julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
01-11-09
10:06
Ζητώ συγνώμη naditsa, αν φάνηκε επιθετικό το μήνυμά μου, αλλά δεν ήταν...
Προσωπικά, δεν θέλω να μιλάω ούτε στον αέρα για κάτι, ούτε να το παίζω γιατρός.... Αν υπάρχει φωτογραφία, ή και απο την περιγραφή μου θυμίζει κάτι, και ξέρω την πιθανή λύση, ναι θα την πώ. Αλλά και πάλι δεν θέλω να παραπλανώ, γιατί διαγνώσεις απο το νετ, και συνταγές θεραπειών δεν είναι και σωστό να δίνονται. (ειδικά απο μη Κτηνιάτρους...)
Αυτό στο αυτάκι σου μπορεί να είναι τόσα πολλά, ή και τίποτα, που ενδεχόμενα να μπείς σε μια άσκοπη διαδικασία ανυσηχίας, τσάμπα. Γι΄αυτό το λόγο και μόνο σε παρέπεμψα στον Κτηνίατρο....
Όσο για τα άλλα σχόλια που έκανες για μένα, απλά δεν θα τα σχολιάσω...
γιατί είσαι νέο μέλος, και είναι λογικό κάποια πράγματα να μην τα γνωρίζεις...
Δεν σε κατηγορώ για τίποτα, καλωσόρισες, και ελπίζω να μήν σταθώ η αιτία να μην ξαναμπείς εδώ....
Προσωπικά, δεν θέλω να μιλάω ούτε στον αέρα για κάτι, ούτε να το παίζω γιατρός.... Αν υπάρχει φωτογραφία, ή και απο την περιγραφή μου θυμίζει κάτι, και ξέρω την πιθανή λύση, ναι θα την πώ. Αλλά και πάλι δεν θέλω να παραπλανώ, γιατί διαγνώσεις απο το νετ, και συνταγές θεραπειών δεν είναι και σωστό να δίνονται. (ειδικά απο μη Κτηνιάτρους...)
Αυτό στο αυτάκι σου μπορεί να είναι τόσα πολλά, ή και τίποτα, που ενδεχόμενα να μπείς σε μια άσκοπη διαδικασία ανυσηχίας, τσάμπα. Γι΄αυτό το λόγο και μόνο σε παρέπεμψα στον Κτηνίατρο....

Όσο για τα άλλα σχόλια που έκανες για μένα, απλά δεν θα τα σχολιάσω...
γιατί είσαι νέο μέλος, και είναι λογικό κάποια πράγματα να μην τα γνωρίζεις...

Δεν σε κατηγορώ για τίποτα, καλωσόρισες, και ελπίζω να μήν σταθώ η αιτία να μην ξαναμπείς εδώ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool