Πληγές σε γάτες που γέννησαν

αμελι49836

Νεοφερμένο μέλος

Η ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Καλησπερα σε ολους.Εχω το εξης θεμα,οι αδεσποτες στη γειτονια που εγιναν και μανουλες προσφατα εχουν μεγαλες πληγες.η μια εχει μια τεραστια πληγη στο πλα'ι" και η αλλη στους μαστους.οι πληγες ειναι αρκετα μεγαλες.δεν μπορω να τις πιασω ωστε να τις παω στο γιατρο.ειναι πολυ αγριες και εχω ξαναπροσπαθησει στο παρελθον αλλα τζιφος.σκεφτηκα να τους δωσω αντιβιωση αλλα θηλαζουν ακομα και δεν το ρισκαρω.μηπως εχετε καποια ιδεα απο τι μπορει να προκληθηκαν αυτες οι πληγες;;;τι να κανω ειναι τοσο κριμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως είναι από καβγάδες; :hmm: Έχουν αίμα; Όπως και να 'χει, δεν νομίζω η αντιβίωση να βοηθούσε ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη περίπτωση και απ' ό,τι καταλαβαίνω σου είναι δύσκολο να τους δώσεις αγωγή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω που ανταποκριθηκες.ναι ειναι δυσκολο και το προβλημα ειναι οτι μαλλον θηλαζουν.σημερα που τις ειδα παλι και τις ταισα πραγματικα σκεφτομουν οτι αν υπηρχαν τα μεσα θα ηθελα πολυ να τις βοηθησω!!!μενω περιστερι λε;ς να υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back