Πλέξιμο

Κίττυ

Νεοφερμένο μέλος

Η Κίττυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 111 μηνύματα.
Μιας και χειμώνιασε και ανάψαμε το τζάκι, καιρός να ξαναπιάσω το πλέξιμο.
Θέλω να πλέξω κανένα ρουχαλάκι γαι τη μέλλουσα βαπτιστικιά μου, που είναι 2 μηνών, αλλά όπου και να έψαξα, δε βρήκα κανένα σχέδιο τόσο μικρό.Ούτε σε περιοδικά, ούτε στο internet.
Έχει κανείς σας υπόψη του κανένα site ή περιοδικό για να μπορέσω να το πλέξω;Έστω κανένα σχέδιο;;;Κάτι;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια βόλτα στη Benetton. Δεν έχω δει τα φετεινά παιδικά πλεκτά της, αλλά συνήθως είναι γεμάτα χρώματα και σχέδια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα!Πιστεύω ότι τα χειροποίητα έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία!
Άσε που κάθε πλεκτό που κάνεις είναι μοναδικό.
Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα και βρήκα σχέδια, αλλά βέβαια σε ξένη ιστοσελίδα!

Διευκρίνηση: Για σχέδια στο έγραψα και όχι για να αγοράσεις.
Καλό σου βράδυ:blink:

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση!Καλή ιδέα,αλλά δεν είναι τόσο το πρόβλημα με τις ιδέες ή τα χρώματα.Από αυτά να φάνε και οι κότες!Το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν είχα το κατάλληλο μέγεθος για να βγάλω τα μανίκια και τα μπροστά - πίσω.Τέλος πάντων, κάτι βρήκα και ήδη έκανα την πλάτη και μισά μανίκια.Θα φανεί όταν συναρμολογηθούν όλα!
Καλό βράδυ!

Συμβουλή μητέρας: Μην χρησιμοποιείς νήματα τύπου μοχέρ ή μάλλινου. Μπορεί να δείχνουν όμορφα αλλά τα μωρά και τα μικρά παιδιά τα πιάνει φαγούρα. Χρησιμοποίησε βαμβακερά με πιο χοντρές βελόνες.

μωρά και τα μικρά παιδιά τα πιάνει φαγούρα
Ευχαριστώ για τη συμβουλή.
Εδώ πιάνει εμένα φαγούρα με τα μάλλινα, οπότε φαντάζομαι τα μωρά! Έτσι έκανα αυτό ακριβώς που προτείνεις...

Αχ, τέλεια! Πλέξιμο! Εγώ είμαι αρχάρια ακόμα, αλλά πέρυσι έπλεξα ένα κασκόλ για τον φίλο μου κι ένα ρουχαλάκι για το αρκούδι μου με τα ίδια χρώματα. Και ναι, όπως είπατε χρησιμοποίησα βαμβακερές κλωστές. Δεν τα αντέχω τα μάλλινα και τα συνθετικά που τσιμπάνε και που ιδρώνουν! ;)

Καλή επιτυχία με το ρουχαλάκι!

Συνημμένα

• Scarf-may17.jpg
    Scarf-may17.jpg
    56,7 KB · Εμφανίσεις: 5
  • leroy05.jpg
    leroy05.jpg
    58,1 KB · Εμφανίσεις: 8
αχ τι ομορφο εχω και εγς αρκουδακια θελω να τουσ φτιαχω.μου χε δηξει οταν ημουνα μικρη η μαμα και ειχα αρχησει να πλεκω κατι αλλα δε θυμαμαι πλεον.:( Και θελω να πλεξω κατι για το γατονι μου.

Εγώ ναι μεν ξέρω να πλέκω αλλά δυστυχώς περιορίζομαι μόνο σε κασκόλ γιατί δεν ξέρω πότε να βγάλω πόντους και πότε να βάλω καθώς και πώς να ενώσω τα κομμάτια! Τώρα που θα ξανάρθουν οι γονείς είναι ευκαιρία να βάλω την μαμά μου να μου ξαναδείξει! Το βρίσκω άκρως αγχολυτικό σπόρ ;)!

Χαχα! Ναι, καλή ιδέα! Τώρα που έχω γατάκι, με την πρώτη ευκαιρία τεμπελιάς, θ'αρχίσω να πλέκω κάτι για το μωρό (σιγά μην το φορέσει...) :P

Το βρίσκω άκρως αγχολυτικό σπόρ
Συμφωνώ!
Το ρουχαλάκι για το αρκουδάκι πολύ καλό!!
Εμένα οι γάτες μου το πιο πιθανό είναι να παίξουν με το ρουχαλάκι και να το ξεσκίσουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back