω εδώ δεν υπάρχει.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και πρέπει να είναι κ πιο νόστιμη γιατί από τότε που τους άλλαξα τροφή κ παίρνω την Royal Canin τρώνε σαν τρελά -εκτός αν είχαν βαρεθει την Hills-Τέτοιες τροφές έχει και η Royal Canin!
Εγώ τους βάζω ένα διάλυμα στο μπολάκι με το νερό τους που μπορούν να το πιουν για δοντάκια και αναπνοή. Μου το έφεραν όμως από το εξωτερικό. Νομίζω εδώ δεν υπάρχει.
Αυτό το διάλυμα πως λέγεται;
moukelis
Επιφανές μέλος
Έχω δει κι εγώ κάποια τέτοια σκευάσματα στην κτηνίατρο,όμως μου είπε ότι απευθύνονται σε γάτες με πρόβλημα,κι όχι σε γατούλια με απλό θέμα δυσοσμίας.Τέτοιες τροφές έχει και η Royal Canin!
!-bourboulithra-!
Νεοφερμένο μέλος
ας με διαφωτίσει κάποιος!
Fotini
Διάσημο μέλος
Μην το επιχειρήσετε, πάντως, αν δεν έχετε δέσει πρώτα τη γάτα σας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool