Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω να πλέξω κανένα ρουχαλάκι γαι τη μέλλουσα βαπτιστικιά μου, που είναι 2 μηνών, αλλά όπου και να έψαξα, δε βρήκα κανένα σχέδιο τόσο μικρό.Ούτε σε περιοδικά, ούτε στο internet.
Έχει κανείς σας υπόψη του κανένα site ή περιοδικό για να μπορέσω να το πλέξω;Έστω κανένα σχέδιο;;;Κάτι;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Άσε που κάθε πλεκτό που κάνεις είναι μοναδικό.
Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα και βρήκα σχέδια, αλλά βέβαια σε ξένη ιστοσελίδα!
Καλό σου βράδυ

Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Καλό βράδυ!
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ για τη συμβουλή.μωρά και τα μικρά παιδιά τα πιάνει φαγούρα
Εδώ πιάνει εμένα φαγούρα με τα μάλλινα, οπότε φαντάζομαι τα μωρά! Έτσι έκανα αυτό ακριβώς που προτείνεις...
progvamp
Νεοφερμένο μέλος

Καλή επιτυχία με το ρουχαλάκι!
Συνημμένα
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Και θελω να πλεξω κατι για το γατονι μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
progvamp
Νεοφερμένο μέλος

Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Συμφωνώ!Το βρίσκω άκρως αγχολυτικό σπόρ
Το ρουχαλάκι για το αρκουδάκι πολύ καλό!!
Εμένα οι γάτες μου το πιο πιθανό είναι να παίξουν με το ρουχαλάκι και να το ξεσκίσουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool